Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindenki ajánl heti 1-et, vagy hetente 1 ajánl egyet? Benne vagyok akkor. Mik voltak eddig a filmek? Visszaolvasgattam, ha jól látom 2 film volt eddig. A Magánbeszélgetés és az I Am Sam? Mert ha igen én mindkettőt láttam. És ez az új amiről írni kell? Ez a svéd film?messideco írta:Vagyunk 14-en, mindenki ajánl heti egy filmet, azokról a többiek írnak egy rövid értékelést és pontozást
Érdekel?
Nekem is légyszi, és el is kezdem töltenimessideco írta:Súgd meg privátban légyszi, mert nem tudom már kivárni![]()
Én már tudom, hogy mi az.messideco írta: Komolyan már nagyon várom a filmet.
Ez miis ez a filmklub?messideco írta:Dübörög a FILMKLUB![]()
Ha még valaki be akar szállni, most szóljon, mert már nagy lesz a lemaradás![]()
soadroli:
válaszoltam
Megvárom még kurdt válaszát, mert közben még püben gyorsba kisegít kicsit, utána lesz 100%, de annyit elárulok, hogy nem lesz kaszabolás sajnos, meg vígjáték se nagyon.soadroli írta:Hát remélem valami gyilkolászós-kaszabolós vagy valami jó vígjáték/dráma![]()
Erre a Magáncsevegésre nagyon nehezen veszem rá magam. Most az Act of Valort lesem
Hát remélem valami gyilkolászós-kaszabolós vagy valami jó vígjáték/drámalui1698 írta: Jó lesz ne féljetek.
Nem akarok kifogásokat keresni, de már elején is úgy voltam, hogy időm nem lesz, még egy sorozatot se megnézni, főleg így, hogy múlt héten építkeztünk + két ballagás, most érettségi :/messideco írta:..