Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

hát ha magát az oldalt nézed nap mint nap, akkor nem annyira nehéz kattintani kettőt ,és már itt is vagy,és látod hogy fent van é vagy sem.Stoichkov írta:a rohadt életbe, nem lehetne valahogy jelezni a rövd híreknél, hogy keddi bl fordulókra lehet tippelni?
másodszor maradok már le!!!!!!!!!!!!!!!!
Felraktam, bocsi a késlekedésért.miihii írta:Skáccok!A BL tippjáték keddre lesz időzítve?
Azért ott van még Master19 az 5. helyen, bár mostanában kevesebbet írt. Meg van még 1-2 aki heti rendszereséggel beír.ozsimiki írta: Arra büszke vagyok,hogy aktív fórumozók közül csak Slither van előttem majdnem 4 ponttal, ami nem nagy különbség
Nekem 2,50 pontot sikerült "összakaparnom". Estem is vagy 50 helyet!ozsimiki írta:Feljöttem 30. helyre 51.64 pontot hozott a 7vége.
majdnem bekerültem a legtöbb pontosok közé egy adott fordulóban![]()
Arra büszke vagyok,hogy aktív fórumozók közül csak Slither van előttem majdnem 4 ponttal, ami nem nagy különbség
detto.socio66 írta:Telibe trafáltam a Real meccset,19,20 pontot hozott![]()
dupla öröm
Ahogy olvastam, a kis csapat nem volt annyira vészes, mi meg igen, így az igazság győzőtt volna az x-el, és egy alsóbbrendű csapat is nagy eredményként könyvelhette volna el az x-et. BARCA meg azért, h belássa, ide is max motiváció kell.Varga Tamás írta:jAH, FŐLEG tE...ozsimiki írta:0-0át tettemde ilyenkor nem bánom annyira,h nem jött be,de az x igazságosabb lett volna
![]()
és mindenki jól járt volna
![]()
![]()
![]()
hIÁBA, MINDEN SZENTNEK MAGA FELÉ HAJLIK A KEZE.
jAH, FŐLEG tE...ozsimiki írta:0-0át tettemde ilyenkor nem bánom annyira,h nem jött be,de az x igazságosabb lett volna
![]()
és mindenki jól járt volna
Így van.Slither írta:Mert sok a kiscsapat, és nem akarjuk bevinni őket az "adatbázisba". (legalábbis én erre következtetek)MQuC írta:Miért nem lehet a spanol kupában az összes meccsre tenni?
tudomka958 írta:michaabee!
az ember nyerni akar,de nem bújik ki a bőréből...
én pl. a reálra sem fogadnék soha!