Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez most off, de akkor szeretettel ajánlom neked a The Pogues nevű zenekart: http://www.youtube.com/watch?v=mUeeZK_FDswVaratrix írta:Úramistn!kurdt írta:TéglaÉn ezt kihagytam! Eggyértelműen ez a "number one"! Imádom az ír stílusú zenéket.
Ez maszek, de ez is nagy film, kár hogy valójában nem ez volt a zenéje pedig illik hozzá. http://www.youtube.com/watch?v=uvec4X3J10I
Úramistn!kurdt írta:Tégla
Igen. Ami után leírtam, elkezdtem gondolkodni s kapásból 7-8 ugrott be nekem is.lui1698 írta:Nem rossz ötlet, de szerintem ide elfér egy top10 is.kanty írta:Volt az elmúlt hónapokban kedvenc jelenet, kedvenc rendező, színész.
Mit szólnátok egy top5 kedvenc filmzenékhez?
Itt is elég nehéz dönteni, de este bedobom az én top5-et.
Legalább is nekem kapásból eszembe jut több, mint 5 olyan amit imádok.
Nem rossz ötlet, de szerintem ide elfér egy top10 is.kanty írta:Volt az elmúlt hónapokban kedvenc jelenet, kedvenc rendező, színész.
Mit szólnátok egy top5 kedvenc filmzenékhez?
Itt is elég nehéz dönteni, de este bedobom az én top5-et.
miihii írta:Na most már a színésznőst nehogy lefújd,nem keveset matekoztam mire összeraktam a top 5ömetshutterisland írta: ilyen kevés szavazóért felesleges nyomatnom ilyeneket szerintem.
Na most már a színésznőst nehogy lefújd,nem keveset matekoztam mire összeraktam a top 5ömetshutterisland írta: ilyen kevés szavazóért felesleges nyomatnom ilyeneket szerintem.
Ez egészen véletlenül nem Brian de Palma akar lenni?shutterisland írta: oswaldo da palma 1
Rambot ne bántsd.visca el barca írta:hogy lehet erre a filmre azt mondani h nem hangulatos?messideco írta:Megnéztem pár filmet:
Ébredések (Awakakenings)
Robert de Niro, de főleg Robin Williams alkotott nagyot. Utóbbi teljesen kinőtt a bugyuta szerepköréből. Hatalmasat alakított, lenyűgözött engem,. De Niro egy szellemi fogyatékost alakított, remekül.
Nem egy hangulatos film, de képes magával ragadni.akkor mi az? a ramob 3?
hogy lehet erre a filmre azt mondani h nem hangulatos?messideco írta:Megnéztem pár filmet:
Ébredések (Awakakenings)
Robert de Niro, de főleg Robin Williams alkotott nagyot. Utóbbi teljesen kinőtt a bugyuta szerepköréből. Hatalmasat alakított, lenyűgözött engem,. De Niro egy szellemi fogyatékost alakított, remekül.
Nem egy hangulatos film, de képes magával ragadni.