Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos megint igazad volt. Korszakzáró vereség, megint újítani kell.Samper írta:Na ki lesz a Barca új, csapatot építő edzője ősztől?
Ősz?? Remélem holnap reggel már más leszSamper írta:Na ki lesz a Barca új, csapatot építő edzője ősztől?
középszer?? NB1 szintű az ember...zeli39 írta:Samper írta:LE-vel az első évben triplázott a csapat, de januárban volt egy gödör és csak pletykák vannak arról, hogy kiknek a segítségével jött ki belőle. A második évben buktuk a BL-t, utcahosszal vezettünk a bajnokságban, de jött egy gödör és majdnem elment a bajnokság. Most ott tartunk, ahol. Hol itt a sikerkovács, aki feltétlen bizalmat érdemel?
Eddig azt hittem csak én látom középszerű edzőnek Enriquet
Hát lehet szerinted. Mondjuk a pl. Gomezt nem nevezném jobbnak mint Rakiticet...Bob_Marley írta:Az egyik legjobb kezdőt rakta fel
csababarca írta:utóbbi kettőt ő hozatta ide, vagy legalábbis áldását adta rájuk. Ez nem kifogás.Chino írta:
Mondjuk Pep keze alatt egy fénykorában lévő Busi-Ini-Xavi kp állt, míg Lucho főzhet Macsh-ból Ag-ból meg Takiticből. )
ettől függetlenül mindkettővel nyertünk kupákat, szóval szépek ezek az ábrák, és a nagy különbség ellenére is hatékonyságban mindkettő működött.
Csak éppen a két legfontosabb embere hiányzik a kp-ról (ahol Ini sem az aki akkor volt), plusz két ilyen meccset kiemelni sem a legmérvadóbb. Egy ATMA ellen oda-visszavágós parharc első meccsén a Calderónban inkább legyen egy stabilabb (értsd. védekezőbb felfogású) középpálya.csababarca írta:utóbbi kettőt ő hozatta ide, vagy legalábbis áldását adta rájuk. Ez nem kifogás.Chino írta:
Mondjuk Pep keze alatt egy fénykorában lévő Busi-Ini-Xavi kp állt, míg Lucho főzhet Macsh-ból Ag-ból meg Takiticből. )
utóbbi kettőt ő hozatta ide, vagy legalábbis áldását adta rájuk. Ez nem kifogás.Chino írta:
Nekem erről a pihentetésről meg tartalékolásról az a véleményem, hogy tavaly nyomatta a gálakezdőt, akikkel összeszedtek 13 pontos előnyt, majd jött egy szakasz, amiből igazán 2 meccsen játszottunk rosszul a többin szerencsénk nem volt és behúztuk a bajnokságot meg a kupát, szinte ugyan azokkal a játékosokkal. Most meg nincsen két meccs, amin hasonlóan állnánk fel és minimum 4 pont a hátrányunk, ami nem lenne gond, ha a játék olyan lenne, amilyen nem, mert látnám a fényt az alagút végén. Őszintén mondom, hogy az elmúlt győzelmektől sem estem hasra, mert a játékunk azokon sem volt meggyőző. Én már nem bízok abban, hogy az éven behúzunk valamit, aztán persze örülnék, ha nem így lenne, de az igazság az, hogy nem tudom elképzelni, hogy egy varázsütésre másképpen játszanánk.JimmyJump írta:Nagyon nehéz dolog ez a pihentetés, nincs igazán tökéletes megoldás. Ha egyesével veszel ki embereket, akkor alig játszik együtt a gálakezdő, ha egyszerre többet, akkor pedig becsúszhatnak gyenge meccsek, mint a tegnapi is. Könnyebb menetrend mellett még lehet jól menedzselni, de nézzük meg a következő öt meccsünket; kétszer Atleti, PSG, Bilbao otthon és Alaves idegenben, mindez 14 nap alatt. És mindegyik nagyon fontos, valahol muszáj kompromisszumot kötni.
Itt óriási szerepe van a szerencsének is, milyen napot fognak ki a bekerülők, be tudja-e húzni a meccset a csapat egy gyengébb teljesítmény mellett is, mert ugye ha megvan a győzelem, akkor más nem számít.
Idén a szerencse nincs mellettünk, a labdák inkább kifelé pattannak, bírói hibák is hátráltatnak, az ellenfelek is mintha jobban pörögnének. Vannak hibák és meg kell fogalmazni kritikát Enriquével szemben is, de én úgy látom nagyon vékony a határ az imádat és utálat között, ha edzőről van szó.
ez is az ő sara, ő hozta ezeket a középszert (sem) karcoló játékosokat. azt viszont én is elismerem, hogy valszeg ezekből a játékosokból más edző sem fog szupersztárt faragni. egy gomes, DS stb arra jó, hogy ha vezetjük a bajnokságot 6-7-8 ponttal, vagy lefutott bl csoportkör meccs van akkor ők játszanak, de ha erre a garnitúrára akarnak hosszú távon építeni abból "baj" lesz.Balinho írta:4-ből 2-nek játszania kell