Remélem Urbán Flóri majd megosztja velünk okos gondolatait.

Tényleg, Marcit meg a Wigan akarja. Ha minden jól sülne el, ő lehetnea hatodik magyar a Premiershipben jövőre. Király Gabi után hosszú ideig ő lehet a válogatott kapusa. Már ha nem ilyen Bozsikhoz hasonló ökör lesz a szövetségi kapitány...sas21 írta:Tudjátok ki lesz még jó (sztem)? Fülöp Marci, az nagyon jól nyomja
Ja, ténylegVito írta:antiimperialista írta:Ma este ugyanazért fogunk szurkolni
...mint általában
Ma este ugyanazért fogunk szurkolniVito írta:én azért szurkolok, hohy Király és Gera jó teljesítményt nyújtson ma este és ezáltal olyan csapathoz kerüljenek,amit megérdemelnek.
az eredmény szinte sokadlagos -nagyon meg lennék lepődve, ha ezzel a kerettel (leginkább középpálya) elérnénk valamit a selejtezőben...
a természete miatt mondja csak ezt! -ő bármelyik csapatot szeretné, aki lehetőséget és pénzt ad neki. le merem fogadni, hogy ő -személyszerint- semmit sem tesz a távozásért. ő egy ilyen ember.sas21 írta:hát ha marad a wba-ban akkor sztem azzal nem jár jól..... bár tudom, nagyon szereti a westbromot
Ezt a kérdést többször körüljártuk már. Az egyetlen magyar csatár, aki válogatott vagy nemzetközi kupameccsen egy szem ékként megállja a helyét, az Torghelle Sanyi.Attól még, hogy idegbeteg, jó adottságai vannak, és azokat ki is tudja használni. Emlékszel még a németek elleni 2-0-s győzelemre? Bennem nem csak a 2 gyönyörű gólja maradt meg, hanem az is, ahogy a 86. perc körül Nowotny és a másik rutinos német védő (talán Wörns) mellett egy hosszú sprint után megszerezte, mad megtartotta a labdát. Akár tetszik, akár nem, ezt a magyar támadók közül csak ő tudja megcsinálni. A rá felívelt labdák nagy részét meg tudja játszani, és ez nagyon sokat számít azon a poszton. Ráadásul gólokat is lő (persze csak a válogtottban).Sylvinho_ írta:Torghelle fel tudná venni a versenyt az angol védőkkel??Ne vicceljetek már, kiröhögik, és utána szerelik le.Ahogy beállt Zéland ellen egyből szabálytalankodott.Nem futballpályára való, rég el kellett volna takarítani a válogatott közeléből.
pont azért, ne maradjon az Albionban!Los Banditos írta:Én nem várok ma Gerától csodát,minek hajtsa szét magát![]()
Amúgy szerintem marad az Albionba de remélem nem így lesz
Hát azért ezzel vitatkoznék...Lampard, Gerrard, Joe Cole, Owen, aztán a védelemben Campbell, Cole, Ferdinand.Azért ez nem rossz.Zsolti írta:figyeljétek meg..ma meglepi lesz!
amúgyse valami jók ezek az angolok..majd meglátjátok!