Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon durva,h 1300 felett csak fél pont különbséggel dőlt el a bugi.ozsimiki írta: ilyen tippjáték idény lehet nem lesz több. az utolsó másodpercekig nyílt volt, atya ég...
jövőre veletek ugyanitt
most köszönöm szépenSlither írta: Grat a győzelemhez előre is Ozsi.
H esetleg ne befolyásolhassa egyik fél sem a másikat a tipp megtételében,ha gondoljátok,küldjétek el nekem PÜ-ben a választásotokat.Ha mindkettőtöké megvan,kiírom,így tiszta.Vagy még megoldás,h akkor írjátok ki,amikor már megy a bugi,akkor már nem lehet változtatni...Sanama írta:Ozsi és Slither!
Várjuk a tippeitek nyílvánosságra hozását ma 20:30ig ! :DD
Tényleg,közben visszanéztem és valóban őrségváltás volt a pole pozícióbanozsimiki írta: miihii!!
jaja,beírjuk ahogy kezdődik a döntő vhova, hogy izguljunk azon is...am előbb Slither vezetett előttem azt hiszem 36századdal, most én
Racing Santander - Sporting de Gijón 2:0 2:0 5.40ozsimiki írta:én is megváltoztattamSlither írta:Fuck! Nem kellet volna beszélnem Mikivel du. Ha nem változtattam volna a Real meccsén most kb. behozhatatlan előnyöm lenne.![]()
xet raktam elsőre
![]()
![]()
akkor végül miket tettél mára?
én is megváltoztattamSlither írta:Fuck! Nem kellet volna beszélnem Mikivel du. Ha nem változtattam volna a Real meccsén most kb. behozhatatlan előnyöm lenne.![]()
Jaja, itt már nem csak a saját megérzések után tippelünk, hanem a másikéra is kontrázunkMichaaBee írta:És a legdurvább: soha nem gondoltam volna, hogy igen komoly taktikai harc is folyik a dobogósok között.miihii írta:Igen komoly versenyfutásban van az első kettő a Játékban!
Mindössze 37 század pont előnye van Slithernek Ozsi előtt![]()
Méltó ez a küzdelem a bajnoksághozA legjobb gondolatolvasó fog nyerni.
Az e hetivel rendesen benéztem, de egy bajnoki cím maximálisan kompenzálna.
Meg a tavalyi nyereménynek is örülnék.
![]()
És a legdurvább: soha nem gondoltam volna, hogy igen komoly taktikai harc is folyik a dobogósok között.miihii írta:Igen komoly versenyfutásban van az első kettő a Játékban!
Mindössze 37 század pont előnye van Slithernek Ozsi előtt![]()
Méltó ez a küzdelem a bajnoksághoz