Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gratulálok, bár akkor te már nem konkurálsz az első helyekértfir3bird írta:Én 1 hete játszom kb (jó kicsit több) 200 helyet jöttem fel és volt 2 telitalálatom![]()
És, mikorra várhatjuk az eredményt?Enrique írta:Pont most raktam fel.mypeter írta:Igazán nem csipkelődni akarok, de lesz a hétégére tippjáték????
Bocsi a késlekedésért.
Így van. Együtt focizunk a HFCB-ben, úgyhogy nem véletlenül merem megszólítani ez ügyben. Ha nem ismerném, biztos nem szekálnám. (Bár akkor sem érteném, hogy miért tud fennt lenni a szombati meccs vasárnap hajnalban, és miért nem a vasárnapi hétfő délután) Bocsi Ákos!!!Drigo írta: Én baráti csipkelődésként fogom fel mindig. Szerintem HaZe is annak szánta.
Inkább cikkek legyenek fenn, az fontosabb.haze71 írta:Ha türelmetlen lennék, már 8-kor írtam volna... Elnézést, hogy én ilyen vagyok. Ha az én feladatom lenne, még aznap este fent lenne. De szerencsére nem az enyém...
Egyébként meg nem neked szántam. Ugye Lajos Enrique?
Ha türelmetlen lennék, már 8-kor írtam volna... Elnézést, hogy én ilyen vagyok. Ha az én feladatom lenne, még aznap este fent lenne. De szerencsére nem az enyém...Slither írta:Ne türelmetlenkedjél már állandóan. Nem mindegy hogy az eredmények mikor kerülnek fel?haze71 írta:Én meg csak várok, csak várok...Mások is tudnak várni egy kicsit...
Nekem az Egyéni teljesítmény lapon a Tippek száma: 347 db,Enrique írta:
Tapasztalt bárki más, bármilyennemű problémát a tippek/pontok számával kapcsolatban?