Na neee..
Nehogymár 50 ezer forint kevés legyen, egy jól használható mobilhoz.
Egyébként pedig érdemes szempontokat felsorakoztatni, akkor tudunk segíteni.. bár magam részéről nem nagyon értek hozzá..

(jo ehhez képest végül sokat írtam, de nem értek hozzá kifejezetten, és nem vagyok képben aktualitásokkal kapcs.. csak józan paraszti. )
Most Samsung SG600am van, vagy vmi ilyen. Lehet vele telefonálni, meg minden. Baromi jó, lapos, de nem az a papírvékony ocsmányság, hanem ilyen kézbe való vékony, elegáns. Én nagyon szeretem. Gyönyörű nagy kijelző, egy jó fényképező, de tényleg az a legjobb benne, hogy baromi elegánsnak meg 'kényelmesnek' tartom.
De pl. az aksi meg az antenna gyengébb, mint az előző mobilomnak volt (Sony Ericson, olyan mint amit walkman mobilnak csúfoltak, csak ezüstben)
De mondom, fontosak a szempontok.
Pl fényképező témában a Sony félék jelentik a csúcsot, nem véletlen, nekik van tapasztalatuk a nagy mobilgyártók közül ezen a téren. Aksikban Lithium-ionos akksikban detto.
Nyilván ha játékokat, vagy más alkalmazásokat, vagy valami über extra dolgot akarsz, akkor más kell, de jó esetben ilyesmi nincs nagyon elől a szempontok közt szvsz.
Ha a zenehallgatás a fő szempont, akkor a memóriakártyás bővítést érdemes nézegetni mind1iknél, hogy miféle, milyen kell bele, abból mekkorát kapsz ma éppeszű áron, mekkora kell.. sötöbö.
Designban nálam Samsung, Sony Ericson vitte mindig is a prímet.
Egyébként pedig legjobban jársz, ha szerzel vmi kis készülék katalógust, nézegeted az adatokat, de nem ájulsz be rögtön egy 435345435 megapixeles kamerától, vagy egy óriás kijelző átmérőtől...
Menj el boltba is, nézegesd végig jól a kirakott mobilokat, fogdosd össze
Ki fog alakulni, h melyik tetszik.
(Egy kis óva intés: Nokiákat anno utáltam, most nemtom milyenek. Kifejezetten rosszul kezelhetőek voltak, és iszonyat csúnyák is. Utóbbi tuti megmaradt

)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila