Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát itt sztem közel sem lesz annyi név mint a színeszeknél. látatlanba is megmondom h nolan nyer...shutterisland írta:jöhetnek továbbra is a kedvenc rendezős szavazatok, itt nagy meccsek lesznek
fcbarca0827 írta:Varatrix írta: 2. Gay Ricchi
Mármint Guy Ritchie?
Varatrix írta: 2. Gay Ricchi
ez fájtVaratrix írta: 2. Gay Ricchi
Tényleg előtte van, de hpogy lehet Jim Carrey egy ilyen listán ?fcbarca0827 írta:Bob_Marley írta: még ha le is döbbent, hogy pl Jim Carrey hogy az anyám atyaúristenében lehet egy Al Pacino vagy Dustin Hoffman előtt![]()
Al Pacino Jim Carrey előtt van.
Amúgy én nem szavazok, mivel fogalmam sincs, hogy kik rendezték a kedvenc filmeim.Már fel voltam készülve a színésznős szavazásra, meg van az ötösöm, erre...
Bob_Marley írta: még ha le is döbbent, hogy pl Jim Carrey hogy az anyám atyaúristenében lehet egy Al Pacino vagy Dustin Hoffman előtt![]()
Kód: Egész kijelölése
heath ledger,liam neeson,eddie murphyvincent cassel,russel crowe,ryan gosling,nicholas cage,robert duvall,rocco siffredi,tommy lee jones,forest whitaker,gerard butler,gary oldman,ralph fiennes,wesley snipes,dustin hoffman,ewan mcgregor,clint eastwood,hugh lauire,joe pesci,vinnie jones,steve buscemi,sean penn,alain delon,colin farell,michael c. hall,marlon brando,peter sellers,robert knepper,sean william scott,pete postlethwaite,kevin pollak,ron perlman,choi min-sik,javier bardem,malcolm mcdowell,tim robbins,charlie hunnam,rékasi károly,steven segal,pierre woodman,nemcsák károly,michael douglas,luis de funes,samuel l. jackson,walter matthau,neil patrick harris,ed o'neill,charlie sheen,vin diesel,emile hirsch,alan rickman,michael caine,jean reno,woody harrelson
jeremy piven
Ami egy remekmű, egyik kedvenc filmem lett..Fernando írta:WarriorNight írta:Tudnátok mondani nekem a never back downhoz (Sose hátrálj meg) hasonló filmeket?Nagyon hálás lennék!:)
WarriorNight írta:Tudnátok mondani nekem a never back downhoz (Sose hátrálj meg) hasonló filmeket?Nagyon hálás lennék!:)
Höhh.. most, h modnod tényleg... Lehet tudatalatt van benne valami, hisz egyik kedvenc filmem...Sanama írta: top2 csávó top1csaj---»Fightclub?!:D