Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arthur Boka elefántcsontparti játékos! Franciaországban játszik a Strasbourgban de előtte játszott már Belgiumban az antwerpenben is sztem! (valamelyik belga az tuti)REM írta:Asszem van neki francia, de nem vagyok benne biztos!S T U P I D S H A R K írta:Neki van eu-s útleveleREM írta:Arthur Boka 1983.04.02
Ugyanz elég tehetséges srác, de én úgy gondolom, hogy a B csapatban is vannak tehetségek, akik be tudnának épülni a csapatba, mint az Olerguerrel tette Rijkaard, szerintem jó lenne ha spanyol maradna a Barça, nem csak légiósokban gondolkodni! Lehet, hogy konzervatív gondolkodás, de legalább nem leszünk Real Madrid...REM írta:Szóval szerintem ő lenne a jegjobb erre a posztra:
Arthur Boka 1983.04.02
Tavaly asszem a Mallorca(?) ellen Luis Garcia 11-esét fogta meg. A múlt szezonban egyet biztos fogott.BANDIKA írta:Tényleg!V.V. fogott már meg 11-est?Én még mintha nem láttam volna!Segitsetek!
Asszem van neki francia, de nem vagyok benne biztos!S T U P I D S H A R K írta:Neki van eu-s útleveleREM írta:Arthur Boka 1983.04.02
Damia amikot játxott védot, nagyon jol oldotta meg a feladtát. AMugy Alvés is kp. volt eredetileg, ha jol tom, és 1átalán nem vagyok elájulva tole, és Oleguernél tuti nem védekzik jobbanBapszi írta:Kár,hogy Damia középpályás,és védőnek kisségyenge....Egyébként nem gyengébb,hiszen Alves védekezésben odaveri,és támadásban is elég ügyes.Szeretem Damiát én is ,de sokkal jobb Daniel Alves!LG írta:Damia is fiatal, és sztem jobb is mint Alvés.
Silvinho 32, Gio meg ha jól tom 31.Subinho írta:miért kell fiatalítani bal oldalon??? Syl 29, Gio 30. van még bennük legalább 2-3 év!!! ne feledjétek, egy 30 éves csatárt akarunk venni Henry személyében... fabio aurelio meg sztem nem lenne megoldás. a valenciában sem nagyon játszik és nem jobb mint sylvinho!!!
a jobb oldalon oli télleg beleszokott a szerepbe, nem rossz. igaz belletti nagyon jól támad, gyors, jól viszi a labdát, de nem tud beadni és többet van a kapu előtt néha mint eto'o. ő egy 4-4-2-ben tökéletes jobb szélső kp. lenne... persze ha megtanulna beadni normálisan... de így???
a puyol-marquez tengely meg remélem szétrobbanthatatlan lesz!!! de azért egy ricardo carvalhot nem utasítanék vissza...
Szia totibike,Szia dickricsi!
Na sztem nagyon erős hogy belletti béna figyelj ha valaki brazil válogatott é a barcába játszik az olyan béna nem lehet és nekem egyik legnagyobb kedvencem én speciel nem küldeném el neki is lehetzett rossz idénye ahogy volt már többeknek is rossz idénye megnézném mire lenne képes jövőre mer tavaly pl kirobbanthatatlan volt a kezdőből jövőre rotáljuk a márquez puyuol párost biztos hogy nem lessz rotálás hátul vagyis meglepődnék rajta úgyhogfy sztem bőven elég egy középső védő és ha a belletti nem válna be jövőre akkor pont jönne dámia addig is presas de majd elválik a gio sylvinho párosben pedig van még jó 2 év sztem bár ez a szervezetüktől függ
Kár,hogy Damia középpályás,és védőnek kisségyenge....Egyébként nem gyengébb,hiszen Alves védekezésben odaveri,és támadásban is elég ügyes.Szeretem Damiát én is ,de sokkal jobb Daniel Alves!LG írta:Damia is fiatal, és sztem jobb is mint Alvés.