Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kralo írta: http://twilightblog.extra.hu/a1_julian_ ... tionne.mp3
Parancsolj.
Amúgy bejövős darab! Szeretem a tech houset.
Azért rontottál mert nem vetted figyelembe hogy B(p) összetett függvény.Badi írta:
nem tudja esetleg valaki, hogy a deriváltban miért van a (1-001p) (-0,01p) helyett? mert ugye ex'=ex'*x'
http://twilightblog.extra.hu/a1_julian_ ... tionne.mp3Vito írta:köszi! jó lesz akkor is
Demonoidon találtam egy torrentet, ahol azt írja hogy teljes DiC benne van. Ja és VHS minőségű.barca99 írta:Sajnos csak "nyomokban tartalmazza"Slither írta:Ez nem jó? Elvileg van elég seeder, és stat szerint healthy torrent.azt, ami érdekelne. Az Operation Dragonfire már megvan, viszont itt legalább normális neve van a fájloknak, így rájöttem, hogy az eredeti 3. évad 14-18 része az a DiC-nek a s0109-s0113 része. Szóval már megérte, köszönöm.
Nos, nem mai a kicsike, egyébként nem tudom mire vagy kíváncsi.chonggy írta:tudna valaki mondani vmit a sony ericsson v800-ról?
Sajnos csak "nyomokban tartalmazza"Slither írta:Ez nem jó? Elvileg van elég seeder, és stat szerint healthy torrent.
Már láttam felirattal őket, csupán apukám miatt lenne szükség erre, hogy ne maradjon el nagyonPerrero írta:Ne kövesd el azt a hibát, hogy szinkronnal nézedEgyszerűen zseniális eredeti hanggal
http://www.btmon.com/Video/Unsorted/GI_ ... rrent.htmlbarca99 írta:Azt megköszönném, várom az üzenetet.breywol írta:Hali! Nem tudom milyen mesék érdekelnek, de du. vagy a napokban megírom melyeket tudom Neked elküldeni, akár postán, akár linkként, vagy akár hogyan... Természetesen térítésmentesen, barátom!![]()
Jah, és Slither ha megkérnélek utána néznél nekem pár dolognak? Bár szvsz reménytelen, de hátha Te megtalálod guglival.
Az egyik az említett G.I. Joe DiC verzió, két évad (19+20 rész, bár van ahol a régebbi "eredeti" G.I. Joe (Real American Hero) harmadik évadjának az első 5 részét ideveszik, mert végülis az a DiC verziónak egy ötrészes pilotja - ami egyébként Operation Dragonfire néven fut, az viszont már megvan).
A másik pedig lényegtelen, pont most sikerült rátalálnom, de már nem írom át a hsz-t.
Azt megköszönném, várom az üzenetet.breywol írta:Hali! Nem tudom milyen mesék érdekelnek, de du. vagy a napokban megírom melyeket tudom Neked elküldeni, akár postán, akár linkként, vagy akár hogyan... Természetesen térítésmentesen, barátom!![]()
köszi! jó lesz akkor isKralo írta:Este felé fel tudom tölteni, ha addig nem érkezik segítség.Vito írta:nekem is kellene egy kis segítség
Julian Jewell - Air Conditioning ezt keresem mp3-ban.
valaki feltöltené?
Este felé fel tudom tölteni, ha addig nem érkezik segítség.Vito írta:nekem is kellene egy kis segítség
Julian Jewell - Air Conditioning ezt keresem mp3-ban.
valaki feltöltené?
Hali! Nem tudom milyen mesék érdekelnek, de du. vagy a napokban megírom melyeket tudom Neked elküldeni, akár postán, akár linkként, vagy akár hogyan... Természetesen térítésmentesen, barátom!barca99 írta:Több, mint fél éve nem használtam.Csak mostanában rákattantam azokra a mesékre, amit anno 6-10 évesen néztem, aztán megpróbálom összegyűjteni őket. Bár sajnos nézni egyelőre nincs időm, de sose árt, ha megvannak.
És itt jött a képbe a veoh, mert a régi G.I. Joe DiC (mtv, szombat délután a Mézga család után
) verzója fent van rajta, csak ugye nem tudok hozzáférni. Szóval akár ha ehhez tud valaki más forrást, azt is megköszönném, Youtube-on is van pár, de nem teljes, meg nekem elsősorban letöltésre kéne.
Gondolom akkor másokhoz hasonlóan te sem tudod rendesen használni a google keresőjét.Victor_Valdes írta:Köszi, már 2-3 napja kerestem, bár lehet én voltam béna.
Rapidshare linkekVictor_Valdes írta:Egy hasonló mesés kéréssel, fordulnék hozzátok.
Valaki nem tudja, hogy honnan tudnám letölteni a Stand Alone Complex-et? Regelős oldalakon néztem, de vagy nem seedelik vagy nincs fent.
Nem muszáj magyar hang, elég egy felirat is.
Ha valakinek van tipp-e szóljon pls!.