Majd jelezzetek vissza, h immáron mindenki rajta van e a listán, köszi.
Avagy a random-módszer előnyei.Barcaman1993 írta:Bakker, ilyen meccseket megtenni. Az eddig nyeretlen Almeria nyert idegenben a Valencia ellen, vagy a Villareal otthon ég a Getafe ellen... Nem is értem...
Bakker, ilyen meccseket megtenni. Az eddig nyeretlen Almeria nyert idegenben a Valencia ellen, vagy a Villareal otthon ég a Getafe ellen... Nem is értem... Én szép lassan csúszok vissza, immár a 9. helyen.Gareth Tello írta:Itteni pályafutásom során először vagyok a dobogón.![]()
Valencia - Almería 0:1 1:2 15.00
Valladolid - Real Sociedad 2:2 2:2 13.20
Osasuna - Rayo Vallecano 2:1 3:1 2.10
Villarreal - Getafe 1:2 0:2 5.75
Pénteken lesz időm újraírni az eredménysort, remélhetően utána már mindenkinek oké lesz a listája.peppehun írta:Sziasztok láttam már egyre többen vannak a tippjátékban .
de én még mindig nem vagyok benne mikor lesz jó ?
Biztosra mentemvisca el barca írta:azért az elég masszív, hogy le sem fujtak még a celta-barcát, már fenn van az eredmény![]()
Rayo Vallecano - Valladolid 2:0 0:3 0.00Gareth Tello írta:FC Barcelona - Real Madrid 2:1 2:1 7.12
Elche - Granada 0:1 0:1 16.80
Levante - Espanyol 3:1 3:0 2.30
Ö s s z e s e n 26.22
6. hely.
nekem sem volt sok élményem. az első meccset (cszka-city) telibe hoztam, aztán szinte semmi érdekes. kár mert alegtöbb helyen 1-1 találatra voltam a telitől.Gareth Tello írta:Asszem, a mai napot is nulláztam.
Ha fordulónként szerzel 20+ pontot, akkor már jó vagy. Ha ezt tudod állandósítani, feljebb léphetsz könnyedén.Unicef írta:Nemrég kezdtem el itt a játékot. Tegnap szereztem pár pontot, büszke is vagyok magamra.![]()
Viszont nem tudom ez jónak mondható, vagy nagy átlagban ennyi pontot össze szedtek?
Steaua Bukarest - FC Basel 1:1 1:1 13.20
Schalke 04 - Chelsea 0:3 0:3 9.00
Austria Wien - Atl. Madrid 0:2 0:3 1.33
Marseille - Napoli 1:2 1:2 9.40
Ö s s z e s e n 32.93
Ez abszolút jónak mondható.Unicef írta:Nemrég kezdtem el itt a játékot. Tegnap szereztem pár pontot, büszke is vagyok magamra.![]()
Viszont nem tudom ez jónak mondható, vagy nagy átlagban ennyi pontot össze szedtek?
Steaua Bukarest - FC Basel 1:1 1:1 13.20
Schalke 04 - Chelsea 0:3 0:3 9.00
Austria Wien - Atl. Madrid 0:2 0:3 1.33
Marseille - Napoli 1:2 1:2 9.40
Ö s s z e s e n 32.93
Szép.miihii írta:Steaua-Basel 1:1 1:1 13.2
Marseille-Napoli 1:2 1:2 9.4
Austria-ATMA 1:3 0:3 1.33
23.93 pont.
Egy kicsit előrejövők a BL fordulókkal, aztán a bajnokikon meg szépen csúszda vissza![]()
![]()
Jó, h említed, ezt már korábban dumáltuk, de aztán nem is tudom h áll a dolog. Rákérdezek Slitherre és remélhetően hamarosan orvosoljuk a problémátSanyiba írta:Sziasztok. Nemrég regisztráltam az oldalra és elkezdtem játszani a Tippjátékkal, de sosem tudom megjeleníteni az "Egyéni teljesítmény" ablakot, mert mindig azt írja ki, hogy csak az első felvitt eredmény után fog megjelenni. Tudnátok ebben segíteni nekem? Előre is köszönöm!
Semmi gond, amugy sincs nyeremény a végén!Gareth Tello írta:Ó, nekem már volt olyan, nem is egyszer.Gergolino írta:Veled ellentétben most fordult velem elő először, hogy egy teljes fordulóban egyáltalán nem kapok pontot, bízok a jobb mai folytatásban
Ráadásul mindjárt beelőzöl![]()
Nem hiszem, hogy be fogok előzni, nagyjából 5 pontot tippelek magamnak erre a BL-fordulóra, botrányos tippeket sikerült összehoznom.