Tippjáték #2
Lehet majd, vszinű a pillanatnyi legjobb tíz listáját lehet látni, tehát az öt nyerésre állón kívül még azokat, akik azért "nem voltak rosszak". Reményeink szerint ez meglesz a fordulóra, vagy forduló utánra új menüpontként a tippjátékon belül.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
az abszolút legjobb forduló állását majd fordulóról furdolóra meglehet nézni, vagy a végén derül majd csak ki?
Persze, ezen el lehet majd gondolkodni, idén most még nem változtatunk, aztán meg az lesz, amit a nép akar. Majd szavaztatunk.
Minden évben van valami kis váltás, idén, hogy már minden BL meccs a programban van, illetve az is, hogy az abszolút legjobb forduló eredményeket is díjazzuk.
Minden évben van valami kis váltás, idén, hogy már minden BL meccs a programban van, illetve az is, hogy az abszolút legjobb forduló eredményeket is díjazzuk.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
Nem igazán tudok jobb megoldást a tippjáték pontozására, mint a mostani, de szerintem az igazságtalan, hogy ugyanúg 4 pontot ér, ha valaki 2-0 át vagy 5-3 at talál el. Én valamilyen szorzóval jutalmaznám, aki 0 vagy egy gólos ereményt tippel és azt is aki 4 vagy több gólt jósol. Mert ugye a 2-0, 2-1, 1-1 a leggyakoribb eredmény. Arról nem is beszélve, hgy a meglepetés telitalálat ugyan annyit ér, mint a papírforma. A szorzóknál támpont lehet az internetes fogadóirodáknál megállapított odds. Gondolkodjatok el rajta, talán egyszer érdemes lesz változtatni.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
megigérem hogy mostantól én is fogok tippelni 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- Pilfer
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Gratulálok az előttem végzőknek!
Kicsit (?) csalódott vagyok. Deja vu érzésem van... Tavaly szintén negyedik lettem, és mintha hasonló lett volna a szitu, végig ott voltam a 3-ban, majd a végén 4. lettem akkor is.
Nincs szerencsém...
Azért a köv szezonban megint megpróbálom, hátha, bár amilyen szerencsétlen vagyok... A citrom-díjat azért megérdemlem.
Üdv.
Pilfer
Gratulálok az előttem végzőknek!
Kicsit (?) csalódott vagyok. Deja vu érzésem van... Tavaly szintén negyedik lettem, és mintha hasonló lett volna a szitu, végig ott voltam a 3-ban, majd a végén 4. lettem akkor is.

Azért a köv szezonban megint megpróbálom, hátha, bár amilyen szerencsétlen vagyok... A citrom-díjat azért megérdemlem.

Üdv.
Pilfer
-
- Entrenador del Barça
Szevasztok!
Kint vagyok Hollandiaban,de szerencsere innen is tudtam neha tippelgetni(volt hogy hugomra biztam...
) Utolso forduloban leptem fel a dobogora
Ivan julius elejen megyek haza,addig tudtok varni a nyeremennyel,vagy hogy lesz?koszike
Grat az elso kettonek!
Kint vagyok Hollandiaban,de szerencsere innen is tudtam neha tippelgetni(volt hogy hugomra biztam...

Grat az elso kettonek!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Én is gratulálok mindenkinek, a dobogósokkal máris fölvesszük a kapcsolatot a nyereményeik ügyében
Annyit már most ígérhetek viszont, hogy jövőre a még nagyobb részvétel miatt nem csak az első három helyezettet fogjuk jutalmazni, hanem egyéb nyeremények is lesznek, hogy mindenki számára végig érdekes, és tétre vívható legyen a játék. Tehát olyan plusz nyeremény (ek) is lesznek, mellyel akár még az utolsó helyezettnek is lesz értelme végigjátszania az idényt.

Annyit már most ígérhetek viszont, hogy jövőre a még nagyobb részvétel miatt nem csak az első három helyezettet fogjuk jutalmazni, hanem egyéb nyeremények is lesznek, hogy mindenki számára végig érdekes, és tétre vívható legyen a játék. Tehát olyan plusz nyeremény (ek) is lesznek, mellyel akár még az utolsó helyezettnek is lesz értelme végigjátszania az idényt.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Részemről is GRT!
Elején még nagyon ment,sokáig első 10-majd 20ban voltam,aztán kimaradt jópár tipp,meg romlott a statom...majd jövőre...
Elején még nagyon ment,sokáig első 10-majd 20ban voltam,aztán kimaradt jópár tipp,meg romlott a statom...majd jövőre...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Istvaan grat, Enrique ez nem sokon múlott.
A bajnokság felénél elkezdtem én is tippelgetni, de nem sok sikerrel
A bajnokság felénél elkezdtem én is tippelgetni, de nem sok sikerrel

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Eurobarca Staff
Hát Enrique ez ne msokon múlt, ahogy élőben sem, én gratulálok főként az első háromnak, nem kis teljesítmény, de nem csak nekik mindenkinek. Én ha jól emlékszem 24. lettem tavalyihoz képest javítottam.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Oksa! Benne vagyok,írok majd fel meccseket ,hogy mikre veszek hétvégén,tedd ezt te is!!Aztán meglátjuk!
-
- Entrenador del Barça
Egyszer ígértél nekem egy közös tippmixet, majd valamikor sort keríthetnénk ráRonaldinho 17 írta:Nah ezt a Chelsea-Liverpoolt telibe találtam,kb 10 meccsel kevesebbet játszottam(nem tuomd hol mikor maradtam ki...)mint az előttem és utánam lévők,mégis 4. vagyok![]()

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Entrenador del Barça
Nah ezt a Chelsea-Liverpoolt telibe találtam,kb 10 meccsel kevesebbet játszottam(nem tuomd hol mikor maradtam ki...)mint az előttem és utánam lévők,mégis 4. vagyok

- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
1 forduló alatt szinte hihetetlen de szereztem 2 , azaz 2 nagy piros pontot

Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- VictorValdes19
ok kösz megpróbálom majdlionelmessi19 írta:Valószínűleg azért, mert automatikus bejelentkezést használsz!VictorValdes19 írta:én nem tok játszani ezen a tippjátékon de miért![]()
Ezesetben nem szokott működni a tippjáték, ha játszani szeretnél, akkor jelentkezz ki, és jelentkezz be. Akkor működni fog remélhetőleg.

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- Andris
- Adminisztrátor
Valószínűleg azért, mert automatikus bejelentkezést használsz!VictorValdes19 írta:én nem tok játszani ezen a tippjátékon de miért![]()
Ezesetben nem szokott működni a tippjáték, ha játszani szeretnél, akkor jelentkezz ki, és jelentkezz be. Akkor működni fog remélhetőleg.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- VictorValdes19
én nem tok játszani ezen a tippjátékon de miért

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!