Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én isDrigo írta:akkor most csak én szurkoltam a hollandoknak?cps46 írta:ha ezek az undorító hollandok jutottak volna tovább, szét is rúgtam volna a tévét.
az hogy mindenképp sportszerű legyen a meccs, és a játék domináljon....Kenny írta:Helyzetek,kiállitás,gól.Mi kell még egy igazán jó meccshez?
Ja,egy BÍRÓ.Mert az ma este nem volt!
Mi lesz veled Portugália??
Nem-nem!De én nem szeretnék erről a meccsről nyilatkozni!Nem egy haverommal ugattam ma össze e miatt!!Számomra figo az antikrisztus..még a nevét is undorral írom le...De gratulálok a Portugáloknak,ha nem is szeretem őket,de legalább egy Deco-t a soraikban tudhatnak! mellesleg a bírói közreműködés az egész VB-n egy vicc..kár ezzel elrontani sok ember szórakozását!..Drigo írta: akkor most csak én szurkoltam a hollandoknak?
ezzel sem lehet vitatkozni, voltak gyönyörű jelenetekcps46 írta:Szívemből beszéltél, de már írtam is korábban.Los Banditos írta:Heitinga egy szportszerütlen faragtalan baromarcú ezt azhiszem kijelenthetjük bátran,az volt a min. hogy Deco odacsúszott nem lepdőtem volna meg ha valamelyik Portugál leis üti
Azért voltak szép jelenetek is, pl a gólt nagyon jól megcsinálták, meg azért Deconak, Figonak, C. Ronaldonak is volt egy-két szép megmozdulása.
nagyon igazad vanSanyialó írta:Ha erre a meccsre valaki azt mondja, hogy szép az szerintem nem azért a játékért rajong mint én és remélem a többség. Ez egy nagyon sportszerütlen mérkőzés volt. Két ilyen csapat, akik ha akarnak tudnak nagyon szépen játszani, ma csak favágóztak. Imádom a holland csapatot, de most hihetetlen ellenszenvesen fociztak. A holland nemzeti tizenegy élére nem nagy edző hanem egy pszihiáter kellene, nem először buknak el azon, hogy egyszerűen nem tudnak csapatként működni, régen a faji ellentétek, most meg a sztárocskák nem bírnak összefogni a szurkolók kedvéért.
Szívemből beszéltél, de már írtam is korábban.Los Banditos írta:Heitinga egy szportszerütlen faragtalan baromarcú ezt azhiszem kijelenthetjük bátran,az volt a min. hogy Deco odacsúszott nem lepdőtem volna meg ha valamelyik Portugál leis üti
neked mi tetszik, ha ez a meccs nem? tele volt fordulatokkal szebbnél-szebb jelenetekkel [pl figo lefordulása..], de emellett hatalmas küzdés volt, folyamatos feszültség és izgalom. mi kell még?JONNY GREENWOOD írta:Badi írta:HIHETETLEN!!!
CSODÁLATOS!!!
Nem találok jelzőket erre a meccsre..minden idők egyik legjobb meccse..
Teljesen megérdemelten jutottak tovább a portugálok, hollandok elég ellenszenvesen játszottak![]()
marhára csodálatos meccs volt. heitinga nem adta vissza a labdát, mikor kellett volna. cirka 4 kiállítás egy rakat sárga egy talált gól, és két csapat 96 percen át csak rúgta-vágta egymást...
hát igen léderer kb ennyit ért a focihoz....
akkor most csak én szurkoltam a hollandoknak?cps46 írta:ha ezek az undorító hollandok jutottak volna tovább, szét is rúgtam volna a tévét.
Na szóval...Ordog írta:Én úgy vettem észre, hogy a 82. percben Torrado szabálytalankodott vmelyik argentín játékossal, de a hülye bíró mégse neki hanem a 16-os számú játékosnak adta a sárgát... És miután láttuk, hogy a bíró felmutatja vkinek a sárgát, majd pedig megmutatták a szabálytalankodást lassítva, amit Torrado követett el, mindenki elkönyvelte magában hogy ő is kapta a sárgát... már pedig nem, ezt benézte a bíró, így aztán Torrado hosszabbításban szerzett sárgája nem a 2. volt hanem az 1.Drigo írta:A Livescore szerint Castro kapta az elsőt Torrado pedig a másodikat:
A Eurosport szerint viszont Torrado kapta mindkettőt!(Az Argentína - Mexikó fejléc alatt keressétek azon az "időcsúszkán" az alsó sorban az utolsóelőtti és az az előtti ha ez igaz, akkor mindenesetre elég érdekes.
Megnéztem a hivatalos oldalt ott is megosztva adják a sárgát (legalsó táblázat) most komolyan nem értem hogy akkor melyik lehet az igaz.
Én így vettem ki..... sztán lehet hogy nincs igazam(de nem valószínű:DDD)
Faterom ugyanezt kérdezte, hogy kik fognak majd ezután játszani?Ha az angolok ellen továbbmennek nagy valószínűség szerint a brazilokkal játszanak vagy még talán a spanyolokkal de de a brazilok esélyesebbek és azért ellenük még teljes csapattal is nehéz nem hogy ilyen féllel.Ordog írta:Szép és jó minden, de hogy fognak ezek után a Portugálok játszani?? Angolok ellen Deco és Costinha OUT, utána pedig ha továbbjutnának következnek a sárgalaposok.
Az angolok ellen Deco NAGYONNAGYON hiányozni fog a portugízeknek...
ezzel a hentes meccsel távol kerültek a vb-címtől... de ők tudják
hát meg asszem TE is szerintem nagyon jó kis meccs volt eddig mindenképpen a legjobb a VB-nJONNY GREENWOOD írta:hát igen léderer kb ennyit ért a focihoz....
Badi írta:HIHETETLEN!!!
CSODÁLATOS!!!
Nem találok jelzőket erre a meccsre..minden idők egyik legjobb meccse..
Teljesen megérdemelten jutottak tovább a portugálok, hollandok elég ellenszenvesen játszottak![]()