Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2:1-es Granada vezetésnél félbeszakadt, mert az egyik partjelzőt egy esernyővel fejbe dobták. Azóta, már elkapták a tettest.bence-barca írta: Hh elmaaradt? Tegnap este még láttam első félidő környékén, h 0-1
Hh elmaaradt? Tegnap este még láttam első félidő környékén, h 0-1miihii írta:A Granada-Mallorca elmaradt.Nem írom ki még egyszer,hanem majd beírom az eredményt,amikor lejátsszák,tehát mindenkinek a mostani tippje lesz érvényes,okéjó?
nekem isbognarbalazs98 írta:Racing Santander - Rayo Vallecano 1-1 1-1 12.80
szintén,sajnos mind2bence-barca írta:Detto!9Dave írta:BATE Borisov - Barça 0:5 0:5 4.48
Bár mostanában valami ritka [auto_cenzúra] idők járnak rám a tippjátékban...![]()
Detto!9Dave írta:BATE Borisov - Barça 0:5 0:5 4.48
Én úgy tudom, h meccs előtt fél órával lehet utoljára tippelni, bár most Finnországban vagyok, ahol egy órával később van, jobb ötletem nincsendaffy írta:lehet hogy azért,mert 10kor kezdenek és az már nincs messzeGergolino írta:Valamiért nem tudok tippelni a Sevilla-Real Sociedad meccsre.
Vkinek ötlete esetleg, h mi lehet az oka?
lehet hogy azért,mert 10kor kezdenek és az már nincs messzeGergolino írta:Valamiért nem tudok tippelni a Sevilla-Real Sociedad meccsre.
Vkinek ötlete esetleg, h mi lehet az oka?