2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Los Banditos írta:Nem baj hogy kikaptunk hiszen Samu gólt lött, a többi már érdektelen![]()
De Ludovic és Orlandi nagyon jól játszottak![]()
OFF: Valaki tudja kivel játszunk nyáron a gamper kupán
Csak simán Orlandi..loki13 írta:Két mondat ütötte meg a fülem ! Az első egy kicsit poénos a 2. már fontos lehet!
1. Ludivic paszol Giulynek Ludovic Giulynek:D:D
2. Orlandini beadása EtO'O véd a kapus. Jöhet az ellenfél de Orlandini visszaér!
Minek ide Alves !! Van egy Orlandini!!!
Minek ide Henry !! Nemsoká lessz egy Krkic-ünk!!!
És a kövézppályán is van egy Ludovicünk!
hát lehet csak sztem az volt az alapvető probláma hogy ő bal-középső védő volt mivel Rijkaard sztem nem merte meghúzni hogy Oli és Béla egy oldalon a két fiatal pedig a baloldalon nem sok rutinnal és ezért kellett oleguernek ott játszania és azért néha nagyon látszott hogy nem éppen bal lábas...Ordog írta:Ezért nem játszik középen:)
Ah értemCharlie írta:Ki is az az aynas inkább?
aynas 1 fórumozónkAki maximalista,játszhat bármilyen jól a csapat,akkor is talál sok-sok hibát benne
Ő így látja.
C.
Hát én ezzel a megállapításoddal vitatkoznék, ugyanis szerintem Maxi abszolut nem technikás. Szinte mindig elpattan tőle a labda, szerintem nem való ebbe a csapatba.lionelmessi19 írta:Maxi tényleg nagyon technikás, és játszhatna többet.
Nem biztos hogy kell bárki is Larson helyére!?
3-1 kár érte
Lehet késő van, de mi is ez az "aynas!"Sylvinho_ írta:De!aynas!gcsabi írta:2 hét múlva a kutya nem emlékszik erre a vereségre!![]()
![]()
![]()
Hát hogy ha jó meccset akar nézni, akkor Barca meccset nézlionelmessi19 írta:Jahgcsabi írta:2 hét múlva a kutya nem emlékszik erre a vereségre! Csak a fantasztikus bajnoki és bl menetelésre, a győzelmekre, a szépre!lionelmessi19 írta:Maxi tényleg nagyon technikás, és játszhatna többet.
3-1 kár érte
de a fiatalok megérdemeltek volna egy győzelmet
MIt mondott Raul?
Jahgcsabi írta:2 hét múlva a kutya nem emlékszik erre a vereségre! Csak a fantasztikus bajnoki és bl menetelésre, a győzelmekre, a szépre!lionelmessi19 írta:Maxi tényleg nagyon technikás, és játszhatna többet.
3-1 kár érte
Hát hogy ha jó meccset akar nézni, akkor Barca meccset nézFiginho írta:Mit mondott?
De!aynas!gcsabi írta:2 hét múlva a kutya nem emlékszik erre a vereségre!
Ott van Ramon isSylvinho_ írta:fcjoc, nem Ramon az, hanem Martos.
2 hét múlva a kutya nem emlékszik erre a vereségre! Csak a fantasztikus bajnoki és bl menetelésre, a győzelmekre, a szépre!lionelmessi19 írta:Maxi tényleg nagyon technikás, és játszhatna többet.
3-1 kár érte