Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Celine Dionbarca99 írta:
Valaki meg tudná mondani ki ez a celeb?99%, hogy amerikai, és segítségként ez van megadva: "Im Alive!".
Remélem torrent is jo.Szandi írta:Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudom tölteni az In Bruges, és az Into the wild zenéjét? előre is köszi
Nagyon fas.zák ezek a feladatok, kár hogy nem tegnap este tévedtem ide. Nincs hosszabbított határidő?Blest írta:Egy "kis" fizika amiben a segítséget kérnék (egy) eléggé jártas ember(ek)től
Húú,nagyon kösz, pontosan ezt kerestemRaulito írta:esetleg Alcazar - Crying At The Discoteque ?
Köszi, én is mioban vagy asusban gondolkodom, azért még szívesen fogadom az ötleteketgonosz írta:Ha GPS, akkor Mio! Sztem azt érdemes venni, nagyon jó a támogatása és megbízható is. Nekem egy PDA-telefonom van, GPS-szel (Mio A 501), 66papírba került, de nagyon megérte. Ugyanaz a szoftver és felület, mint a "sima" GPS-ekben, plussz PDA (van benne minden, Microsoft Office, Windows Mobile 5.1-es csak ugyan, de kiválóan megfelel, Kelet-Eu térképcsomagot kaptam hozzá, benne volt az árban, ráadásul egy Texas Instruments proci hajtja, uh nem az a "feladós" fajta). De ha csak a classic GPS érdekel, akkor ahogy már mondtam, sztem a Mio a jó választás. Kicsit drágább, mint a többi, de megbízható és megéri.recrea írta:Sziasztok!
Szeretnék venni egy gps-t, ami pontosan elvisz A pontból B pontba. Tehát csak navigációra kéne teljes Európa térképpel. Semmi másra nem szeretném használni. Viszont teljesen elvesztem pda-k, pna-k...stb. világában, azt sem tudom mit jelentenek ezek
Eddig volt egy My Guide-om, azt sajna ellopták, viszont teljesen meg voltam vele elégedve. Valaki, aki ért hozzá, megköszönném a segítséget.
Próbáld ki a microsoftét. Skydrive 25 giga tárhelyet biztosít. Azt hiszem a google-nak is van valami hasonló,csak nem jut eszembe a neve..rszergej írta:Hali, vki tudna egy olyan ingyenes webtárhelyet, ami jól működik és kb min 1-2 giga tárhellyel rendelkezik??? Előre is köszi.
Ha GPS, akkor Mio! Sztem azt érdemes venni, nagyon jó a támogatása és megbízható is. Nekem egy PDA-telefonom van, GPS-szel (Mio A 501), 66papírba került, de nagyon megérte. Ugyanaz a szoftver és felület, mint a "sima" GPS-ekben, plussz PDA (van benne minden, Microsoft Office, Windows Mobile 5.1-es csak ugyan, de kiválóan megfelel, Kelet-Eu térképcsomagot kaptam hozzá, benne volt az árban, ráadásul egy Texas Instruments proci hajtja, uh nem az a "feladós" fajta). De ha csak a classic GPS érdekel, akkor ahogy már mondtam, sztem a Mio a jó választás. Kicsit drágább, mint a többi, de megbízható és megéri.recrea írta:Sziasztok!
Szeretnék venni egy gps-t, ami pontosan elvisz A pontból B pontba. Tehát csak navigációra kéne teljes Európa térképpel. Semmi másra nem szeretném használni. Viszont teljesen elvesztem pda-k, pna-k...stb. világában, azt sem tudom mit jelentenek ezek
Eddig volt egy My Guide-om, azt sajna ellopták, viszont teljesen meg voltam vele elégedve. Valaki, aki ért hozzá, megköszönném a segítséget.
Torrent?socio66 írta:Microsoft Powerpointot szeretném letölteni,de csak próbaverziót találok..
60 ezer környéke a max. Lefelé bármeddig hajlandó vagyok elmenniAprieto írta:Mennyi pénzt szánsz rá?