Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban tegnap (vasárnap) fent voltak a tegnapinak a tegnapiai (szombatiak) de ma reggel (hétfőn) 9-kor még nem voltak fent a tegnapiak (vasárnap). Legalábbis az én gépemen. Lehet, hogy engem kiemelten kezelsz és ezért nálam később jelennek meg a frissítések?Enrique írta:haze71 írta:Kedves Enrique!
Remélem jól sikerült a ZH-d. Legalább is remélem, hogy ZH írás miatt nincsenek még feltéve a tegnapi meccsek eredményei. Más indokot nem fogadok el.
Hiszen fent voltak már tegnap is, biztos rossz a szemed......
haze71 írta:Kedves Enrique!
Remélem jól sikerült a ZH-d. Legalább is remélem, hogy ZH írás miatt nincsenek még feltéve a tegnapi meccsek eredményei. Más indokot nem fogadok el.
Asszem a bl nekem is jobban fekszik.ozsimiki írta:44.helyről,most 38.ra jöttem fel10pont volt a tegnapi termés,1 telivel (Roma-M.U. 1-1)
A Bl fordulók eddig mindig nagyon jók nekem...kiváncsi lennék ha néznénk csak a Bl-t akkor hanyadik lennék,szntem első 10ben
Reszkessen az élboly, támadunk!!!bouba írta:hah 368. vagyok !ugrottam majdnem egy100ast!!!
Nem-nem...haze71 írta:Márpedig reklamálok!
Ha a 85. perc eredményeit raktad volna fel, most 9 ponttal többem lenne. Nem lehetnél egy kicsit rész(em)re hajló?
Szintén, csak én visszacsúsztam a 49. helyre a 35-ről.Slither írta:5 meccsnél eltaláltam a győztest, de csak nyomi 5 pontot szereztem.![]()
De azért még így is 4. vagyok ugyanannyi ponttal mint a 3.
Márpedig reklamálok!Enrique írta:Fenn az eredmények, még mielőtt Zoli barátunk reklamálna.![]()