Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ne szórakozzatok velem!Tényleg megvette Kompany-t a Hamburg????!!Neeeeeeee...Nem értem a Barcát!Ha valóban eligazolt,akkor miért nem vettük meg?És 8 millió euróért!Naggggyon remélem hogy ez csak KACSA!!!dickricsi írta:Sziasztok,
A marca-n olvastam (persze lehet, hogy kamu) hogy Kompany a Hamburgba igazolt 8 milláért. Egyrészt meglep, hogy oda, mivel állítólag az egész európai focielit szerette volna megszerezni, másrészt ha igaz, kár hogy lemaradtunk vkiről, aki nem került volna sokba![]()
Azulgrana para siempre!
De-de a mentőben sikerült megmenteni ajánlom mindenkinek a Foci videó topicot a láb ugyanott tört el de nem ugyan azS T U P I D S H A R K írta:De akkor asszem úgy volt hogy le kell amputálni a lábát. Nem
Egyetértek!azt nem tom hogy ő kell-e nekünk de hogy eddig magasan ő a legjobb az 100 és ami nagyon fontos hogy a világ egyik, ha nem a legjobban fejelő játékosa (csatárba sztem ő a Nr.1) a súlypont emelkedése 1 méter körül van ami egészen elképesztő és a fejjátékaával biztos tudná pótolni Larssont(igaz neki sem hétközbapi feje van).A baj egyedül az hogy eddig nem igazán került szóba a neve.Enrique írta:de mindegyiket magasan veri eddig Crespo. Ő kell nekünk!
sztem lampard nem realitás. ő jó játékos angliában, de itt ugyanaz lenne vele mint bommellel. itt játszák a focit, amibe deco tökéletesen beleillik. öröm nézni, hogy milyen finoman ér a lasztihoz... lampard maradjon csak a favágó bajnokságban a szpartak cselzinél!!! ott elismerem, kiválló játékos!!! ahogyan bekham is, de spanyolban nem volt még egy jó idénye!!! bezzeg az angol válogatottban remek...Zsoltbarca írta:Sziasztok!
Minden nap megnézem az oldalt több alkalommal de most írok először!!
Hát őszintén örültem ahogy meghallottam ezt a csere dolgot(ami szerintem is pletyka)Nem azért mert nem szeretem Decot,(szerintem ez egyik leghasznosabb igazolásunk volt)De azért aki foci meccseket néz az elismerheti hogy Lampard sokkal golerősebb mint Deco,és Ha nem Deco helyén játszana akkor Iniesta tökéletesen pótolhatná őt!
Nagyon jó volt idén is de sokkal szürkébb mint tavaly,nem volt benne annyi tűz!!Attól függetlenül nagyon fontos láncszeme a Barcanak de én azért Lampardal elcserélném!!Ez csak az én véleményem!!
Különben meg 10 éve igazi Barca drukker vagyok még mielőtt valaki rákérdezne és fontosnak tartok minden barca játékost csak néha realitást is kell néznünk!
Üdv mindenkinek!
Sztem meg Kuijt jo játékos, Cresponak meg nem volt vmi fényes szezonja. En jobban orulnék a hollandnak, bár Crespo és Gundjonsen is jo, csak ne ForlánEnrique írta:- Lampard kizárt hogy idejönne.
Ráadásul nekem sem kéne...
- Kuijt meg... Nem kéne azért ennyire viccelni... Mindenesetre érdekes nevek merülnek fel, de mindegyiket magasan veri eddig Crespo. Ő kell nekünk!
Így van, ráadásul nálam az a minimum, hogy Puyol, Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Eto'o, Messi, Deco, Marquez, ............... de még Presas barátunk is innen megy nyugdíjba.bigChris írta:A világ legjobb középpályássorát (cserékkel együtt) óriási hiba lenne egy ilyen cserével megbolygatni. Mind a két ember ott jó ahol van.