Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kilépsz felül a felhasználónevedből,utána meg rákattintasz a belépésre,és ott lehet bepipálni,hogy akarsz-e automatikus belépést!Rajminho írta: És hogy kell kikapcsolni az automatikus bejelentkezést![]()
![]()
És hogy kell kikapcsolni az automatikus bejelentkezéstEnrique írta: automatikus bejelentkezés a forumos belépésnél (szerintem be van), azt vedd ki, és csak a főoldalt lévő bejelentkezés panelt használd.
..Barca Sztárok..FC BArcelona 05/06-os topik..zozinho írta:Bocsika a kérdésért de sokáig nem voltam itthon és lemaradtam...nagyon örülnék ha megmondaná vki h merre lehet megnézni a jövő évre tervezett barca mezeket mert látom h lehet szavazni de még nem láttam őket.Előre is köszi a segitséget!
Én három oldalt ismerek: Sportmania, Lionsport és egy kamubb oldalt, a Player-sport.hu-t. Egyiken sincs...Cooltiszo írta:Vki nem tudna nekem egy olyan oldalt belinkelni ahonnan idei hazai mezt lehetne rendelni MAgyarországra. Sehol se találok. Plíz help.
www.2vagytobbcdsfilmetakarokegyberakni.hubarcalady írta:Segítene vki?![]()
Hogy kell 2 vagy több cd-s filmet egyberakni?
5C80-0010-8011-0000-0159-2385-8175ZonaBarca írta:HAli!..
Segítség kéne,sajna nem vok vmi nagy számítógép mágus!![]()
!Nero 7.0-t szeretném telepíteni,amit leszedtem a netről,csak mindig kiírja,h lejárt sorozatszám!Eddig már több helyről leszedettet is próbáltam és mindegyiknél ez a helyzet!!..Van valakinek vmi ötlete,h mit tehetnék?..Előre is thx!
üdv