haze71 írta:Szerintem nem a legmegfelelőbb ember van megbízva a tippjáték felrakásával. (És ez nem egyedül annak az emberkének a hibája, akinek erre nincs elegendő szabad ideje, hanem azé is, aki ezzel a feladattal megbízta és hagyja, hogy a dolgok így menjenek)
Ezzel alapvetően egyet is értenék, ha történt volna bármiféle ilyen irányú megbízás. Csakhogy egyáltalán nem volt ilyen. Slithernek idén nincs rá ideje, Iván, Áki, és Andris sem jelentkezett, hogy csinálná, gondoltam majd így már csak én maradtam, mondom jobb híján így is menni fog. De mivel tudom magamról, hogy nem érdekel, és így nem is tippelek ( vagy fordítva? nem tudom mi volt előbb a tyúk vagy a tojás

) így kezdtem a működésem ebben topicban:
Drigo írta:engem annyira nem mozgat meg, így hajlamos vagyok elfelejtkezni a dologról, szóval lehet írni ide a topicba akár már keddtől, hogy mindenki időben tippelhessen, akár pü-t is küldhettek a lényeg, hogy szóljatok mindenképp.
Ehhez képest Te szóltál egyszer, akkor BCNben voltunk, így esélytelen volt a dolog Michabee ill. miihii - akkor viszont fel is nyomtam a tippsort.
Aztán meg már csak jött a "puppogás" meccs előtt 10 órával, hogy miért nem lehet tippelni.
Félreértés ne essék nem akarom felmenteni magam, de mivel előre szóltam, hogy mi van talán Ti is tehettetek volna valamit. tudjátok segíts magadon... Persze tudom én, hogy puppogni könnyebb...
Na mindegy úgy néz ki, hogy lesz megfelelő ember hamarosan lehet majd nála reklamálni ezután.