Segítség kéne
- lionel_messi
- Jugador del Barça
Na akkor úgy kérdezem kinek vann meg eredetiben a Fifa 09?
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

- vargaakos
- Capitá del Barça
Körülnéztem de sehol nem találtam ezt. Sajnos nem tudok segíteni.lionel_messi írta:a telepítés megvan! rámegyek az ikonra meg nyitom és ott kéri hogy irjambe a regisztrációs kódot!na az kéne nekem(mindjárt lesz kép)
szerk.: http://kepfeltoltes.hu/090527/kp_www.ke ... es.hu_.png
- lionel_messi
- Jugador del Barça
a telepítés megvan! rámegyek az ikonra meg nyitom és ott kéri hogy irjambe a regisztrációs kódot!na az kéne nekem(mindjárt lesz kép
)

- vargaakos
- Capitá del Barça
Ha a telepítésnél kért kódra gondolsz akkor tessék:HBX7-LEED-FETH-VFER-MRLD vagy DWGY-KGXP-4F43-G4F2-7RLDlionel_messi írta:lionel_messi írta:Hello valaki le tudná irni a nekem a fifa 09 regisztrációs kódját?
Valaki nagyon sürgős lenne!!pls
-
- Jugador del Barça
A Millenáris sem egy nyerő ötlet, ott sem lesz közvetítés. (pedig mekkora élmény volt az 2006-ban..Shandor írta:Norberto 25 írta:A Millenáris Park vagy Centrum ????

A Centrum alatt nem tudom, mire gondolsz.

Sajna nem adja semmi szabadtéri mint tavaly és tavaly elött:( Ez is a kormány miatt van! A millenáris park:) azaz félmeztelenre vetkőztünk és a reflektor meg kiégette a kabátomat,de leasztam mert Bl-t nyertünk:)
- lionel_messi
- Jugador del Barça
Lécci másold már be túll lusta vagyok hozzábarcaloki írta:Nézd meg a serials.ws oldalon.
Itt sok programhoz találsz.

Nézd meg a serials.ws oldalon.
- lionel_messi
- Jugador del Barça
Hello valaki le tudná irni a nekem a fifa 09 regisztrációs kódját?

-
- Jugador d'estrella
A Millenáris sem egy nyerő ötlet, ott sem lesz közvetítés. (pedig mekkora élmény volt az 2006-ban..Norberto 25 írta:A Millenáris Park vagy Centrum ????

A Centrum alatt nem tudom, mire gondolsz.

-
- Jugador del Barça
Hu bakker!Shandor írta:Velük felvettem a kapcsolatot még a múlt héten, s akkor azt mondták, idén nem kereste meg őket senki, így nem lesz közvetítés. Most sem hirdeti semmi a honlapon.Norberto 25 írta:Margitszigeti Atlétikai Centrum! Tavaly is ott néztük a szünetben még fociztunk is!
Azért köszi szépen!
Egyébként annyira jó, hogy a Heineken a BL hivatalos söre, de nem képes szervezni semmilyen szabadtéri közvetítést...
Akkor én köszi neked,mert mi nagy lelkesen kivonultunk volna....
Amúgy ja télleg vicc a Heineken (amúgy se szeretem) A Millenáris Park vagy Centrum ????
szarzenal-Barcát néztük még ott....
http://gamecopyworld.com/Rajmó írta:valaki légysziRajmó írta:Valaki be tudna nekem linkelni egy Guitar Hero III. Legends of Rock crack-et?
Koliban vagyok, és nem használhatunk torrentet, így meg nem tudom letölteni.
Előre is köszi a help-etnem tudok így játszani, és nagyon ki szeretném próbálni
itt megtalálod

-
- Jugador d'estrella
Velük felvettem a kapcsolatot még a múlt héten, s akkor azt mondták, idén nem kereste meg őket senki, így nem lesz közvetítés. Most sem hirdeti semmi a honlapon.Norberto 25 írta:Margitszigeti Atlétikai Centrum! Tavaly is ott néztük a szünetben még fociztunk is!
Azért köszi szépen!

Egyébként annyira jó, hogy a Heineken a BL hivatalos söre, de nem képes szervezni semmilyen szabadtéri közvetítést...
-
- Jugador del Barça
Shandor írta:Sziasztok!
Tud valaki olyan szabadtéri kivetítős közvetítő helyszínt Budapesten, ahol adják a döntőt? Ha ilyen nincs, nagyobb kerthelyiséggel rendelkező kocsmák, ahol esetleg így utolsó pillanatban is lehetnek még helyek?
Mivel csak ma tudtam meg, hogy mégis meg tudom nézni a meccset, rögtön össze is szedtem egy kisebb társaságot, csak ugye már minden általam ismert hely teltházat jelentett...
Előre is köszönöm!
Margitszigeti Atlétikai Centrum! Tavaly is ott néztük a szünetben még fociztunk is!
- Rajmó
- Capitá del Barça
valaki légysziRajmó írta:Valaki be tudna nekem linkelni egy Guitar Hero III. Legends of Rock crack-et?
Koliban vagyok, és nem használhatunk torrentet, így meg nem tudom letölteni.
Előre is köszi a help-et

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az lenne a kérdésem hogy nem tud-e valaki egy MODEM-es internet csomagot ami viszonylag olcsó és korlátlan letöltést kinál.Előre is köszi!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Tud valaki olyan szabadtéri kivetítős közvetítő helyszínt Budapesten, ahol adják a döntőt? Ha ilyen nincs, nagyobb kerthelyiséggel rendelkező kocsmák, ahol esetleg így utolsó pillanatban is lehetnek még helyek?
Mivel csak ma tudtam meg, hogy mégis meg tudom nézni a meccset, rögtön össze is szedtem egy kisebb társaságot, csak ugye már minden általam ismert hely teltházat jelentett...
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Az az igazság h nem nagyon vágom hol lehet fórumokat kerseni és alapból benvolt az az 5 topic és írtam az eggyikbe!! 

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát ha ez megnyugtat akkor vezetnek 1-0ra.reny231 írta:Köszönöm!! Már cask annak a csapatnak kell bejönn9ie és nyerek 7000 ft-ot:D

De legközelebb majd figyelj oda mit hova,melyik topikba írsz.

Ezt pl legközelebb ide ha lehet:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=168
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2009.05.24. 18:11:54-kor.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Köszönöm!! Már cask annak a csapatnak kell bejönn9ie és nyerek 7000 ft-ot:D
a másik tippmixem elment a Baselen:s Ha van egy kis eszem akkor a Milan-Roma meccset meg a Barca-Osasuna meccset megtettem volna mind a 2-őt vendégbe egy 1000-ressel:D
a másik tippmixem elment a Baselen:s Ha van egy kis eszem akkor a Milan-Roma meccset meg a Barca-Osasuna meccset megtettem volna mind a 2-őt vendégbe egy 1000-ressel:D
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Igen egyenlő.reny231 írta:Hali!!! FC Köbenhavn az = ez a csapat?? FC Copenhagen

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ok köszi azért:Dvalahogy megkeresem majd:D köszi a segitséget aki tudja írjon:D
-
- Entrenador del Barça
Sajnos nem tudom, rajta van az mp3-omon, de azon is csak FC Barcelona - The Best club in the World címmel.Sharack írta:http://www.youtube.com/watch?v=6frUgO8-Tbw&feature=fvsr
Sziasztok ezt a zenét tudja valaki ki énekli és mi a címe ha tudja valaki köszi
LIO

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- danko94
- Entrenador del Barça
Barcatronics- Ja som campionsSharack írta:http://www.youtube.com/watch?v=6frUgO8-Tbw&feature=fvsr
Sziasztok ezt a zenét tudja valaki ki énekli és mi a címe ha tudja valaki köszi
LIO
http://fology.com/06_Jorsh_Ja_Som_Campions.mp3