http://iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa ... 6f28f53512tomabence írta:Valaki tudna 1 olyan linket küldeni ami a legfrissebb vagy 1 nem régi de HITELES klubvilágranglistát tartalmaz??
Hitelesnek hiteles, de hogy értelmesnek értelmes-e...
http://iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa ... 6f28f53512tomabence írta:Valaki tudna 1 olyan linket küldeni ami a legfrissebb vagy 1 nem régi de HITELES klubvilágranglistát tartalmaz??
Mármint úgy érted itt a fórumon??Mert akkor egyszerű:csak annyit kell tenned,hogy nyomvatartod a Ctrl billentyűt és görgeted az egeret!Ha nem ez a gond akkor nem tudok segiteni...Lionel85 írta:Sajnos a laptopomon elállítottam a zoomolást valahogy és nem tudom hogy csinálhatnám vissza, most minden órási nagy, kérek valakit segítsen plz..
öhhm én klubvilágranglistát kértemgekkodan írta:http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... nking.htmltomabence írta:Valaki tudna 1 olyan linket küldeni ami a legfrissebb vagy 1 nem régi de HITELES klubvilágranglistát tartalmaz??
http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... nking.htmltomabence írta:Valaki tudna 1 olyan linket küldeni ami a legfrissebb vagy 1 nem régi de HITELES klubvilágranglistát tartalmaz??
fűzd össze total commanderben. Azonos file-név és egyesítés, vagy összefűzés, nemtom hogy hívják. de legyen filmcd1 és filmcd2 a file-ok neve, aztán rakd rá.Perrero írta:én 1 k.csög vagyok, ez van...
2 cd-s aviból csinálnék dvd-t, hogy lehetne ezt megoldani
szal filmcd1, filmcd2.aviból kéne asztali dvd verzsön
danke
Hárman vagyunk, nekem is ilyen van, és nagyon jól szól, ár/érték aránya pedig sztem kiváló, csak ajánlani tudomCFirpo3 írta:Nekünk pont ilyen van. Nem tudom, hogy mit lehet erről mondani, de szerintem jó.cso83 írta:Valaki tud mondani valamit a genius 5005 hangfalszettről?
szerk.: Na már is ketten vagyunk akiknek van!
Nekünk pont ilyen van. Nem tudom, hogy mit lehet erről mondani, de szerintem jó.cso83 írta:Valaki tud mondani valamit a genius 5005 hangfalszettről?
Igen sztem is jó a megoldás! Befejezném h könnyebb dolgod legyen. a végén t=15s v= 20m/s s=v*t=20*15=300mgergo9 írta:Ez sem nehézvicky.girl írta:Még ezt kéne nekem vhogy levezetni:
Egy 250 kg tömegű motorkerékpár motorja indításkor 1000 N erőt képes a gyorsításra fordítani. Mekkora a motorbicikli gyorsulása? Mekkora utat tesz meg 20 sec alatt, ha közben csak 5 sec-ig gyorsít?![]()
Newton 2. törvénye alapján F=m*a 1000N=250*a
Innen a gyorsulás egyenlő 4 méter per szekundumnégyzet-el
Onnan két részre kell bontani az idő intervallumot ameddig gyorsít az lesz az első az lesz az egyenes vonalú egyenletesen változó mozgás onnantól pedig egyenletes vonalú egyenletes mozgás.
Tehát
s1=(a/2)*t(négyzet) s1=2*25=50m
Innen a=v/t 4=v/5 => v=20 utána v=s/t innen s-t kifejezed kijön rá egy érték ehhez hozzáadod az 50m és kész.
Sztem.
Szólj ha nem tiszta benne vmi
Az viszont lehet hogy elcsesztem hogy a mértékegységekre már nem teljesen emlékszem. A a feladat megoldás menete sztem ez. Szóljatok nyugodtan ha elcsesztem vmit
Ez sem nehézvicky.girl írta:Még ezt kéne nekem vhogy levezetni:
Egy 250 kg tömegű motorkerékpár motorja indításkor 1000 N erőt képes a gyorsításra fordítani. Mekkora a motorbicikli gyorsulása? Mekkora utat tesz meg 20 sec alatt, ha közben csak 5 sec-ig gyorsít?
Majdnem jó kiindulópontgekkodan írta:szerencsére bő 7 éve nem tanultam fizikát, de gondolom a v=s/t jó kiindulópontvicky.girl írta:A trolibusz induláskor 200 cm/s2 (secundumnégyzet) gyorsulással gyorsít 6 másodpercen keresztül. Mekkora sebességet ér el és mennyi utat tesz meg közben?
Könyörgöm, vki segítsen!
szerencsére bő 7 éve nem tanultam fizikát, de gondolom a v=s/t jó kiindulópontvicky.girl írta:A trolibusz induláskor 200 cm/s2 (secundumnégyzet) gyorsulással gyorsít 6 másodpercen keresztül. Mekkora sebességet ér el és mennyi utat tesz meg közben?
Könyörgöm, vki segítsen!
Milyen feladatokról lenne szó? Írd le aztán hátha tudok(unk) segítenivicky.girl írta:Segítségre lenne szükségem, ill. szívességet kérnék. Van itt vki, aki jó fizikából? 1-2 példáról lenne szó, gyorsulással, sebességgel kapcsolatban, és hát én sajnos hülye vagyok fizikából...Még ma meg kéne oldanom, előre is köszi!