Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem igazán értem a problémád.Lakers írta:A kardos mi alapján 42-ik és én miért 107-ik.Pedig mind a 2en ugyanazt tippeltük.????
Jaja,meg amúgy is alig kapna rá pontot,mert 3:0 lesz a derbiAndris írta:Így legalább tényleg valami kis büntetés szaga van a dolognak, ráadásul mért lenne neki könnyebb mint a többi tiltólistásnak adott esetben. Evvan
Sajnos helyette nem tippelhetek,úgyhogy erről a fordulóról le fog csúszni...FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Matyi-S.Agüero- 1 hétig ugyebár nem fórumozhat, így a Tippjátékban sem tud részt venni.
De azt szeretné kérni, hogy valaki írja be neki egy eredményt, aki ezt szokta csinálni![]()
Barcelona-Sevilla 2-0 a tippe
Azt tudom javasolni,h írjon egy mélt Andrisnak és ebben kérje ezt az alternatív megoldást azzal a kiegészítéssel,h a Tippjátékba hadd lépjen be.Andris írta: Alternatív megoldásként korábban azt kínáltuk, hogy az illetőt visszaengedjük, tehát belépni is tud majd, de egy írásos ígéretet és annak betartását várjuk tőle, hogy nem lép be amíg a kiszabott idő le nem telik.
Ha ezt megkapom, rögtön visszaengedem. Lehet küldeni a régi email címemre (lionelmessi19@freemail.hu), majd kitalálom mi is volt a jelszavam régen.
Rákattintasz a tippjátékra, azt tippelsz. Ennyi.kmarcel írta:sziasztok
azzal a kéréssel-kérdéssel fordulok hozzátok, h még be lehet-e kapcsolódni a tippjátéka?
meg, h hogyan működik az egész, van a nevezési díj.. meg ilyesmik.. előre is danke!!
m.
Olvass visszább!robertfcb írta:Ugye a világbajnokság nem számít bele a szezonba? Rettentő komolytalan lenne, ha így lenne. Csak azért kérdem, mert még a ranglista nincs lenullázva.
Előbbit én is így tudom,utóbbit meg most nem vágom.Gergolino írta:Eddig a meccs kezdete előtt fél órával lehetett legkésőbb tippelni.S.Agüero írta:Meddig lehet tippelni? Mert ha a meccs időpontjáig lehet akkor megvárom a kezdőcsapatot.
Am a szombati meccs 21:30kor kezdődik
Eddig a meccs kezdete előtt fél órával lehetett legkésőbb tippelni.S.Agüero írta:Meddig lehet tippelni? Mert ha a meccs időpontjáig lehet akkor megvárom a kezdőcsapatot.
Az majd automatice újraindul,amint meglesz az első kör.Legalábbis VB előtt így volt.Kitöröltem a szezon eredményeit,ettől minden nullázódott,kivéve a ranglistát.De a nyitókör után már rendben volt minden.Fecooo írta:a ranglista nem lesz resetelve?
a VB alatt nem tippelgettem, ezért igen komoly hátrányban vagyok
Megtörtént.Slither írta:@miihii: majd reseteld a tippjátékot, mert a hétvégi szuper-kupa meccsel elkezdődik az új szezon.
azért nem ilyen egyszerű, pl a bajnokság alatt tartó tippjátéknál (amit én nyertem), ott semmire se mentem volna a döntetlenekkel az utolsó 5-6 fordulóban...ott már a vetélytársaim agyával próbáltam gondolkodni,h ők mit gondolnak mire teszek stb,stb...cps46 írta:Azért az kemény, hogy minden meccsre 1-1-et tippelve 1. helyen lehetett végezni. Persze az odds-os rendszerben a döntetlenekkel lehet a legjobban kaszálni, mert egy ilyen telitalálat esetén 12 pontnál kevesebbet nehéz kapni, viszont papírforma eredménynél valamikor még 5 pont se jön be.
Mindenesetre én is gratulálok a "döntetlen" nevű versenyzőnek, már csak azért is, mert ismét bebizonyította nekem, hogy az odds-os számításnak mennyi értelme van.