Köszönünk mindent Lucho!
Én bírtam, volt egy bizonyos karaktere, és tény hogy azt nyilatkozta hogy nem kellemes időtöltés neki a sajtószoba, elég sok emlékezetes pillanatot sikerült ott szereznie....

Rengetegszer leírtam már itt, nyakig benne van abba hogy ennyi trófeát sikerült nyerni, és hogy a Barca vissza jusson az igazán elit csapatok társaságába, sőt mitöbb triplázzon.
Kezdve az MSN idehozatalától és a helyük megtalálásától, a direktebb játék és kontrák bevezetéséig.
Ne felejtsük el, hogy egy olyan viharos időszakban jött, ahol a fő kérdés az volt hogy Messi vagy Neymar menjen mert " nem férnek össze" sokak szerint. Akkor még Neymarnak tényleg nem volt helye, sokszor jobb oldalon is játszott, Messi meg ugye hamis 9-es pozícióban ami már rég le lett védekezve.
Egy igazi új erőcsatár beillesztéséről nem is beszélve, hányan gondoltuk azt hogy el fogjuk pazarolni Lajost? Hát elég sokan, és azért jogos volt az aggodalom.
Ennek ellenére úgy összerakta a csapatot a stábjával, hogy szemet gyönyörködtető foci mellett nyertük dagadtra magunkat trófeákkal, kár hogy hamar kipukkadt a csapattal együtt, de sajnos ez egy ilyen stresszes meló, és azért véleményem szerint a KP visszaesése mellett Alves hiánya is erősen látszik támadásépítésben.