palesz77 írta:lenne két kérdésem:
1.az aláírásomban az idézete miben hallhattam?
már 1 napja ezeken gondolkozom, pls. segítsen valaki
Randiguru...

Mit akarsz? Javítani vagy installáni?socio66 írta:....
Nem talált semmit,legalábbis ha jól értelmeztem..angol nyelvű progi..Aprieto írta:HA MSN vírus, akkor ez leszedi:
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/ ... aner.shtml
Jöjj vissza az eredményekkel
Ez esetben ha fent van még a nod,víruskeresés/írtás csökkentett módban(boot közben f8,és kiválasztja a csökkentett mód hálózat nélkül opciót), ha ez nem jár eredménnyel vagy már nincs fennt a nod akkor letöltiPerrero írta: azt kihagytam, hogy a második delikvens gépén nod32 van. kapott egy trójait, az lecseszte a dolgokat, és azóta csak a feladatkezelőből tud msnezni, netezni... a formatálás meg nem pálya, az sajna nem jó, mert vannak a vincseszteren olyan dolgok amik kellenek neki.
Ez engem is nagyon érdekelne.aki tud valamit megköszönném én is a tájékoztatását.danko94 írta:Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Szeretnék autogrammot szereuni Messitől illetve Henrytől, de nem tudom h ennek mi a menete, mennyibe kerül(postaköltség) és h mit kell írnom, küldenem nekik. Ha valaki csinált már ilyet az jelezze pls!!!
UI: Jah és még valami, mennyi az esélye h küldjenek valamit vissza???
Segítségeteket előre is köszönöm!!
Perrero írta: 1ik barátomnak vírusos volt a gépe, elküldtem neki az avastot, feltelepítette, újraíndította a gépét, bejött vmi képernyő csomó számmal, és ilyenek voltak, hogy 1. mindet törli, 2. törlés, 3. áthelyezés... -telefonba magyarázta, a kilépést választotta, és azóta csak a háttérképe jelenik meg, egyéb cucc nem... mi a f.szértXPje van
Az enyém .Txt-t olvas!!! (K660i-m van)faithnomore írta:sony ericsson telefonomba be akarok másolni egy szöveget, de beírni túl hosszú lenne, és az érdekelne hogy nem tudjátok milyen kiterjesztéssel bírná olvasni a telefonom? így gépről simán át tudnám rakni
Ha jól tudom, akkor csak úgy bonthatod föl, hogy az előfizetési díjat kifizeted egészen júliusig. Tehát fizetség nélkül nem!Perrero írta: nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy vmikor augusztusban kötöttem a vodkafoneval egy egy éves előfizetői szerződést... ezt fel tudom bontani-anélkül, hogy fizetnem kelljen... júliusba járna le azt hiszem
lionelmessi19 írta:(Egy kis óva intés: Nokiákat anno utáltam, most nemtom milyenek. Kifejezetten rosszul kezelhetőek voltak, és iszonyat csúnyák is. Utóbbi tuti megmaradt)
8gigásra gondoltál nem?..:Poldi:.. írta:Nekem 1 éven keresztül volt egy Nokia N73 Music Edition és semmi gondom nem volt veleSanama írta:Nokia n73mat semmikepp. De 50e ft valoban keves lesz ha normalis telot szeretnel!Jelenleg egy Nokia N79em van karácsony óta és egyenlőre tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 5 megapixeles kamera.. 8 megás memóriakártya benne figyel..