Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek általában csak másnap délelőtt kerülnek fel oda, mindig sokat kellett nekem is várnom, hogy pl.: Guddy igazolását kiírjákTomi írta:Remélem igaz a hír, bár amíg a barca hivatalos honlapján nincs fenn, addig nem merem elhinni. De jó is lenne ez a két player!
Nagyon helyes, külön örülök, hogy a jó hírt én közölhettem veletekBadi írta:a hír fent van a marcán, as-on és a sport.es-en is
asszem kijelenthetjük, hogy megvan a 2. és 3. igazolásunk idén
Nem hát..Minden évben ez megy, azt kopp a vége.Atesz írta:Idén se fognak nyerni semmi
Sylvinho_ írta:Hááát, ha a Madridista írja, akkor az biztos úgy van.![]()
![]()
![]()
Egyébként jól járt a Madrid Emivel és Cannival, de mi mégjobban Zambrottával és Thurammal.Egyébként most éppen arról folyik a vita odaát, hogy Zambrotta mennyivel jobb RC-nél, meghogy mennyire fogják verni aa Barcát így mostmár.![]()
Na mindegy...
Te ide is regeltél???and1-os írta:a tények:Treze túl drága de ha lenne rá keret kiváló csere lenne Eto'o-nak mondjuk itt van Gudjonsen ő is jó lehet
Thuram kezdő is lehet egy ilyen tapasztalt védőnek ott a helye
Zambrottát a félpályára képzelem el mert védőböl most van és a középpálya is segítésre szorul
Naon köszi....Los Banditos írta:Én nem merek örülni,szerintem nem lesz belőle semmi max. Thuram jön hozzánk.Ha mindketten jönnek megeszem a kalapom...
Torreador:Újabb hírek jelentek meg a két 'zebra' védő, Thuram és Zambrotta leigazolásáról, a katalán Sport napilap szerint ugyanis a Barça ma délután meg is egyezett a Juventusszal a két játékost illetően. A tegnap óta Torinóban tárgyaló Txiki Begiristain - Fernando Soriano páros állítólag dűlőre jutott a Juve vezetőivel, így már csak a két játékossal való megállapodás várat magára. A katalán gárda 19 millió eurót fizet a két játékosért - Thuramért 5-öt, Zambrottáért 14-et.