Már nem sokáig!Már cs 120 pontra és 314 helyre vagyok tőled!Stoichkov írta:nekem nagyon tetszik az új rendszer, főleg, hogy első vagyok még mindig

Már nem sokáig!Már cs 120 pontra és 314 helyre vagyok tőled!Stoichkov írta:nekem nagyon tetszik az új rendszer, főleg, hogy első vagyok még mindig
az nem rossz nekem is sz.r volt a szerda de csütörtök az nagyon zsír volt mert egy kivételével telitalálat volt az egész napMaster19 írta:Én a 17.-ik helyröl vártam szerdán a fordulót! Nem ugy sikerült a szerdai nap ahogy azt akartam igy visszacsusztam 50!!! helyet,a 67.-ik pozicióba!A csütörtök megint nem volt rossz igy újra 17-.ik vagyok![]()
Amikor fölrakják...berek21 írta: Amugy mikor lesznek fenn a hétvégi forduló oddsai.
Hát igen de nem mindegy, hogy milyen meccsen lett telis. Épp ez tetszik a legjobban.Bobán írta:184.vagyok! 5 telitalálattal, adhatnának egy kicsivel több pontot...
Én 409. vagyok 7 telitalálattal, de láttam, hogy valaki szintén 7-tel simán top20-as.Bobán írta:184.vagyok! 5 telitalálattal, adhatnának egy kicsivel több pontot...
Persze, hogy nem. Ha telibe is találod, 5-6 pontnál többet nem kapsz. De ha mindent meglepetésre raksz, akkor egy telitalálat esetén már kapsz 30 pontot. Mindegy, a régi nekem is jobban tetszett, de most ez van. Az idény végén azért megpróbálok kérni egy szavazást a szerkesztőktől, hogy kinek melyik rendszer tetszett jobban, hátha visszatérünk a gyökerekhez.MQuC írta:Nehéz így a tippjáték. nem éri meg a papírformára tenni![]()
Drigonak is ennyit hozott, szóval szntem ők ketten vezetnek az egy meccsen legtöbb pont kategóriában itt.robertfcb írta:Nah kinek jött be telire a Roma - Kolozsvár 1-2? NEKEM !!
Csekély 44 pontot hozott![]()
nekem a depor - real lett telitalálat 15 pont körül kaptam asszem!!De nekem sokkal többet ért mint 15pont:D:D:D:D:D:DD:Dkamaj írta:Betis - Huelva 17,60 ez volt nálam a legjobb.CFirpo3 írta:Nektek mennyi volt eddig a legtöbb pont, amit egy meccsen szereztetek?
Nekem a Málaga - Athletic Bilbao meccsen 12,60.
Espanyol - Getafe 12.80CFirpo3 írta:Nektek mennyi volt eddig a legtöbb pont, amit egy meccsen szereztetek?
Nekem a Málaga - Athletic Bilbao meccsen 12,60.