Barça Élő Közvetítések
- Rajmó
- Capitá del Barça
Én nem a BL döntőre értettem hanem az egész BL-re! lsd villarreal, real madrid...Morminho írta:Mi mást csináljanak 10 emberrel?Rajminho írta:Az Arsenal az egész BL-be úgy játszik mint a Chelsea!!! Rúg egy gólt és utána beássa magát a saját 16-osára!!! Undorítóóó![]()
![]()

-
- Barça B
Komolyan mondom nincs még egy ilyen szerencsétlen csapat mint a Barça! Eddig Ronaldinho semmit nem mutat! Remélem bejön Xavi meg Iniesta ők azért tudnak olyan passzokat adni hogy ziccer alakuljon ki! És hát 3-4 ziccerünk biztos lesz csak be kéne lőni őket! Nagyon hiányzik Messi
Gondoljatok csak bele hogy mikor emberelőnybe kerülünk állandóan gólt kapunk(ld.:Real Chelsea Arsenal ellen)!

Gondoljatok csak bele hogy mikor emberelőnybe kerülünk állandóan gólt kapunk(ld.:Real Chelsea Arsenal ellen)!
Mi mást csináljanak 10 emberrel?Rajminho írta:Az Arsenal az egész BL-be úgy játszik mint a Chelsea!!! Rúg egy gólt és utána beássa magát a saját 16-osára!!! Undorítóóó![]()
![]()
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nehéz lexx ennek az arsenalnak gólt rúgni, beállnak bunkerfocizni, meg favágózni..... szibte törhetelen, de 1et kell begyötörni és 11esek, onnantól el van veszve az arsenal az alumoniummal
Oleguer embere volt... Mondjuk nem tom h mér Oleguer fogja Campbellt, Marquez még talán le is fejelte volna...Badi írta:Gólnál hatalmasat hibázott az egész védelem...
magyar bajnokságban nem fejelhetnek ilyen üresen 5 méterről
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Gólnál hatalmasat hibázott az egész védelem...
-
- Barça B
Hihetetlenül el vagyok keseredve!
Valahogy rossz előérzetem volt!
Mikor Eboue műesése volt elmentem a TV elől és levettem a hangot! Valahogy megéreztem hogy baj lesz! Mire visszamentem már csak a nagy Arsenal örömöt láttam!
Szerintem ez a bíró nagy Arsenalos és szerintem a partjelzőcserét is ő rendezte!

Mikor Eboue műesése volt elmentem a TV elől és levettem a hangot! Valahogy megéreztem hogy baj lesz! Mire visszamentem már csak a nagy Arsenal örömöt láttam!
Szerintem ez a bíró nagy Arsenalos és szerintem a partjelzőcserét is ő rendezte!

Sztem mindenki jobban örült volna a gólnak...
A másik: azt nem tom h mér Eto'o kezdett a szélen! Eto'o nem játszik olyan jól a szélen, nem cselez olyan jól mint Ronaldinho... Nem értem..Hogy ezzel akarta volna étverni Wengert? Nem sok értelme lenne...
Viszont továbbra is az a nbaj h fejelésben nagyon verhetőek vagyunk. Innen már támadni kell, nem tom mit csinálok ha innen elveszítjük..
A másik: azt nem tom h mér Eto'o kezdett a szélen! Eto'o nem játszik olyan jól a szélen, nem cselez olyan jól mint Ronaldinho... Nem értem..Hogy ezzel akarta volna étverni Wengert? Nem sok értelme lenne...
Viszont továbbra is az a nbaj h fejelésben nagyon verhetőek vagyunk. Innen már támadni kell, nem tom mit csinálok ha innen elveszítjük..
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ha kikapunk így azt én egyértelműen rijkaard nyakába varrom.
nem értem etoot mért szélen kezdte játszatni.ahogy bement középre helyzetet teremtett.
meg azt se értem mértnem iniesta a kezdő.
na mind1.
a bíró meg nem vezeti rosszul a meccset de azért két nagy hibája így is volt.1)nem alkalmazta az előnyszabályt2)nem értem mit fújt be ebúúúúéé műesésénél a gól előtt
nem értem etoot mért szélen kezdte játszatni.ahogy bement középre helyzetet teremtett.
meg azt se értem mértnem iniesta a kezdő.
na mind1.
a bíró meg nem vezeti rosszul a meccset de azért két nagy hibája így is volt.1)nem alkalmazta az előnyszabályt2)nem értem mit fújt be ebúúúúéé műesésénél a gól előtt
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ekkora shrekkkfej bírót én még nem láttam
szerinte mi az az előnyszabály???
a gól előtti szabadról nem is beszélve
szerinte mi az az előnyszabály???
a gól előtti szabadról nem is beszélve