Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát miénk a legerősebb keret,de,de,de....Attya írta:Azért ennyire ne legyél pesszimista!! Sztem akkor is a mienk a legerősebb keret, ha nem erősítünk! Bár a védelem jobb oldalán elkélne egy új játékos! Elön és a középpályán nincsen nálunk jobb csapat, és azért mert +vették Ballack-ot ÉS Sheva-t nem lesznek előttünk jövőre! Ezek a játékosok már túl vannak pályafutásuk zenitjén, ellenben a mi játékosaink még mindig nem!!!doki írta:Ha a BL-ben a toppon akarunk maradni,akkor kell erősíteni,mert a cselszkij keretével így nehéz felvenni a lépést
nekünk még ettöl is jobb kezdő 11-ünk van:visca el barca írta:jah...már én is fosok a cselzitol azert egy ilyen kezdo 11 nem semmi:Morminho írta:Attól még h kiöregednek, Ballack nagyon jó kis középpályás, és ő nem is olyan öreg meg, meg aztán ottvan Sheva aki még mindig a világ egyik legjobb csatára. Erősítenek keményen, és a mourinho össze fogja tudni rakni ezt a csapatot, ettől ne féljetek
cech - del horno, feri, carvalho, gallas - lampard, essien, ballack - drogba, seva, crespo
BÁR MI EZEKET IS SIMÁN ODA-VISSZA ÜTNÉNK!!!!
jah...már én is fosok a cselzitol azert egy ilyen kezdo 11 nem semmi:Morminho írta:Attól még h kiöregednek, Ballack nagyon jó kis középpályás, és ő nem is olyan öreg meg, meg aztán ottvan Sheva aki még mindig a világ egyik legjobb csatára. Erősítenek keményen, és a mourinho össze fogja tudni rakni ezt a csapatot, ettől ne féljetek
Pont ezt akartam én is írni!!!meg először össze kell őket rakni nem csak ugy öszedobálni őket mint a margitot!!!kell ahhozegy kis idő!addig meg kiöregednek!!!Ballack meg nem nagy szám!!!A bundes ligában nem negy stosz jol jáccani!majd az alngoloknál meglátjuk h nyomja Michael!Attya írta:Elön és a középpályán nincsen nálunk jobb csapat, és azért mert +vették Ballack-ot ÉS Sheva-t nem lesznek előttünk jövőre! Ezek a játékosok már túl vannak pályafutásuk zenitjén, ellenben a mi játékosaink még mindig nem!!!doki írta:Ha a BL-ben a toppon akarunk maradni,akkor kell erősíteni,mert a cselszkij keretével így nehéz felvenni a lépést
Azért ennyire ne legyél pesszimista!! Sztem akkor is a mienk a legerősebb keret, ha nem erősítünk! Bár a védelem jobb oldalán elkélne egy új játékos! Elön és a középpályán nincsen nálunk jobb csapat, és azért mert +vették Ballack-ot ÉS Sheva-t nem lesznek előttünk jövőre! Ezek a játékosok már túl vannak pályafutásuk zenitjén, ellenben a mi játékosaink még mindig nem!!!doki írta:Ha a BL-ben a toppon akarunk maradni,akkor kell erősíteni,mert a cselszkij keretével így nehéz felvenni a lépést
Szvsz a Madrid nagyot erősödne ha a fél Juve oda menne (mondjuk Ibra, Zambrotta, Cannavaro, Emerson, Vieira, Buffon, Capello) Ugyanakkor nem hinném, hogy ennek akármelyik igazi Real szurkoló igazán örülne. Legalábbis én nagyon nem szeretném, ha a csapatom igazi értékeit dobnák ki csak azért mert 3 évig nem sikerül nekik semmi... És sztem a real sem -bocsánat a szóért - kurvulhat el ennyire. RC még mindig nagyon jó, ráadásul fél életét Madridban töltötte, Raúlt is el kellene akkor zavarni. És én személy szerint nagyon nem örülnék, ha most a fél Juve idejönne, mert adott esetben lehet, hogy lenne is eredmény, de akkor nem játszhatna Iniesta, Xavi, VV vagy Presas... Az eredményesség nem érne ennyit akkor sem ha pillanatnyilag rosszul is állnánk. Kellenek új emberek a Madridba ez világos, de a mértéket ismerni kell!!!Boixos írta:igazad van, tényleg nem kell előre inni a medvegy bőrére, de azért túlzottan óvatoskodni sem kell sztem.
ha a capellós történet jön be nekik, akkor egy vadonatúj brigádot kell összehozni a főnöknek (attól függetlenül, h az esetlegesen érkező púposokat már ismeri), nekünk viszont két éve kész a csapatunk, ami csak jobb lesz ennél, nem rosszabb. természetesen akármi is lehet, és annak az ellenkezője is, de azt hiszem, mi azért előbbre tartunk, mint a margit.
Zambrottát azért nem írtam, mert nekik van egy R. Carlosuk, aki még mindíg nagyon.nagyon jó, akárki akármit mond is. Így Zambrotta nem akkora erősítés, hisz van alternatívája. Egyedül Emerson lenne az, aki egyértelműen és bizony meggyőzően erősítés lenne nekik. Megkockáztatom gatyába is tudná rázni a csapaukat Capello. Mert ugye róla se feledkezzünk meg.Vito írta:ZambrottaLujo írta:
Hadd vigye őket. Ők úgyis igazán Emersonnal nyernének, rá pedig nekünk nincs szükségünk, mert van egy Edmílsonunk.
Hadd vigye őket. Ők úgyis igazán Emersonnal nyernének, rá pedig nekünk nincs szükségünk, mert van egy Edmílsonunk.Vito írta:most már én is azt mondom, hogy Chivu-t el lehet felejteni. marad a Romaban, már tárgyalnak a hosszabbításról.
Damía-val szvsz ugyanaz a gond, mint Bellettivel -ő is inkább középpályásként használható és egyébként sem jön vissza idén.
viszont a Juveból senkit sem üldözünk eléggé és ez gáz.
egyrészt, mert vannak jó játékosok, másrészt pedig, ha Capello a Madridba megy (és ez sanszos), akkor viszi magával az egész galerit.