Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ha magát az oldalt nézed nap mint nap, akkor nem annyira nehéz kattintani kettőt ,és már itt is vagy,és látod hogy fent van é vagy sem.Stoichkov írta:a rohadt életbe, nem lehetne valahogy jelezni a rövd híreknél, hogy keddi bl fordulókra lehet tippelni?
másodszor maradok már le!!!!!!!!!!!!!!!!
Felraktam, bocsi a késlekedésért.miihii írta:Skáccok!A BL tippjáték keddre lesz időzítve?
Azért ott van még Master19 az 5. helyen, bár mostanában kevesebbet írt. Meg van még 1-2 aki heti rendszereséggel beír.ozsimiki írta: Arra büszke vagyok,hogy aktív fórumozók közül csak Slither van előttem majdnem 4 ponttal, ami nem nagy különbség
Nekem 2,50 pontot sikerült "összakaparnom". Estem is vagy 50 helyet!ozsimiki írta:Feljöttem 30. helyre 51.64 pontot hozott a 7vége.
majdnem bekerültem a legtöbb pontosok közé egy adott fordulóban![]()
Arra büszke vagyok,hogy aktív fórumozók közül csak Slither van előttem majdnem 4 ponttal, ami nem nagy különbség
detto.socio66 írta:Telibe trafáltam a Real meccset,19,20 pontot hozott![]()
dupla öröm
Ahogy olvastam, a kis csapat nem volt annyira vészes, mi meg igen, így az igazság győzőtt volna az x-el, és egy alsóbbrendű csapat is nagy eredményként könyvelhette volna el az x-et. BARCA meg azért, h belássa, ide is max motiváció kell.Varga Tamás írta:jAH, FŐLEG tE...ozsimiki írta:0-0át tettemde ilyenkor nem bánom annyira,h nem jött be,de az x igazságosabb lett volna
![]()
és mindenki jól járt volna
![]()
![]()
![]()
hIÁBA, MINDEN SZENTNEK MAGA FELÉ HAJLIK A KEZE.
jAH, FŐLEG tE...ozsimiki írta:0-0át tettemde ilyenkor nem bánom annyira,h nem jött be,de az x igazságosabb lett volna
![]()
és mindenki jól járt volna
Így van.Slither írta:Mert sok a kiscsapat, és nem akarjuk bevinni őket az "adatbázisba". (legalábbis én erre következtetek)MQuC írta:Miért nem lehet a spanol kupában az összes meccsre tenni?
tudomka958 írta:michaabee!
az ember nyerni akar,de nem bújik ki a bőréből...
én pl. a reálra sem fogadnék soha!