Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem ez az első jó éveGee777 írta:Figyeltetek mostanaban ezt a Lahm gyereket?Szerintem egesz jol tolja, ha igy folytatja lehet jovore szoba kerul a neve.
En nem nezem a nemet bajnoksagot ezert nem sokat tudok rola.Valakinek valami info.Vagy nagyobb tapasztalat vele kapcsolatban?
De ha megvennénk Alvést akkor Oleguer lehetne középvédő csere de azzal nem mennénk sokra szal kéne venni télleg csere középvédőtbarcafan írta:csere középső védő kénemessi30 írta:Nah Gudjohnsen megjött, mostmár csak egy jobb bekk kellene.
Sztem középhátvédre nincs szükségünk, hiszen itt van Puji és Marquez, akik kirobbanthatatlanok és Edmi is bevethető, vagy neadjisten Oleguer is![]()
Én jobbra szívesen látnám D. Alvest, sztem nem kell taglalnom miért
Mind a 2 oldalt tud játszani védőt, még a Stuttgartba volt kölcsönben, ott fedezték fel.Bayernes playaGee777 írta:Figyeltetek mostanaban ezt a Lahm gyereket?Szerintem egesz jol tolja, ha igy folytatja lehet jovore szoba kerul a neve.
En nem nezem a nemet bajnoksagot ezert nem sokat tudok rola.Valakinek valami info.Vagy nagyobb tapasztalat vele kapcsolatban?
Sztem meg épp a fejjátéka jobb mint Larssoné, minden másba gyengébb. No meg gyorsabb, de az is csak a kor miattRichi írta:amikor Ronaldinho összeállította a saját világválogatottját akkor nem véletlenül rakta be sztem Gudjohnsent!!jó mostmár lehet kicsit hazabeszélekde Gudjohnsen télleg nagyon okos és támadó létére jól védekezik!!amiben sztem gyengébb mint Larsson az a fejjátéka...amúgy Guddi is nagyon rutinos és ugye gyorsabb larssonnál...én nagyon örülök neki
Ezzel megint csak vitatkoznék...Ha egy kicsit is követted volna a spanxol bajnokságot, akkor nem írnál ilyet. Tristánról csak annyit, hogy így is 12 bajnoki gólt jegyzett, pedig általában csak csereként lépett pályára, mivel nem ettek egymás tenyeréből Joaquín Caparrossal!!! Ráadásul mindezt egy meglehetősen meggyengült Deportivoban tette. Szóval így már egy kicsit más megvilágításba kerül a szitu sztem...Léfe írta:Luque és Tristán legalább 2 éve semmit nem mutat. Nem baj, hogy Izlandi , most nem onnan jön, éveket töltött Angliában. És nagyon gyors beleillik a Barca stilusába.
Na igen, ezt én is olvastam, jót mulattam rajtaCharlie írta:Utolsó bekezdés
C.
mondjuk luquenak én is jobban örültem volna...grecki írta:Hát én annyira nem örülök...De nem elsősorban Gudjohnsen kvalitásai miatt, hiszen Angliában már megmutatta, hogy technikailag képzett, jó kis labdarúgó, sokkal inkább amiatt, hogy izlandi... Sztem nem fogja Spanyolországban jól érezni magát, hányszor láttunk már erre példát, hogy egy teljsen más kultúrába kerülve egy jó játékos csak pocsék teljesítményt tud nyújtani a pályán. Ráadásul én drágállom a vételárát, ennyiből megvehettük volna Luquét vagy Trtistánt is, akik nem mellesleg spanyolok... Összegezve nekik jobban örültem volna (sokkal), de remélem rám fog cáfolni, és méltő lesz a viághírű gránátvörös-kék mez viselésére...