Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegnap este csinálta nálam is ugyanezt, majd kb 10 másodperc után megszünt.
Ajánlom az Opera browsert, vagy az Oprea GX-et, mindkettőben van beépített reklámblokkoló, melyet egy kattintással be lehet kapcsolni. Pc-n és Androidon is elérhető, én ezeket használom hosszú évek óta, nem is tudom, miről beszéltek, nekem egyetlen egy reklám sem zavarja a fórum látogatását!
Egyrészt igen, másrészt meg az éjfélkor megírt cikk előtt lehetett volna kicsit tájékozódni, ugyanis a Burnley lejátszotta az elmaradt meccsét és már a Leeds áll a kiesőhelyen, lényegesen rosszabb gólkülönbséggel.
Azt én nem tudhatom, mindenestre egy épkézláb érvelés arra, hogyan változik egy nyelv a gyakorlatban. Az egyetemen ettől függetlenül nyilván helyesen tanítják! Ezt az írás sem vitatta.visca el barca írta: ↑2022.05.18. 12:30:38alaktani szempontból teljesen helytelen a médiák szó, mert így az angol-latin többes számú alakhoz tesszük hozzá a többesjelet aminek semmi értelme. nekem ezt tanították nyelvészetből, bár lehet tamás gáspár miklós okosabb mint a nyelvészprofesszorom volt.
alaktani szempontból teljesen helytelen a médiák szó, mert így az angol-latin többes számú alakhoz tesszük hozzá a többesjelet aminek semmi értelme. nekem ezt tanították nyelvészetből, bár lehet tamás gáspár miklós okosabb mint a nyelvészprofesszorom volt.Varatrix írta: ↑2022.05.18. 11:16:55Szerintem érdemes elolvasni:visca el barca írta: ↑2022.05.18. 06:44:06Kedves Iván, nem akarok nyelvtannácit játszani, de nincs olyan szó, hogy médiák. Egyes számban médium, többes számban médiumok, vagy média.
(soleres cikk)
https://www.urbanlegends.hu/2009/11/med ... -mediumok/
Szerintem érdemes elolvasni:visca el barca írta: ↑2022.05.18. 06:44:06Kedves Iván, nem akarok nyelvtannácit játszani, de nincs olyan szó, hogy médiák. Egyes számban médium, többes számban médiumok, vagy média.
(soleres cikk)
Értem, köszi.Alcantara írta: ↑2022.04.27. 20:36:42Szabad! Elvileg eddig is tudhattad, mert a törlésnél indoklásként be van írva az ok, ami számodra is olvasható. Ami konkrétan az, hogy dupláztál. Ugyanabba a topikba 10 percen belül, ha van mondanivalód újra, akkor megszerkeszted a kommentedet.
Sok időt megspórolhatsz, ha átfutod a rövid szabályzatot, amit a fórummal kapcsolatban találsz.
Szabad! Elvileg eddig is tudhattad, mert a törlésnél indoklásként be van írva az ok, ami számodra is olvasható. Ami konkrétan az, hogy dupláztál. Ugyanabba a topikba 10 percen belül, ha van mondanivalód újra, akkor megszerkeszted a kommentedet.