Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szó szerint durva!Enrique írta:Pedig már reméltem h döntetlen lesz...Charlie írta:Igen durva volt,és mondjam azt hogy éreztem hogy nyernek!Remek meccs volt.Badi írta:Én állítom minden idők legnagyobb fordulata volt az Inter-Sampdorián... aki nem látta bánhatja.
FT Inter Milan [3 - 2] Sampdoria
44' [0 - 1] M. Tonetto
47. I. Cordoba - sárga
54' F. Rossini - sárga
68' S. Volpi - sárga
83' [0 - 2] V. Kutuzov
88' [1 - 2] O. Martins
90' [2 - 2] A. Recoba
90' [3 - 2] C. Vieri
90' D. Stankovic - sárga
C.
Jó csapat ez az inter... Nem lenne jó ha beindulnának a Blben...
Kellene 1 olyan edző az internek mint az Ancelotti, vagy a Capello, akkor talán sikerülhet elérniük vmit!Charlie írta:Tényleg igaza volt a kommentátornak,Mancininek nagy érdemei vannak abban hogy nem "nagy" csapat az Inter!Mert ilyen kerettel...![]()
C.
Pedig már reméltem h döntetlen lesz...Charlie írta:Igen durva volt,és mondjam azt hogy éreztem hogy nyernek!Remek meccs volt.Badi írta:Én állítom minden idők legnagyobb fordulata volt az Inter-Sampdorián... aki nem látta bánhatja.
44' [0 - 1] M. Tonetto
47. I. Cordoba - sárga
54' F. Rossini - sárga
68' S. Volpi - sárga
83' [0 - 2] V. Kutuzov
88' [1 - 2] O. Martins
90' [2 - 2] A. Recoba
90' [3 - 2] C. Vieri
90' D. Stankovic - sárga
C.
Igen durva volt,és mondjam azt hogy éreztem hogy nyernek!Remek meccs volt.Badi írta:Én állítom minden idők legnagyobb fordulata volt az Inter-Sampdorián... aki nem látta bánhatja.
44' [0 - 1] M. Tonetto
47. I. Cordoba - sárga
54' F. Rossini - sárga
68' S. Volpi - sárga
83' [0 - 2] V. Kutuzov
88' [1 - 2] O. Martins
90' [2 - 2] A. Recoba
90' [3 - 2] C. Vieri
90' D. Stankovic - sárga
Mintha a legszebb álmomat idézted volnaBoixos írta:télleg, azt el is felejtettem, h rúgatott egyet a casettivel is. nagyon király az a gyerek. már kezdtem reménykedni, h azért nem kezdő, mert talán pakolászik és nem akarják, h mielőtt lelép hozzánk, még lesérüljön. mindegy, ami késik, nem múlikrhynn írta:Hát hallod, még Marquezt is becserélném érteredlions írta: Előbb EU útlevelet neki...Bozsinov egy zseni. Az a gól... hát valami hihetetlen volt! 4-0nál ráadásul. Meg utána a gólpassz is zseniális! Ez az ember minden pénzt megér, még akkor is, ha két évre otthagyjuk cserébe a Leccénél!
télleg, azt el is felejtettem, h rúgatott egyet a casettivel is. nagyon király az a gyerek. már kezdtem reménykedni, h azért nem kezdő, mert talán pakolászik és nem akarják, h mielőtt lelép hozzánk, még lesérüljön. mindegy, ami késik, nem múlikrhynn írta:Hát hallod, még Marquezt is becserélném érteredlions írta:Előbb EU útlevelet neki...Boixos írta:most lett vége a milan-lecce meccsnek, ahol csak csere volt a bozsinov. már égtek 4-0ra, amikor beküldték. csinált egy szabadot 16ról, amit úgy be.....tt, mint az atom, plusz még a nestát is kizavarták róla (a kiállítás nem kellett volna, mert nem az uccsó volt a védő).
a vége 5-2 lett, mint a vízilabdában.
BOZSINOVOT A BARCÁBA!!!Bozsinov egy zseni. Az a gól... hát valami hihetetlen volt! 4-0nál ráadásul. Meg utána a gólpassz is zseniális! Ez az ember minden pénzt megér, még akkor is, ha két évre otthagyjuk cserébe a Leccénél!
Hát hallod, még Marquezt is becserélném érteredlions írta:Előbb EU útlevelet neki...Boixos írta:most lett vége a milan-lecce meccsnek, ahol csak csere volt a bozsinov. már égtek 4-0ra, amikor beküldték. csinált egy szabadot 16ról, amit úgy be.....tt, mint az atom, plusz még a nestát is kizavarták róla (a kiállítás nem kellett volna, mert nem az uccsó volt a védő).
BOZSINOVOT A BARCÁBA!!!
Előbb EU útlevelet neki...Boixos írta:most lett vége a milan-lecce meccsnek, ahol csak csere volt a bozsinov. már égtek 4-0ra, amikor beküldték. csinált egy szabadot 16ról, amit úgy be.....tt, mint az atom, plusz még a nestát is kizavarták róla (a kiállítás nem kellett volna, mert nem az uccsó volt a védő).
BOZSINOVOT A BARCÁBA!!!
Hm...NSO írta:Berlusconi lemondott a Milan elnöki tisztségéről
NSO, 2004-12-28 19:38
Lemondott a AC Milan olasz futballklub elnöki tisztségéről Silvio Berlusconi, az ország miniszterelnöke (képünkön). A kormányfő az új összeférhetetlnségi törvény rendelkezéseinek tesz eleget azzal, hogy megválik székétől. Berlusconi 1986 óta, azaz idestova tizenkilencedik esztendeje állt az AC Milan élén.
A júliusban elfogadott új olasz összeférhetetlenségi törvényt részben épp amiatt alkották meg, hogy a milliárdos miniszterelnök politikai hatalma melletti üzleti befolyását minél jobban csökkentse a túlzott hatalomkoncentráció elkerülése miatt.
Az AC Milan közleményében az olvasható, hogy az elnöki poszt egyelőre betöltetlen maradt, jóllehet az olasz sajtó korábban arról írt, hogy Berlusconi a fiának, Piersilviónak adná át a székét.
jaja, akkor ha 6 emberrel mennek az olaszok, és mind a 6nak csak 1 lába lenne. akkor esetleg tovább menne a madrid 11esekkel. esetleg, de még erre sem fogadnék nagy lóvékban.Bodi írta:A Real max akkor veri ki a Juve-t,ha az olaszok 6 emberrel mennek ki a pályára.A Juve ellen az nem lesz elég,hogy Ronaldo minden 10. ziccerét belövi,mert ez ellen a védelem ellen max 3-4 ziccere lesz a két meccs alatt.Szerintem sima Juve továbbjutás....
Nekem a bajnokságból és a Bl-ből egyenlőre elég 1.Nagyon boldog lennék akkorRapika írta:A bajnokságot és a Bl-t is megnyeri!FIGO 10 írta:a "barcelona idén mindent visz" ? hát mindent nem az 100Rapika írta: Aha biztos...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami meg 100%,hogy elviszi a 3 pontot tavasszal a Bernabeuból![]()
A bajnokságot és a Bl-t is megnyeri!FIGO 10 írta:a "barcelona idén mindent visz" ? hát mindent nem az 100Rapika írta:Aha biztos...FIGO 10 írta:kiverjuk a juvet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mást esetleg, de a bl-ből mi fogunk titeket! Jah, és örüljetek, ha nem kell majd a bentmaradásért játszanotok!FIGO 10 írta:kiverjuk a juvet
redlions írta:Ejnye-ejnye![]()
De a Real annyit se...FIGO 10 írta: a "barcelona idén mindent visz" ? hát mindent nem az 100![]()
![]()
![]()
![]()
a "barcelona idén mindent visz" ? hát mindent nem az 100Rapika írta:Aha biztos...FIGO 10 írta:kiverjuk a juvet![]()
![]()