Na mármost ha a Barcának játszani kell máj. 14-én, 3 nappal a BL döntő előtt, akkor HOL VAN ITT A SAJÁT TAG VÉDELME?Liga föllép saját tagjai védelmében
Majdnem mindennap megvettem régebben,és véletlenül ma is.Elolvastam a címlapot,és felhúztam magam rajtuk,úgyhogy nem veszek ilyen szemetet többet.jelwaz írta:Olvasta ma valaki a Nemzeti Sport címlapját? A cím: MÁZLISTA BARCELONA Ekkora egy szennylapot...
Charlie írta:Mi lehet a reál boltjában akkor...AMikor én bementem oda Barcelonában a stadiontúra után,hát nem tudtam hova rohanjak,maga volt a mennyország![]()
C.
Én se azt mondom, hogy potya volt, az nem ilyen erős és nem ilyen jól eltalált! Védelmi hiba! Mondjuk ehhez mi magyarok az utóbbi tizenakárhány évben hozzászokhattunk!Kluivertinho írta:Volt 1 jó meccse az emberhátrányban lévő cselzi ellen...Istenem..Igen ott Ő volt a megmentőnk, nem vitatom...Mondjuk marhára ismerhették a játékstílusát..
Meg azért mert 1 meccsen jól játszik, attól Barca szint???![]()
Énis utálom Ibrát, de akkor is európa legjobb csatárai közé tartozik..és nem sokan mondják azt potyának amit Király kapott tőle.
Volt 1 jó meccse az emberhátrányban lévő cselzi ellen...Istenem..Igen ott Ő volt a megmentőnk, nem vitatom...Mondjuk marhára ismerhették a játékstílusát..jelwaz írta:Már nem azért, de amit felsoroltál az hány meccsen történt? Gondolom nem egyen! És ez is kb. 5-6 jelenet! Szal részemről ennyit arról a kötözni való vadmarháról, pont jó helyen van a Juventusban, aztán gratulálok neki, hogy 10 meccsenként összejön egy-egy csel neki meg lövés! Pl: Hát szerintem köszönőbeszédet írhat Királynak, mert hiába volt erős, jól helyezett lövés, onnan kapus ne kapjon gólt a rövidbe! Egen... Maxi csupán vesztett helyzetből, kispadról felállva lőtt egy gólt és meccset érő gólpasszt adott a frissen összevásárolt Hollywood FC sztárocskái ellen... csupán! Adjuk el! Egyből a Fradinak, ott talán még jónak számít!
Az öcséd félpályánál sarokkal szökteti magát, lefutja az olasz védőket, és izomból a jobb felsőbe lő??Vagy olyan gólt akaszt Királynak mint Zlatan a magyar-svéden???Netán a holland bajnokságban kicselez egymás után 8 védőt azért hogy aztán a kapust is elfektetve az üres kapuba passzoljon?Esetleg mikor lerántják és egyensúlyát elvesztve esik el...esés közben is besarkazza a kapuba a labdát??és még sorolhatnám..jelwaz írta:Tudom, hogy nem ugyanaz, de azért még Romario hány évesen is nyomtaIbrahimovichot sajnos láttam játszani, ezen felbuzdúlva én is reménykedem, hogy bejutok egy "sztárcsapatba"
![]()
Néha művel szép dolgokat, de még az öcsém is!
Maxi Barca szint, aki ezt vitatja
![]()
Azért egy akármilyen játékos mit csinálna a Chelsea ellen
![]()
Amúgy ne értsetek félre, nem csak Henkéről szólnak az Henry ellenes "röpirataim", hanem Ezquerro, Maxi és Saviola érdekében! Szívesebben látnám Henryt ellenfélként a Nou Campban!