Szedd szét a géped, elég ha leveszed a falát és 99% h a vidikarira rá lesz írva a márka és a típus. Vagy az eszközkezelőben nézd meg a csatlakoztatott hardwereknél. Vagy még 1, a bekapcsolásnál is kiírja, az első pár felirat ami megjelenik, ott is ki szokta írni a gép.Puyol05 írta:Üdv néktek hadvetérek!!!!
egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom megnézni, hogy milyen videókártya van a gépemben. minden iratot, amit kaptam hozzá sajnos elhagytam. drivert szeretnék leszedni, csakhát ugye...![]()
aki tud segíteni légyszi írjon... nagyon kéne...
byebye
Segítség kéne
- danko94
- Entrenador del Barça
Puyol05 írta:Üdv néktek hadvetérek!!!!
egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom megnézni, hogy milyen videókártya van a gépemben. minden iratot, amit kaptam hozzá sajnos elhagytam. drivert szeretnék leszedni, csakhát ugye...![]()
byebye
az AIDA32 nevű progit ajánlom, az minden adatot kiír a gépedről
http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58956/
-
- Entrenador del Barça
Üdv néktek hadvetérek!!!!
egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom megnézni, hogy milyen videókártya van a gépemben. minden iratot, amit kaptam hozzá sajnos elhagytam. drivert szeretnék leszedni, csakhát ugye...
byebye
egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom megnézni, hogy milyen videókártya van a gépemben. minden iratot, amit kaptam hozzá sajnos elhagytam. drivert szeretnék leszedni, csakhát ugye...

byebye
Sziasztok!
Nagyon hálás lennék annak,aki tudna segíteni,hogy honnan lehetne jegyet keríteni a BL döntőre.
TUdom,hogy van utazási irodán keresztül szervezett út,de az nagyon drága.
Biztos,h olcsobban ki lehet hozni.
Esetleg fcbarcelona.cat -n keresztül lehet jegyet vásárolni?
Aki tud segíteni,annak örök hálám!
Köszi
Nagyon hálás lennék annak,aki tudna segíteni,hogy honnan lehetne jegyet keríteni a BL döntőre.
TUdom,hogy van utazási irodán keresztül szervezett út,de az nagyon drága.
Biztos,h olcsobban ki lehet hozni.
Esetleg fcbarcelona.cat -n keresztül lehet jegyet vásárolni?
Aki tud segíteni,annak örök hálám!

Köszi
- pety27
- Capitá del Barça
hi all!!
Valaki nem tudna linkelni egy jó minőségű / felbontású képet a Barca -Chelsea első meccséről a Camp Nouban,az élőképről,amit a szurkolók mutattak fel a meccs előtt.(Tudjátok az a BL serleg 2009 felirattal)
Valaki nem tudna linkelni egy jó minőségű / felbontású képet a Barca -Chelsea első meccséről a Camp Nouban,az élőképről,amit a szurkolók mutattak fel a meccs előtt.(Tudjátok az a BL serleg 2009 felirattal)

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
Pont most nézegetem én is.Katalán88 írta:Valaki egy ár listát tudna linkelni a Romában rendezett Barcelona-Manchester meccsről? Jegyek ára érdekelne főleg (talán az utazás is...).
Előre is köszi.
http://www.pegazus.hu/index.php?gr=894
fcbarcelona.cat -n azt írják,hogy péntektől lesznek árusitva a jegyek
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 04891.html
egyébként mennyit húznak le az ilyen utazási irodák?
Mondjuk befizetek hozzájuk,az oldalukon feltüntetett 360.000 FT-ért egy Kapu mögötti szektorba.
Azt ki lehetne hozni olyan 220-250ből?
Repülővel- Wizzair járatával keddi indulással csütörtöki hazaérkezéssel
3-4csillagos szálloda
Akkor oké 
De köszi mégegyszer!

De köszi mégegyszer!
Köszi!Perrero írta:kickoff az olyan mint amiben Xaviék kergetik a bogyót, a szurkolói az egy "lebutított" verzióSanama írta:Hello!
Mi a különbség a Barcelona 08-09 kick off mez, és a Barcelona szurkolói mez között?
Sportmania.hu
Mondjuk akkor az érdekes,hogy amiben játszanak az olcsóbb,mint a "lebutított".
Hello!
Mi a különbség a Barcelona 08-09 kick off mez, és a Barcelona szurkolói mez között?
Sportmania.hu
Sportmania.hu
THXSlither írta:Felső menüsorwikko írta:Sziasztok!
Nem tudjátok honnan tudom letölteni a Barca himnuszt ? Előre is köszi !Letöltések

Sziasztok!
Nem tudjátok honnan tudom letölteni a Barca himnuszt ? Előre is köszi !
Nem tudjátok honnan tudom letölteni a Barca himnuszt ? Előre is köszi !
- lionel_messi
- Jugador del Barça
oks köszi!Slither írta:Gondolom IE8-at használsz...hát ne tedd, és akkor megoldódott a probléma.lionel_messi írta:Lenne egy olyan problémám hogy a fórum szövege amit irunk állandóan piros csak akkor nem ha pl. új web címet irokbe az lenne a kérdésem hogy ezt hogy lehetne kikapcsolni?

Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Gondolom IE8-at használsz...hát ne tedd, és akkor megoldódott a probléma.lionel_messi írta:Lenne egy olyan problémám hogy a fórum szövege amit irunk állandóan piros csak akkor nem ha pl. új web címet irokbe az lenne a kérdésem hogy ezt hogy lehetne kikapcsolni?

- lionel_messi
- Jugador del Barça
Lenne egy olyan problémám hogy a fórum szövege amit irunk állandóan piros csak akkor nem ha pl. új web címet irokbe az lenne a kérdésem hogy ezt hogy lehetne kikapcsolni?
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
minden ami nem az adott topik témájához tartozikCarles Puyol Saforcada írta:bocs skacok még mindig nem vágom mi számít OFF-nak
pls magyarázza el vki

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
bocs skacok még mindig nem vágom mi számít OFF-nak
pls magyarázza el vki
pls magyarázza el vki
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Azért mert az 1.5 még nem tudja az avit kezelni. Asszem még a cs3 sem tud, a többiről nem tudok nyilatkozni, azokat nem ismerem...LM10 írta:Végre sikerült találnom egy jónak látszódó videókészítő progit: Adobe premiere pro 1.5. De nem lehet hozzá adni avi-t vmiért. Nem tudja vki mi lehet a gond?

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti