A PSG sztem nyer. A francia csapatra 2 dolog jellemző vagy nyer vagy nagyon nyer otthon.

Úgy látszik a Mester hallgatásba burkolózik, játszunk akkor annyi tippel amennyi van.varnagykrisztian írta: Ha nyomjuk én ezzel beszállok:
Paris SG - Chelsea mindkét csapat szerez gólt, odds:2,1
Ha nyomjuk én ezzel beszállok:Alcantara írta:Veb!
Egy hétközi BL-EL kombóból játék?
Vagyunk hozzá elegen most.
abszolút kamura raktam, először Marseillet választottam ki, aztán ránéztem a tabellára, mondom legyen Nice.visca el barca írta:hát nem mondom h szurkolok, de egy fene, legalább Te nyerjélcsababarca írta:Nice-Marseille H
hát nem mondom h szurkolok, de egy fene, legalább Te nyerjélcsababarca írta:Nice-Marseille H
ezt milyen jól éreztemvisca el barca írta:a juva-napoli 2.5+ jó tipp, olyan 1-0 lesz mint a huzat. vagy 0-0
Nekem is simán működik.geridoss írta:TippmixPRO-n szokott valaki fogadni? Nem tudok belépni, azt írja rossz felhasználónév és jelszó. Kértem új jelszót, de azzal is ezt írja. Valaki másnak is csinálja ezt? Központi bakira gyanakszom.
Gratula a nyereményhezS.Agüero írta:Krisztián, 2.5 gól fölötti szelvényekre mindig 5-6 meccset teszel? Odds mennyi szokott lenni? 40 fölött? Pluszban vagy vele?
Mára nekem ezt ment :
Swansea - Southampton V 2.45
Real Madrid - Bilbao 3.5 fölött 2.10
Én simán beléptem...bár régóta nem használomgeridoss írta:TippmixPRO-n szokott valaki fogadni? Nem tudok belépni, azt írja rossz felhasználónév és jelszó. Kértem új jelszót, de azzal is ezt írja. Valaki másnak is csinálja ezt? Központi bakira gyanakszom.
Off: Ha spoilert használsz, akkor a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.varnagykrisztian írta:Szó sem lehet róla, mi a bajod vele?Alcantara írta:Én is igennel szavazok, vegyük be. Cserébe egyet kérhetnék?
A féloldalt befedő, napi 2,5 gólos tippsortól megkímélsz minket azért a heti egyért cserében?Heti 5 ilyen szelót csinálok, 1 hét elején, 1 szombatra, 1 vasárnapra, 1 statisztika alapján meg 1 a ti meccseiteket átkonvertálva több mint 2,5 gólosra.