Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsánat!Pontos dátumot kértem és ami a hsz-em alatt van az nem egy pontos válasz és pont a rajt elött vagyunk pár nappalsocio66 írta:Ott van egy hsz-el a tied alatt a válasz a kérdésedre.
Nézz már szét,mielőtt kérdezel légyszíves!
Mármint hogy "a bajnokság kezdete előtt pár nappal?" Pontosabban? Aznap?socio66 írta:Ott van egy hsz-el a tied alatt a válasz a kérdésedre.
Nézz már szét,mielőtt kérdezel légyszíves!
okés...kösziSlither írta:Bajnokság kezdete előtt pár nappal...2barcafan2 írta:Valaki tud mondani egy pontos adatot,hogy mikor fog elindulni a tippjáték?
Minden bizonnyal nem is lehet majd erre a meccsre tippelni, majd csak későbbi meccsekre.Lesy írta:A Bilbao elleni kupamecsre még nem lehetlesz fogadni?:S
Több mint fél órán keresztül írtam a hozzászólásomat mindenféle előzménnyel, statisztikával, de amikor meg akartam nézni az előnézetet bezártam a lapot!Slither írta: Gratulálok mindenkinek, főleg Hawknak, aki szinte végig az első helyen volt.
Ez esetben köszönjük szépen a közreműködést,h a szárnyaid alá vetted a tippjátékot,ezzel lehetőséget biztosítva ennek a jó kis mókánakSlither írta:Felraktam utolsó fordulót, mindenkinek jó tippelést!![]()
Jövőre abbahagyom ezt, maradok inkább csak az eredmények felrakásánál...