Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ingyenesre gondoltok,akkor a Comodo tűzfalát ajánlom ajánlom,esetleg kibróbálhatjátok a Jetico-t,Zone alarm ingyenes verzióját is dicsérni szokták.madmushroom írta:A válasszal nekem is nagy segítségemre lennétek. Elegem van már a Windows féle megbízhatatlanságból.kudu írta:Tudna valaki ajánlani egy működőképes, megbízható tűzfalat?
és lehetőleg nagyon ne fogja vissza a gépet![]()
előre is köszi
A válasszal nekem is nagy segítségemre lennétek. Elegem van már a Windows féle megbízhatatlanságból.kudu írta:Tudna valaki ajánlani egy működőképes, megbízható tűzfalat?
és lehetőleg nagyon ne fogja vissza a gépet![]()
előre is köszi
VLC media player.Cali írta:Gondolom nagyon nagy hülyeséget fogok kérdezni...
Az van, hogy letöltöttem a Dark Knightot mkv formátumban (HD). Hogy tudnám a filmben a szinkronnyelvet átváltani? Valamilyen külön program kell hozzá? Nekem sima Windows Media Playerrel nem sikerült.
A másik meg az, hogy néztem egy ideig angolul és mikor nem volt szöveg, akkor egy csaj elmondta, hogy épp mit látok a filmben.![]()
Gondolkoztam, hogy miért lehet ez, de csak egy nagyon nagy baromság jutott eszembe, amit le se merek ide írni.![]()
Szerk.: Ez az első mkv formátumú film, amit letöltöttem és nézni akartam a laptopomon.
Áá...szutyok!barca99 írta:Keress egy aTube Catchert.
Most éppen videót(flv) mp3-ba havernak!Perrero írta:mit konvertálnál mibesoadroli írta:Hy!
Valami jó konvertáló progit szeretnék letölteni...
Ha valaki tud valami jót,és azt is h honnan tudnám leszedni,annak nagyon örülnék!![]()
Előre is kösz!
A kép link-jét beszúrod [img]és[/img] közé.Barcaman14 írta:lehet hogy ez gagyi kérdéslesz de még uj vok!szal h lehet beszurni képet(nem az avatar) hanem a megjegyzésekhez, a hsz alá???
Ha minden igaz az anime címe:michiko no hatchinSlither írta:
vki meg tudja mondani, hogy a fenti sigben ki szerepel, és hogy melyik animéből való?
Jó tök8 a lényeg az h megtaláltadBányász írta:Köszi
Fel se tűnt eddig az a kis gomb.Vagyis nyilván feltűnt mer eddig mindig így voltak rendezve az emberkék de most eszembe se jutott,h azt megnézzem.gondoltam a partnerek vagy a műveletek alatt találtam régen is....szóval köszi.De nem az emberforma volt az hanem a le föl nyíl
![]()
Ezer köszönet, működik.MichaaBee írta:
Add Nickname. Adj neki külön nevet és akkor mindig ugyanaz lesz kiírva.(Én ezt csinálom) Vagy töltsd le a Messenger Plust és akkor színes lesz. (Ezek a csúnyaságok, hogy [c]stb, szín és stílus kódok, de gondolom ezt nem kell magyarázni)
CFirpo3 írta:Valaki segítene? MIt kell letölteni ahhoz, hogy az msn-en ne így jelenjenek meg a nevek: [ b] [ c=12 ]xyz[/ b] [/c ] ?
Vistára.
Köszidanko94 írta:Mindegyikbe be lehet lőni! az ismerősök keresése mellet van egy ilyen ember forma arra rámész és ott: Partnerek részletes adatainak megtekintése!Bányász írta:Valaki meg tudja mondani melyik az msn-nek az a verziója amelyikbe be lehet állítani,h úgy rendezze a partnereket,h nem egy sorba hanem nagy kép oldalt aztán név és alatta e-mail cím?
Már letöltöttem pár verziót de nem tudom ezt hányasba lehet belőni.
Mindegyikbe be lehet lőni! az ismerősök keresése mellet van egy ilyen ember forma arra rámész és ott: Partnerek részletes adatainak megtekintése!Bányász írta:Valaki meg tudja mondani melyik az msn-nek az a verziója amelyikbe be lehet állítani,h úgy rendezze a partnereket,h nem egy sorba hanem nagy kép oldalt aztán név és alatta e-mail cím?
Már letöltöttem pár verziót de nem tudom ezt hányasba lehet belőni.
Nekem is mappában van a legtöbb, én azért használom toolbart, mert könnyeben elérhetem, mintha menüből nyomnám. Amiket rendszeresen használok, azokat simán kiteszem. A többit meg mappában. Így sztem egérrel gyorsabb, mint a Te megoldásod, meg aztán, csak a videós mappában több, mint 50 könyvjelző van + 3 almappa, és van még mellette 9 másik mappa, igaz azok nem ilyen népesek 1-2 kivétellel. Aztán ennyit betanulni nem kis művészet lenne.Tim írta:Nem használom a könyvjelző toolbart,mert iszonyat mennyiségű könyvjelzőm van nekem isÉn mappába rendeztem őket,témakör szerint így azért átláthatóbbak. De azt hiszem van valamiféle megoldás a problémádra.Próbáld meg hogy kulcsszavakat adsz meg a könyvjelzőkre.
Jobb egérgombtulajdonságok
kulcsszó mezőre írj be valami 1-2 betűs rövidítést. Pld:Eurobarca=Eb stb..
Lehet hogy gyorsabban tudnál így navigálni,mint egérrel (ctrl+L,Eb,enter)
Ha jó a memóriád,akkor ki is kapcsolhatod a toolbart.
Azért még utánanézek hátha van más megoldás.