Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem majd érdekelne 1 ARGENTINA vendégmez!Megkérdezhetem,hogy honnan tudsz szerezni?Ha titok azt is megértemDarkLyrics írta:köszönöm a fotókat!!!
hát át kell hogy értékeljem az "EREDETI" mez fogalmát
amit nekem mutattak az olyanm mint itt a fotókon.
minden. a téglalap is stb. hát az anyagát innen nem tom
valószínű hogy a thai kiscsajokkal megcsináltatják pina pénzért azt annyi.
van aki meg nem ebből gazdagszik meg és ideadja 8k ért a boltos me ráqrja a 300% os hasznot ^^
ennyi sztem.
a kínai piacost meg messzirőlé kiszúrom de ez nem az...
köszi az infokat!!!!
ui ha vkinek kell mez szívesen segítek. nem csak barca van, válogatottak is vannak. meg csapatok
DarkLyrics írta:szasztok megnéztem a barca mezt8k
hímzett a pipa címer is minden megvan....a varrás egy kicsit gagyi.
Enrique21:!!!!
neked mi van beleírva a mezbe honnan van???????? made in? portugal? thailand vagy mi? korea?:D plz mielőbb nézd meg!!
és még valami ha le tudnád fotózni a VARRÁST nagyon megköszönném!
van a csaávónak argentin mez, hát hogy az hogy néz ki pffffffffffff befosás:)
Hála a Magasságosnak ezzel tényleg megnyugtattál Iván! Neten rendeltem a Liontól, úgy látom az emil gyűjtő akció így sikerrel jár a mezei Lionos rendelőknél is. Nos, ha bármi új infód van állok elébe. Előre is köszönet érte!Z. Iván írta:"Sajnos" túl sok levelet kaptunk ahhoz, hogy mindenkinek a saját egyedi kis kérdéseire válaszoljunk, ezért elnézést kérünk, ha valaki nem kapna választ. A lényeg, hogy lesz a pólóból M, L, XXL méretekben nagyon-nagyon valószínűleg. Azért nem írhatok biztosat, mert az a biztos, ha megérkezik a szállítmány. De ha megjön, minden igénybejelentő időben meg fogja tudni, ezt már garantáljuk.
Egyelőre azt sajnos nem tudom megmondani, hogy mikor érkezik a szállítmány, de talán nem kell sokat várni erre.
És még valami. Az igényt elég egyszer leadni, vagy a Lionsportnál, vagy nálunk. Persze egy-egy esetben lehet kivétel, de aki már valahol megtette, annak nem kell már többször.
hol vetteddali írta:Nekem ma sikerült polot venni,amelyiken az van , hogy a Bl meg a La Liga is a miénk,Probáltam rendelni is,de azt mondták a Lionnál,hogy a postaköltség külföldre majdnem több mint a póló.Győr meg egész közel van
Nagyon tetszikl