2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Attól mert valaki átjár és olvasgatja a margitista híreit, mitől lenne divatdrukker?? Nem értem ezt a logikát. Az meg a másik, hogy nem feltétlenül kell sokat oda járni, ahhoz hogy megállapítsa az ember, hogy a margitista.hu az egyik leghiteltelenebb oldal kis hazákban:)) Hozzáteszem erről nem az ottani cikkírók tehetnek, hanem a madridi lapok(feltételes mód ide feltételes mód oda)Foolkiller írta:meg kell védenem ordogot,es az eurobarcat is mert vki (nem tudom milyen elgondolasbol) leminositi az oldalt es a cikkirokat akik ingyen orakat irnak cikeket/és forditjak oket azert hogy mi BARCA FANOK elso kézbol itt olvashasuk magyarul a barcat érinto fontos kérdéseket.
Hasonlitgatni egy olyan oldalhoz ami a legfobb rivalisunk foruma/oldala azt jelenti hogy az illeto sokat jar oda,tehat nem kizarolag a barca létezik neki(finoman fogalmaztam de roviden:divatdrukker).
Azt már hetek óta lehet tudni, hogy a Milan is érdeklődik Zambrotta iránt, még is azt írták hogy Spanyolo. a célállomás...barcafan írta:igen Ördög így változik a világ... a cikk irása után is belehet jelentkezni egy emberkéért... sajna nem ugy folyik a bugi, h eurobarcán megirjuk, h kijön ide és az jön... pedig jó lenneOrdog írta:Lassan mi is kezdünk lesüllyedni a madridista színvonalára... A Juve projekt című irományban még arról volt szó, hogy Zambrotta célállomása mindenképpen Spanyolország, a mostani Txikis és Sorianos-féle hírben meg már azt írják, hogy inkább Olaszo.-ban maradna...
így változik a világ pár nap alatt???
NA most hogy is van ez???![]()
![]()
oké, sorryEnrique írta:... Bocsáss meg kedves Ordog, de nem én találom ki mit írjak, hanem ezeket mind a spanyol újságokból, a Sportból és Mundóból szedem. Nem én/mi tehetünk róla, ha egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg...
A Juve-projektes cikk írásakor meg még nem nyilatkozta a Z. hogy az olaszoknál akar maradni, és még chelsea sem volt...
De mondom, ha gondoljátok, akkor nem írunk semmiről, aztán majd ha vettünk valakit, két mondatban elintézzük. Vagy ha gondolod, akkor szerezd be máshonnan az infókat.
Köszönöm.
Azért nem kéne túlzásokba esni, mikor láttál te itt szinte óránként változó híreket?Ordog írta:Lassan mi is kezdünk lesüllyedni a madridista színvonalára...
Ha az utóbbi években figyelemmel követtél pár átigazolást, akkor erre te is tudod a választ.Ordog írta:így változik a világ pár nap alatt???
Oleguer mégis Barca nevelés és nem is tolta rosszul a szezon második felében. Bellettit kéne eladni, de hát ő tőle sem válnék meg szivesen a BL-döntő miattkisfagyos írta:Ha a Barca akar valamit Zambrottától vagy más neves játékostól akkor Laportának a zsebébe kellene nyúlni, mert abból hogy csak mondogatnak attól még egy játékos se fog hozzánk jönni. Szerintem a védelem két szélére és egy játékost középre kellene igazolni. Pl:Ashly cole, Zambrotta, Cannavaro. És hogy ne keljen a cserepadra ülniük ellehetne adni Oleguert és Sylvinhot. Örülnék ha felsoroltakból csak egy bejönne. HAJRÁ BARCA
Ez simán kamu, a cselzit minden játékossal hírbehoznak, aki csak klubbot akar váltani biztos, hogy nem megy oda.Asys írta:http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 86&nyelv=0
Szerintem kamu pont Cselszki hö nevetséges!
Del Horno nem rossz játékos, de a Messi eset óta ki nem állhatom meg mióta odaigazolt a ruszkikhoz. Gudjohnsennel más a helyzet. Ő nem vált olyan nagyképűvé mint a többi cselszki játékos. Del HOrno csak rontaná a csapategységet.Atesz írta:Drigo írta:Del Horno?Na neeeee főleg mióta Messi egyszerűen feldobta magár mellette... na jah persze!
Akor már sokkal sokkal inkább Zambrotta szerintem rá tényleg érdemes lenne sokat áldozni mert megérné, hiszen három-négy-öt különböző poszton is tudna játszani ami legalább két-három játékos (nah pesrze tom, hogy annyi nem kell mert szinte minden poszton megvan a megfelelő ember) meg ha mondjuk megsérül valaki ami mondjuk nem ritka a csapatban igen csak jól jönne, de nem csak akkor.Megérné simán!
Del Horno nagyon jó játékos.
Én is ZUambrottát támogatom ,de ha ő nem jön, akkor Del Horno nagyon jó megoldás lenne a bal szélre
Drigo írta:Del Horno?Na neeeee főleg mióta Messi egyszerűen feldobta magár mellette... na jah persze!
Akor már sokkal sokkal inkább Zambrotta szerintem rá tényleg érdemes lenne sokat áldozni mert megérné, hiszen három-négy-öt különböző poszton is tudna játszani ami legalább két-három játékos (nah pesrze tom, hogy annyi nem kell mert szinte minden poszton megvan a megfelelő ember) meg ha mondjuk megsérül valaki ami mondjuk nem ritka a csapatban igen csak jól jönne, de nem csak akkor.Megérné simán!
Nem megkövezlek, ez a TE álláspontod, de én azt mondom, hogy akkor már Larssont is sorolhatjuk Thuram-hoz mert nála nem látszott, hogy mennyi az annyi a Celticben is hogy rugdosta a gólokat, ő egy nagyon nagy játékos és nagyon sajnálom, hogy elment, és "véleményem szerint" ebben többen fognak egyetérteni velem, mint Veled.grecki írta:Pl ez volt a bajom Larssonnal is (őt nem tartottam akkora zsugának), amikor idekerült. (ezért most lehet, hogy sokan megköveznek)
Ezután a hsz-ed után azért már másabb a helyzet de akkor is inkább a Thuram-ügy az eleje.grecki írta:Azóta természetesen már máshogy nézek Henkére...