Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szedd szét a géped, elég ha leveszed a falát és 99% h a vidikarira rá lesz írva a márka és a típus. Vagy az eszközkezelőben nézd meg a csatlakoztatott hardwereknél. Vagy még 1, a bekapcsolásnál is kiírja, az első pár felirat ami megjelenik, ott is ki szokta írni a gép.Puyol05 írta:Üdv néktek hadvetérek!!!!
egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom megnézni, hogy milyen videókártya van a gépemben. minden iratot, amit kaptam hozzá sajnos elhagytam. drivert szeretnék leszedni, csakhát ugye...![]()
aki tud segíteni légyszi írjon... nagyon kéne...
byebye
Puyol05 írta:Üdv néktek hadvetérek!!!!
egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom megnézni, hogy milyen videókártya van a gépemben. minden iratot, amit kaptam hozzá sajnos elhagytam. drivert szeretnék leszedni, csakhát ugye...![]()
aki tud segíteni légyszi írjon... nagyon kéne...
byebye
Pont most nézegetem én is.Katalán88 írta:Valaki egy ár listát tudna linkelni a Romában rendezett Barcelona-Manchester meccsről? Jegyek ára érdekelne főleg (talán az utazás is...).
Előre is köszi.
Köszi!Perrero írta:kickoff az olyan mint amiben Xaviék kergetik a bogyót, a szurkolói az egy "lebutított" verzióSanama írta:Hello!
Mi a különbség a Barcelona 08-09 kick off mez, és a Barcelona szurkolói mez között?
Sportmania.hu
THXSlither írta:Felső menüsorwikko írta:Sziasztok!
Nem tudjátok honnan tudom letölteni a Barca himnuszt ? Előre is köszi !Letöltések
oks köszi!Slither írta:Gondolom IE8-at használsz...hát ne tedd, és akkor megoldódott a probléma.lionel_messi írta:Lenne egy olyan problémám hogy a fórum szövege amit irunk állandóan piros csak akkor nem ha pl. új web címet irokbe az lenne a kérdésem hogy ezt hogy lehetne kikapcsolni?
Gondolom IE8-at használsz...hát ne tedd, és akkor megoldódott a probléma.lionel_messi írta:Lenne egy olyan problémám hogy a fórum szövege amit irunk állandóan piros csak akkor nem ha pl. új web címet irokbe az lenne a kérdésem hogy ezt hogy lehetne kikapcsolni?
minden ami nem az adott topik témájához tartozikCarles Puyol Saforcada írta:bocs skacok még mindig nem vágom mi számít OFF-nak
pls magyarázza el vki
Azért mert az 1.5 még nem tudja az avit kezelni. Asszem még a cs3 sem tud, a többiről nem tudok nyilatkozni, azokat nem ismerem...LM10 írta:Végre sikerült találnom egy jónak látszódó videókészítő progit: Adobe premiere pro 1.5. De nem lehet hozzá adni avi-t vmiért. Nem tudja vki mi lehet a gond?