Az elmúlt években többször is előfordult, hogy kritizáltam, kritizáltuk a Barcát egyes igazolások miatt, erre... folytassam?
Máshogy fogalmazok: Forlan-t én sem tartom nagy focistának, sőt, szerintem abszolút középszerű, tavaly volt egy jó éve, és ennyi... DE!
Azért azt a tavalyi évet ne felejtsük el, és azért idén is volt egy-egy olyan megmozdulása, amire azt lehet mondani, hogy ejha, nem semmi ez a srác! És azt se felejtsétek el, hogy Forlan a padra jönne, nem a kezdőbe!!! No, hát ha így nézitek, akkor még egy jó igazolás is lehet belőle! Egyébként erről még annyit, hogy ezek szerint MAXI-nak ennyi volt a barcelonai pályafutása.

Ha most sem számítanak már rá, mint második számú csatárra, akkor tényleg nagy hülye, ha marad! Ezt azért már neki sem kéne lenyelnie... SAJNÁLOM!!! Többet érdemelt volna!!!
Én most láttam először felmerülni egyébként Zambrotta nevét a Barca igazolásai között, aminek nagyon megörültem! Szerintem Zambrotta egy igen jó, univerzális játékos, vele iszonyat jól járnánk!!! És jó is a srác, még ha nem is olyan fiatal már...