2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sztem is rendben van most a bal oldal. gio is és sylvinho is jó!!! a jobb oldalra inkább kéne vki, de ha 1 középső védőt veszünk, akkor sztem a belletti-oleguer páros is megoldaná...Ordog írta:Nemtom, lehet hogy csak azért írok ilyeneket, mert nem szívesen látnék egy németet a csapatban... de annyiben igazam van hogy 3 balhátvéd minek? Meg abban, hogy ha leigazolnánk súlyos milliókért akkor csak egy olyan védőtől vennénk el a pénz, akire most télleg NAGYNAGY szüksége van a csapatnak.
Ha jól tudom csak a köv nyárra, vagy az azutánira tervez Rijkaard és Laporta új balhátvédet, mert Gio és Sylvinho még megoldják kielégítő szinten...
Ezért mondom, hogy ésszel emberek ésszel, hogy 3-4 év múlva is toppon legyen a csapat....
Azért még nincs törlesztve a Gaspart-féle adósság(ha jól tudom) szoa be nem tervezett igazolásokat nem hiszem hogy fog csinálni Laporta.Rivaldinho írta:okéj. píísz van persze, de ha a szezonba védő prolémákkal szenvedtünk már arról cikeztek h chiuva vagy del horno vagy stbstbs, akkor mér tervezik ezt jövő nyárra mikor van azér lóvé?Ordog írta: Na most pont a legjelentéktelenebb részére reagáltál a mondandómnak.... de azért béke van
Ha mi azt tudnánk, nem itt tartanánk...Arms írta:Hali! valaki írja már le lécci hogy kik várhatók a barcába, mert most kicsit lemaradtam:S THX!!
okéj. píísz van persze, de ha a szezonba védő prolémákkal szenvedtünk már arról cikeztek h chiuva vagy del horno vagy stbstbs, akkor mér tervezik ezt jövő nyárra mikor van azér lóvé?Ordog írta: Na most pont a legjelentéktelenebb részére reagáltál a mondandómnak.... de azért béke van
Na most pont a legjelentéktelenebb részére reagáltál a mondandómnak.... de azért béke vanRivaldinho írta:háűt azért kösziönöm szépen , nekem bevenne a pocim Gio helyére egy " Fritzet"Ordog írta:Nemtom, lehet hogy csak azért írok ilyeneket, mert nem szívesen látnék egy németet a csapatban... de annyiben igazam van hogy 3 balhátvéd minek? Meg abban, hogy ha leigazolnánk súlyos milliókért akkor csak egy olyan védőtől vennénk el a pénz, akire most télleg NAGYNAGY szüksége van a csapatnak.
Ha jól tudom csak a köv nyárra, vagy az azutánira tervez Rijkaard és Laporta új balhátvédet, mert Gio és Sylvinho még megoldják kielégítő szinten...
háűt azért kösziönöm szépen , nekem bevenne a pocim Gio helyére egy " Fritzet"Ordog írta:Nemtom, lehet hogy csak azért írok ilyeneket, mert nem szívesen látnék egy németet a csapatban... de annyiben igazam van hogy 3 balhátvéd minek? Meg abban, hogy ha leigazolnánk súlyos milliókért akkor csak egy olyan védőtől vennénk el a pénz, akire most télleg NAGYNAGY szüksége van a csapatnak.
ne viccelj már, sztem te sem gondolod komolyan h vele is csak többen lennénk...... na jo énse azt mondom h 1000 játéksot kell igazolni, de azér max 2 védő elférneOrdog írta:Az meg a másik, hogy mi ésszel szoktunk igazolni amióta Laporta itt van, és eddig arról volt szó hogy középső védőket veszünk akik tudnak szélen is játszani... erre most akartok egy bal védőt aki csak ott tud játszani
MINEK nekünk 3 balszélső??? Nem vagyunk mi cselszki meg margit akik igazolnak látástól vakulásig.. meg ahol 4 jobbhátvéd volt...
Agyam eldobom, mintha a reál fórumát látnám... ez jól játszott tegnap, vegyük meg.. már csak 1 felállást kellene leírni 8 új játékossal:DDDD
EDIT: Meg nincs nekünk most 15-20 milliónk egy Lahm-ra.....
Ügyes gyerek és technikás. A válogattotban balhátvéd poszton játszik és oda nálunk is beférne (szerintem). Mert hát Van Bronckhorst sem egy óriás! Azon a poszton nem a méret a lényeg!Ordog írta:Az kéne még, hogy idejöjjön... a 30 kilójával még gyengébb lenne a védelmünk...
Nagyon sebezhető lenne a védelmünk fejjátéka, ha ilyen Lahmok rohangálnának ott... Ha Cicinho nem kéne ide mert rossz védő, akkor Lahm minek kéne??? Menjek csak a cselszkibe... legalább lesz gyengepontjuk:)
Hát ha odamegy akkor már vége is a karierjének de ha hozzánk.....LG írta:Lahm 1 isten, fantasztikus lehetne vele a baloldalunk, nehogy a cselzibe mennyen már baszki