Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Esta es una bella imagen.Barcaforever írta:H mondom azt spanyolul, h Ez egy gyönyörű kép. ????
Előre is köszi.
Upc erősen korlátozza a p2p, utorrent 1.9 et próbáld ki, igaz még béta, de elméletileg megkerüli a szűrőt saját tapasztalatom sajnos erről nincs, de többen állítják. DHT-t azért érdemes kikapcsolni, mert ami azon keresztül megy fel feltöltésnek, azt a tracker nem számolja, kis netnél érdemes azért kikapcsolni! azt h aktív vagy-e egyszerűen meg tudod nézni, ctrl + g utorrentben, és ott lesz egy olyan opció, hogy port átirányítás tesztelése.Bányász írta:Upc-nél vagyok.A DHT nincs kikapcsolva.Ki kéne?Azt meg nem tudom,h aktív vagy passzív e a kapcsolatom mer sajnos nem vagyok nagy szaki...
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=entomabence írta:...
http://rapidshare.com/files/213542617/A ... _.mp3.htmlMichaaBee írta:Arsenium - Rumadai
mp3 formátumban kellene megbízható helyről.
Előre is kösz.![]()
Upc-nél vagyok.A DHT nincs kikapcsolva.Ki kéne?kennyke04 írta:A Bh a legnagyobb overseed torrent oldal kicsi hazánkba. Nagyon sokan vannak szerverrel, és nagyon kevesen lépnek le csak seedből, így otthoni nettel nem a legegyszerűbb tartani a jó arányt. Különben milyen szolgáltatód van? DHT ki van kapcsolva? Aktív passzív a kapcsolatod?Bányász írta:Valakinek van valami tippje,h mi lehet a baja az utorrentemnek?A bithura nem tölti vissza a dolgokat a mininovára viszont maxxal mennek vissza a dolgok.
Ez miért lehet?Valamit a beállításoknál szúrtam el vagy mi?
Ha leállítom az összes feltöltést és csak a bithusok mennek akkor se tölt vissza oda.Ja és csak a feltöltésnél sz*rozik a letöltés az tip top műkszik.
Ne torrentezz, elavult műfajBányász írta:Valakinek van valami tippje,h mi lehet a baja az utorrentemnek?A bithura nem tölti vissza a dolgokat a mininovára viszont maxxal mennek vissza a dolgok.
Ez miért lehet?Valamit a beállításoknál szúrtam el vagy mi?
Ha leállítom az összes feltöltést és csak a bithusok mennek akkor se tölt vissza oda.Ja és csak a feltöltésnél sz*rozik a letöltés az tip top műkszik.
Digivel, csak még nem sok helyen van, bár rendkívül jól fejlődik. Nekem az van amiért össze is teszem a mancsomLampiao írta:Hát annyira nem értek hozzá...ezért kérdeztem... Az invitelnél vagyok és ami meglepő, hogy lefelé simán jön 830-al is... De fefelé nagyon gyatra...
Csak meglpett....
És milyen internettel lehet normális feltöltést elérni?
Fecooo írta:vannak az ún. lan-netek, de azok sajnos még elég kevés helyen elérhetők. inviteltől ne várj csodátLampiao írta:Hát annyira nem értek hozzá...ezért kérdeztem... Az invitelnél vagyok és ami meglepő, hogy lefelé simán jön 830-al is... De fefelé nagyon gyatra...
Csak meglpett....
íme egy magyarázat az adsl-re:
Az ADSL kapcsolaton a teljes sávszélességet nem egyenlő arányban osztják fel a letöltési és feltöltési irányok között, hanem - a tipikus kliens-oldali forgalom jellemzőit figyelembe véve - előbbit részesítik előnyben utóbbival szembe. Így az ADSL vonalakon az elméleti maximális letöltési sebesség sokszor többszöröse a maximális feltöltési sebességnek.
vannak az ún. lan-netek, de azok sajnos még elég kevés helyen elérhetők. inviteltől ne várj csodátLampiao írta:Hát annyira nem értek hozzá...ezért kérdeztem... Az invitelnél vagyok és ami meglepő, hogy lefelé simán jön 830-al is... De fefelé nagyon gyatra...
Csak meglpett....
Fecooo írta:sztem ADSL neted van, az adatokból ítélve 8M/512k-s. az ADSL netről tudni kell, h a letöltési és a feltöltési sebesség között hatalmas különbség van, ami a jellegéből adódik...Lampiao írta:Ha már ilyen témánál tartunk...Az normális, hogy nekem csak 50kb/s-el tölt vissz bármit is csinálok??? (8mb-os a netem.. és az ncore-ra töoteném vissza de csak 50-el megy...) Bocsi a tudatlanságomért, de nekem ez olyan gyanús volt...
nekem 4M/256k-s netem van, tehát légy boldog azzal az 50kb-os upload-oddal!
sztem ADSL neted van, az adatokból ítélve 8M/512k-s. az ADSL netről tudni kell, h a letöltési és a feltöltési sebesség között hatalmas különbség van, ami a jellegéből adódik...Lampiao írta:Ha már ilyen témánál tartunk...Az normális, hogy nekem csak 50kb/s-el tölt vissz bármit is csinálok??? (8mb-os a netem.. és az ncore-ra töoteném vissza de csak 50-el megy...) Bocsi a tudatlanságomért, de nekem ez olyan gyanús volt...