Subinho írta:részben igazad van. ez a katalán nemzeti érzés, a katalán nacionalizmus érezhető nagyon. oleguernek mindenképp játszania kell, mert katalán... de ott van pl. iniesta, aki nála ezerszer jobb és ő is katalán! őt miért nem erőlteti senki a kezdőbe??? nem értem!!!
marquezt meg kell minden áron tartani, mert nagyon jó védő!!! oleguert meg ültesse már le végre vki a padra!!! nem fizetésemelés és új szerződés kell neki!!! mire??? marquez ügyét intézzék már!!!
a nistelrooy, meg a trezeguet meg nagyon jó playa, de nem a barcába való!!! nem tudnának csak eto'o helyén játszani, de eto'o jobb náluk, a padra pedig nem jönnének el!!! nem kell, hogy bomlasszanak!!!
kluivert meg az utóbi időben vagy sérült, vagy csak bénázik!!! semmiképp sem kell!!! bármennyire is szerettem régen...
crespo kell nekünk, meg cris és damia jöjjön vissza!!!más nem kell!!! és oleguer üljön a padra!!!
Oleguer azért játszik mert nincs jobb játékos arra a posztra. Belletti jó játékos, de nem védőnek, hanem kp.nak. Oli legalább tud védekezni, Belletti pedig ritkán ér vissza. Igaz h részben neki köszönhetüjöűük a BL-t, de el kell végre ismerni:NEM A BARCÁBA VALÓ!!! Neki egy olyan csapat kell, ahol szélső kp.t tud játszani, mert védőnek igen csak gyenge. De sztem a vezetőség elintézi iden ezt a gondot. Nem hiába van az az opció Alvesra.Remélem h Belletti olyan csapatba kerül, amelynek a játéka illik a stílusához, de itt nem jó.
Iniesta azért nem kezd folyamatosan, mert ott van Xavi, Bommel, Deco, de ha ilyen gyorsan fejlődik, akkor jövőre már kezdő is lehet.
Marquez ügyét pedig lassan intézik, de ez azért van, mert sokan érdeklődnek iránta így emelni kell a bérén.
Nisterroy nem kell a Barcába, de Trezeguet nagyon jó lenne. A juvéban se volt mindig kezdő,de elviseli a cserepadot.Crespo semmiképp se jöjjön, mert a ruszkiknál megmutatta h csereként egy nagy nulla. Én Luquét látnám legszívesebben, de Gudjohnsen vagy Treza se lenne rossz.
Cris nem lenne rossz őt szívesen látnám, de Chivut még szívesebben.
Damia tényleg visszajöhetne.
Nálam a jövő évi csapat így néz ki(legalábbis remélem h így lesz):
Valdes
Alves-Puyol-Marquez-Chivu
Edmilson
Deco-Xavi(de talán Iniesta még náluk is jobb lenne)
Messi-Etoo-Roni
Cserék:Jorquera,Oli,Gio(Silva),Motta,Bommel,Iniesta,Giuly(vagy Saviola), Luque,
Akik elmennének:Larsson,Gabri,Belletti,Ezu,Gio(Silva),Maxi(csak kölcsönbe), Értük kapnánk kb. 10 milliót.
Ezeken kívül még kéne valaki Roni cseréjének.
Ez mindössze 2 változtatás a kezdőben, de a védelem jóval stabilabb lenne.
Jönne: Luque,Alves, Chivu és valaki Roni helyére, ami 40-50 millió max.
Az egész bevásárlás 30-40 millából legfeljebb meglenne!