Akkor átírhatod az aláírásodban a szöveget.Messiboy19 írta: Ezzel 12.vagyok

Akkor átírhatod az aláírásodban a szöveget.Messiboy19 írta: Ezzel 12.vagyok
Konkrétan semmi esélyük sincs már nem csak arra, hogy továbbmenjenek, de arra se, hogy UEFA Kupások legyenek. A Sevillának meg nyerni kell, ha tuti biztos csoportelsők akarnak lenni, mert ha Stuttgartban nyer az Unirea, ők meg kikapnak csoportmásodikok lesznek.istyke6 írta:levproff írta:
A Rangers-re miért ilyen nagy a szorzó??Ilyen gyengék vagy mi?
Utolso helyen vannak, ha jol emlekszem 2 ponttal... szoval nem valami fenyes a helyzetuk => nincsenek vmi jo formaban
levproff írta:
A Rangers-re miért ilyen nagy a szorzó??Ilyen gyengék vagy mi?
Megkésve bár,de fent van minden mai eredménylui1698 írta:én felejtettem el tippelni, vagy még nincsenek eredmények fent?
Nem biztos az.Sorry mindenkitől!Így egy pöttyel nehezebb lesz bekerülni a legjobb eredményekbe
Ennek nem örülök,mert ez azt jelenti,h az én bakim ezSlither írta:Hmm, és tényleg kijön a 84,53 pont.miihii írta: Vagy még úgy is ki lehet szűrni,h megnézed az ominózus két forduló eredményeit és összeadod a pontodat.Ha így kijön a 84.5 pont,ami szerepel a nevednél,akkor férfiasan be kell vallanom,h ezt elkúrtam.
Hmm, és tényleg kijön a 84,53 pont.miihii írta:Vagy még úgy is ki lehet szűrni,h megnézed az ominózus két forduló eredményeit és összeadod a pontodat.Ha így kijön a 84.5 pont,ami szerepel a nevednél,akkor férfiasan be kell vallanom,h ezt elkúrtam.Slither írta:Én is csak annyit tudok min te, szóval passz.
Vagy még úgy is ki lehet szűrni,h megnézed az ominózus két forduló eredményeit és összeadod a pontodat.Ha így kijön a 84.5 pont,ami szerepel a nevednél,akkor férfiasan be kell vallanom,h ezt elkúrtam.Slither írta:Én is csak annyit tudok min te, szóval passz.
Hm,ez érdekes...Slither írta:Vmi gáz biztos hogy van most, mert elég érdekesen áll a Legjobb eredmények rész. Mint ha megduplázódtak volna a 11. fordulós eredmények, mert ilyen eredmények szerepeltek 1 hete, és én se szereztem ennyi pontot.
Hmm, talán a főmenüben található linkre kattintva?istyke6 írta:Pls valaki adjon egy linket, ahol ezt a tippjatekot jatszani lehet
Telleg hue vok, de maradjon koztunkFecooo írta:a hsz-edben levő "jatszani" szó felett kb 15-20 centivelistyke6 írta:Pls valaki adjon egy linket, ahol ezt a tippjatekot jatszani lehet
a hsz-edben levő "jatszani" szó felett kb 15-20 centivelistyke6 írta:Pls valaki adjon egy linket, ahol ezt a tippjatekot jatszani lehet
Jajam!ozsimiki írta:
más:
Slither! még a végén lehet az a +2 tipp fog a javadra dönteni
![]()
Talán kifejthednéd,h mire gondolsz konkrétan.Egy eredményed sincs meg v mi?nihill141 írta:Hello Mindenki!
Ezek szerint nem vagyok egyedül a problémámmal!
Reggel kiváncsian lestem az eredményeket és szomoróan tapasztaltam, hogy semmi...pedig mindent ugyanúgy tettem, mint eddig...
Szomoró vagyok, hogy egy "Bukovári" megjegyzéssel kell mindezt tudomásul vennem!
De mind1...játék az egész...
Azért a végén egy fájdalomdíjjal, még ha virtuális is, de kárpótolnátok minket...
Üdv.