Szóval nemkem úgy tűnik a legcélszerűbb az újratelepítés, ami egy Bill Gates-féle Windows esetében három havonta ajánlott!

Rosszabb esetben a memória mondta fel a szolgálatot.
Itt a memóriával lehet gond, szerintem cserére érett, illetve egy op. rendszer csere, frissítés sem árthat.miihii írta:Sziasztok!
Olyan problémám van a gépemmel tegnap óta,h egyszerűen nem tudok szinte semmit megnyitni...
Ez nem igazán segítség, de mégis valami: állj át direkt linkreAztán még van olyanom is,ami eddig még nem.Torrent ügyben,amikor töltöm le a cuccot,gondolt egyet a program és folyamatosan leállítgatja az egyik film töltését...
Ez sztem tuti vírus.miihii írta:Sziasztok!
Olyan problémám van a gépemmel tegnap óta,h egyszerűen nem tudok szinte semmit megnyitni.Ha az Asztalon lévő ikonokra kattintok,akkor vagy nem is reagál semmit,vagy elkezd tölteni,de nem jeleníti meg.Ha pölö a saját gépre klikkelek,akkor bejön a fehér háttér,de nem jeleníti meg a meghajtókat,stb...Viszont ezt meg bezárni sem tudom,mert "beleég" a képbe.
Aztán még van olyanom is,ami eddig még nem.Torrent ügyben,amikor töltöm le a cuccot,gondolt egyet a program és folyamatosan leállítgatja az egyik film töltését "hiba az állomány elérésében,egy másik folyamat használja" dumával.Ilyennel nem találkoztam még,szal ez is fura.72%ig gond nélkül elment,de azóta fél perc után már tiltja is le.Nemtom van e köze egymáshoz,de kábé egyidőben kezdődött a két dolog.
A nettel nincs nagy problem,csak mintha vmivel lassabb lenne (torrent nélkül is)...
Ez rohadt bosszantó,ezért kérném vmelyik pro segítségét,h mi lehet a gubanc?Szeretném használni a gépem.
Az elég sok idődbe fog kerülni.kudu írta:Olyan kérdésem lenne, hogy készítettem egy honlapot.
http://www.gilerastalker.atw.hu
És szeretném, ha google bácsi is megtalálná, ha rákeresnek, mondjuk a Gilera/Stalker, vagy a Gilera Stalker szavakra.
Hogy tudom azt beállítani, hogy a google megjelenítse az oldalt a találatok között? és lehetőleg az első oldalon...
MR. TROMORT777 írta:legelsőnek oda is mentem, de nem találta róla semmit
az ünnepség alatt az Élő közvetítések topicba mondta valaki, h majd felrakja
de nem tudom, h hova
értem?!
Azért 2-3 oldal nem olyan hűde sok, hogy ne lehessen visszanézni.sasi1 a Barca videók topicban írta: http://www.megaupload.com/?d=SWSHPU9G
http://www.megaupload.com/?d=4P6BA4WQ
A stadionbeli ünneplés 1 órája, 2 részben.
Pedig ott van az bizony, a Barca videók és összefoglalók topicban, csak 2-3 oldalt vissza kéne lapozni...MR. TROMORT777 írta:legelsőnek oda is mentem, de nem találta róla semmit
az ünnepség alatt az Élő közvetítések topicba mondta valaki, h majd felrakja
de nem tudom, h hova
értem?!
55 post után már nem lenne rossz tudni, hogy mit hol keressünk...lui1698 írta:Nézz be a Barca videók topicba.MR. TROMORT777 írta:Szeretném letölteni a Camp Nou beli ünnepséget, hol találom meg???
Biztos megtalálod.
Nézz be a Barca videók topicba.MR. TROMORT777 írta:Szeretném letölteni a Camp Nou beli ünnepséget, hol találom meg???
semmiség, én részemről a 2.at javasolnám nekedbottlikakos írta:Nagyon szépen köszönöm!!!
Van a kép,arra jobb klikk és háttérkép megjelenítése.bottlikakos írta:És melyik direkt kódot kell kij.?[/img]
írd le a kép linkjét, amelyiket szeretnéd, összeállítom nekedbottlikakos írta:És melyik direkt kódot kell kij.?[/img]
bemész a profilodba,ott van hogy aláírás,oda beszúrod két tag közé a kép DIREKT linkjét. Ezek a tagok: ezek közé kell a link.bottlikakos írta:Hogy kell felrakni képet(ket) a hozzászóláshoz??
Köszi!!
[img]képlink[/img]bottlikakos írta:Hogy kell felrakni képet(ket) a hozzászóláshoz??
Köszi!!