Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.14. 22:43:05

Samper írta:Na ki lesz a Barca új, csapatot építő edzője ősztől?
Sajnos megint igazad volt. Korszakzáró vereség, megint újítani kell.
Év végéig maradni fog ez biztos.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
vamosrobi
Barça B

2017.02.14. 22:42:45

Johet Pinter! Bar ugy tudom Tornyi is szabad!
hdavid

2017.02.14. 22:42:22

Samper írta:Na ki lesz a Barca új, csapatot építő edzője ősztől?
Ősz?? Remélem holnap reggel már más lesz
Samper
Director del Fútbol

2017.02.14. 22:41:40

Na ki lesz a Barca új, csapatot építő edzője ősztől?
hdavid

2017.02.14. 22:40:41

zeli39 írta:
Samper írta:LE-vel az első évben triplázott a csapat, de januárban volt egy gödör és csak pletykák vannak arról, hogy kiknek a segítségével jött ki belőle. A második évben buktuk a BL-t, utcahosszal vezettünk a bajnokságban, de jött egy gödör és majdnem elment a bajnokság. Most ott tartunk, ahol. Hol itt a sikerkovács, aki feltétlen bizalmat érdemel?

Eddig azt hittem csak én látom középszerű edzőnek Enriquet
középszer?? NB1 szintű az ember...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.14. 22:38:00

Igen ezek a pontrúgások már nekem is bökik a csőrömet pár hete, mert míg legalább Rakitic rugdosta volt valami, de ő meg nem is játszik mindig, meg cserélgetjük, de valami olyan szinten gyengék, hogy szavak sincsenek rá. Komolyan vagy kirúgják a röviden, vagy bemegy középre négy védő közé vagy átszáll a túloldalra. Egy éles szabadot be a lábak közé nem láttam már jó ideje. Tényleg olyan volt ez a mai, mintha nem készültünk volna fel, nem értem hogy lehetett így elaludni.
Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2017.02.14. 22:32:43

Tenyleg a leheto legjobb kezdo ment fel. Egesz egyszeruen az latszik amit oktober ota hajtogatok. Nevezetesen hogy abszolut semmifele felkeszitest nem vegez az ember. Ha a nagy harmasunk nem villog, semmi eselyunk. Nincs vedelmunk, kozeppalyank. Nincsenek felepitett tamadasaink, nem tudjuk kihozni a labdat, nem tudjuk kontrollalni a jatekot. Egyszeruen semmilyen kidolgozott jatekelem nincsen. Nincsenek pontrugasaink se, amit ra lehet loni, Messi ralovi, a tobbi kivetel nelkul kuka. Semmilyen szinten nem keszulunk mas csapatokbol, latszolag

Egyszeruen nincs edzonk. Kene egy, es hiaba mondom oktober ota, nem figyelnek ram. :(
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2017.02.14. 22:30:27

Számomra az nem kérdés hogy menni fog szezon végén, inkább az hogy ki a bánat kerüljön a helyére. Jó lenne szakítani a hagyományokkal és egy új felfogást hozni. Kíváncsi leszek mi lesz majd a sláger ez után a meccs után.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Waleba10
Jugador d'estrella

2017.02.14. 22:25:22

Biztam benned fönők, elhoztál nekünk sok kupát, sok örömöt, bánatot.... de ez, erre nincsenek szavak, játszottunk már rosszul, kaptunk már 4est.... de nem bl-ben, és nem nyolcaddöntőben, és nem igy, és nem ilyen játékkal, játékkal pff itt játék sincs, ettől mi itt a szomszédsággal jobb játékot mutatunk volna.... köszönjük az elmúlt 2 és fél szezont.... idén még jó lenne összekapni a társaságot és nyomni egy jó bajnoki hajrát és elhozni a kupát, utána meg elválni egymástól....
Sergi 94:38 Roberto
francisco franco.
Barça B

2017.02.14. 22:25:15

Bob_Marley írta:Az egyik legjobb kezdőt rakta fel
Hát lehet szerinted. Mondjuk a pl. Gomezt nem nevezném jobbnak mint Rakiticet...
Cseri
Entrenador del Barça

2017.02.14. 22:20:30

Az addig oké,hogy érdemei elismerése mellett LE olaj a szezon végén,de ki legyen helyette? Unzué?
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.14. 22:16:40

Az egyik legjobb kezdőt rakta fel, egyszerűen ma bealudt ő is meg a csapat is. Vannak hibái, de értékelni év végén lehet ezt mindenkinél tartom. Sajnos szögleteken, szabadokon látszik, hogy ezekben mennyit gyengültünk idénre. Nem tudunk lehozni három meccset zsinórban. Én mindig türelmes vagyok és bizakodó, de értetlenül állok most
Kép
Kép
Kép
Mathieu18
Barça B

2017.02.14. 22:10:46

A mór megtette a magáét, a mór mehet. :cry:
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.14. 21:55:59

Ebből nagy balhé lesz főnök, teljes joggal. Ennyire felkészületlenül...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.02.08. 15:26:03

Ebben a nyilatkozatban mintha a szokásosnál is nagyobb troll lett volna Enrique :D:D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.07. 15:55:27

Viszont ennek a levét Busi és Ini issza meg, de főleg előbbi a labdakihozatalok miatt. Mármint a középpályásaink távolságára gondolok. A két dolog nem fér megy egymás mellett, hogy 20 méterre vannak a középpályások egymástól, de a labdát meg ugyanúgy akarjuk kihozni, és megjátszani.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.07. 14:06:45

De én nem is mondtam ezek ellenkezőjét.
Annak a kp-nak az állt jól, ennek ez a játék fekszik. Sőt az írtam,hogy mindkettő tud sikeres lenni.

De LE akarta Xavit így pótolni, amivel semmi baj nincs mert sikeresek vagyunk így is.

Az már csak ízlés dolga, hogy kinek melyik jön be.
De az LE féle modell is nekem akkor tetszett, mikor Rakitic hozta magát, az idei amit látok már nem tetszik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2017.02.07. 14:00:11

csababarca írta:
Chino írta:
Mondjuk Pep keze alatt egy fénykorában lévő Busi-Ini-Xavi kp állt, míg Lucho főzhet Macsh-ból Ag-ból meg Takiticből. )
utóbbi kettőt ő hozatta ide, vagy legalábbis áldását adta rájuk. Ez nem kifogás.

ettől függetlenül mindkettővel nyertünk kupákat, szóval szépek ezek az ábrák, és a nagy különbség ellenére is hatékonyságban mindkettő működött.
csababarca írta:
Chino írta:
Mondjuk Pep keze alatt egy fénykorában lévő Busi-Ini-Xavi kp állt, míg Lucho főzhet Macsh-ból Ag-ból meg Takiticből. )
utóbbi kettőt ő hozatta ide, vagy legalábbis áldását adta rájuk. Ez nem kifogás.
Csak éppen a két legfontosabb embere hiányzik a kp-ról (ahol Ini sem az aki akkor volt), plusz két ilyen meccset kiemelni sem a legmérvadóbb. Egy ATMA ellen oda-visszavágós parharc első meccsén a Calderónban inkább legyen egy stabilabb (értsd. védekezőbb felfogású) középpálya.
Rakiticről viszont ne feledjük, hogy az idei szezonját kifogásolhatjuk, az utóbbi idők legjobb ár/érték arányú igazolása volt, a sikeres szezonok egyik alappillére.

Azért kíváncsi lennék Pepnél ezzel a trióval is úgy nézett volna ki a passztérkép vagy egyáltalán ha kiesik Ini és Busquets és a cseréivel kell megoldani.

Azt a triót, ha megszakadsz sem rakod újra össze, Pepnek ezzel azért hatalmas szerencséje volt. Nem akarok az érdemeiből semmit, de lássuk be így LE-nek mennyivel nehezebb dolga van. Ráadásul amikor a horvát úgy játszott ahogy az utóbbi két évben Inivel és Busival is működött a kp.
Forca Barca!!!!
Tromort77

2017.02.07. 13:47:34

Xavit 100 millióból se lehetett volna pótolni. :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.07. 13:41:40

Chino írta:

ettől függetlenül mindkettővel nyertünk kupákat, szóval szépek ezek az ábrák, és a nagy különbség ellenére is hatékonyságban mindkettő működött.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2017.02.07. 13:39:06

Messias2 írta:Középpálya Pep alatt

Középpálya Lucho alatt

Azért van különbség, na...
Mondjuk Pep keze alatt egy fénykorában lévő Busi-Ini-Xavi kp állt, míg Lucho főzhet Macsh-ból Ag-ból meg Rakiticből (plusz Alves). :)
Forca Barca!!!!
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.07. 13:34:25

Középpálya Pep alatt

Középpálya Lucho alatt

Azért van különbség, na...
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.01. 22:52:18

En vagyok a legnagyobb rajongod papi, de azert ilyen szituacioban erdemes kihasznalni a harmadik cserelehetoseget meccs vegen... :roll:
Normandia
Director del Fútbol

2017.01.30. 16:23:13

JimmyJump írta:Nagyon nehéz dolog ez a pihentetés, nincs igazán tökéletes megoldás. Ha egyesével veszel ki embereket, akkor alig játszik együtt a gálakezdő, ha egyszerre többet, akkor pedig becsúszhatnak gyenge meccsek, mint a tegnapi is. Könnyebb menetrend mellett még lehet jól menedzselni, de nézzük meg a következő öt meccsünket; kétszer Atleti, PSG, Bilbao otthon és Alaves idegenben, mindez 14 nap alatt. És mindegyik nagyon fontos, valahol muszáj kompromisszumot kötni.
Itt óriási szerepe van a szerencsének is, milyen napot fognak ki a bekerülők, be tudja-e húzni a meccset a csapat egy gyengébb teljesítmény mellett is, mert ugye ha megvan a győzelem, akkor más nem számít.
Idén a szerencse nincs mellettünk, a labdák inkább kifelé pattannak, bírói hibák is hátráltatnak, az ellenfelek is mintha jobban pörögnének. Vannak hibák és meg kell fogalmazni kritikát Enriquével szemben is, de én úgy látom nagyon vékony a határ az imádat és utálat között, ha edzőről van szó.
Nekem erről a pihentetésről meg tartalékolásról az a véleményem, hogy tavaly nyomatta a gálakezdőt, akikkel összeszedtek 13 pontos előnyt, majd jött egy szakasz, amiből igazán 2 meccsen játszottunk rosszul a többin szerencsénk nem volt és behúztuk a bajnokságot meg a kupát, szinte ugyan azokkal a játékosokkal. Most meg nincsen két meccs, amin hasonlóan állnánk fel és minimum 4 pont a hátrányunk, ami nem lenne gond, ha a játék olyan lenne, amilyen nem, mert látnám a fényt az alagút végén. Őszintén mondom, hogy az elmúlt győzelmektől sem estem hasra, mert a játékunk azokon sem volt meggyőző. Én már nem bízok abban, hogy az éven behúzunk valamit, aztán persze örülnék, ha nem így lenne, de az igazság az, hogy nem tudom elképzelni, hogy egy varázsütésre másképpen játszanánk.
Nem reagálunk a letámadásra, Lucho koncepcióját, ha van, nem látom viszont a pályán. A játékosok rotálását sem érzem mindig indokoltnak, de ez lehet az én hibám. Ettől függetlenül sok sikert, kupát éltem meg a regnálása alatt ezért hálás vagyok neki.
És mielőtt rámsütné valaki, nem, nem vagyok elkeseredve, mert a foci az változik, a játékosok is jönnek mennek és voltak, vannak lejtmenetek, majd felfelé tartó időszakok. Ez most egy ilyen időszak. A kérdés az, hogy ez meddig tart, mert ez az időszak nem a múlt évi, tavaszi hullámvölgy, ez attól mélyebb és ha jól belegondolok, egy két meccset leszámítva, az egész őszünket is végigkísérte.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2017.01.30. 15:54:31

Balinho írta:4-ből 2-nek játszania kell
ez is az ő sara, ő hozta ezeket a középszert (sem) karcoló játékosokat. azt viszont én is elismerem, hogy valszeg ezekből a játékosokból más edző sem fog szupersztárt faragni. egy gomes, DS stb arra jó, hogy ha vezetjük a bajnokságot 6-7-8 ponttal, vagy lefutott bl csoportkör meccs van akkor ők játszanak, de ha erre a garnitúrára akarnak hosszú távon építeni abból "baj" lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt