Ezek általában csak másnap délelőtt kerülnek fel oda, mindig sokat kellett nekem is várnom, hogy pl.: Guddy igazolását kiírjákTomi írta:Remélem igaz a hír, bár amíg a barca hivatalos honlapján nincs fenn, addig nem merem elhinni. De jó is lenne ez a két player!
Barça Igazolások 2007-08
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Remélem igaz a hír, bár amíg a barca hivatalos honlapján nincs fenn, addig nem merem elhinni. De jó is lenne ez a két player!

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nagyon helyes, külön örülök, hogy a jó hírt én közölhettem veletekBadi írta:a hír fent van a marcán, as-on és a sport.es-en is
asszem kijelenthetjük, hogy megvan a 2. és 3. igazolásunk idén

Most már csak arra leszek kiváncsi, hogy Vieira-val mi lesz. Nem feltétlenül az, hogy ide jön-e, csak úgy alapból
Ha ez igaz, akkor ennél okosabban nem is igazolhattunk volna. Van még hiányposztunk? Szerintem nincs.
a hír fent van a marcán, as-on és a sport.es-en is
-
- Capitá del Barça
Nem hát..Minden évben ez megy, azt kopp a vége.Atesz írta:Idén se fognak nyerni semmi

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sylvinho_ írta:Hááát, ha a Madridista írja, akkor az biztos úgy van.![]()
![]()
![]()
Egyébként jól járt a Madrid Emivel és Cannival, de mi mégjobban Zambrottával és Thurammal.Egyébként most éppen arról folyik a vita odaát, hogy Zambrotta mennyivel jobb RC-nél, meghogy mennyire fogják verni aa Barcát így mostmár.![]()
Na mindegy...
Hát ja, sztem ők is jól jártak, de azért mindenki mégsem kerülhet hozzájuk szerencsére, bár ez nem jelentené azt, hogy nyernek is valamit

Idén se fognak nyerni semmi

-
- Capitá del Barça
Hááát, ha a Madridista írja, akkor az biztos úgy van.
Egyébként jól járt a Madrid Emivel és Cannival, de mi mégjobban Zambrottával és Thurammal.Egyébként most éppen arról folyik a vita odaát, hogy Zambrotta mennyivel jobb RC-nél, meghogy mennyire fogják verni aa Barcát így mostmár.
Na mindegy...

Egyébként jól járt a Madrid Emivel és Cannival, de mi mégjobban Zambrottával és Thurammal.Egyébként most éppen arról folyik a vita odaát, hogy Zambrotta mennyivel jobb RC-nél, meghogy mennyire fogják verni aa Barcát így mostmár.

Na mindegy...
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha tényleg igaz a hír akkor azthiszem mindenki jól járt 

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Skacok a madridista.hu-n az van, hogy Thuram és Zambrotta idejönnek
http://madridista.hu/hirek.php?ujhir_id=1307

http://madridista.hu/hirek.php?ujhir_id=1307
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Te ide is regeltél???and1-os írta:a tények:Treze túl drága de ha lenne rá keret kiváló csere lenne Eto'o-nak mondjuk itt van Gudjonsen ő is jó lehet
Thuram kezdő is lehet egy ilyen tapasztalt védőnek ott a helye
Zambrottát a félpályára képzelem el mert védőböl most van és a középpálya is segítésre szorul
Én szqter vagyok az nba1.hu fórumról

a tények:Treze túl drága de ha lenne rá keret kiváló csere lenne Eto'o-nak mondjuk itt van Gudjonsen ő is jó lehet
Zambrottát a félpályára képzelem el mert védőböl most van és a középpálya is segítésre szorul

- zozinho
- Barça B
Huu de felhuztam magam.... Mi a F.sznak kell nekünk az a Thuram meg a Trezeguet???????????????????? Akko Eto'o kispados lesz.. meg nem tom ki me jön a 2 nagyágyu....... (számomra nem nagy focisták) Zambrotta az jo lenne de a másik 2 huzon a gyüjtöbe.....(Real Madridba).

Trezeguet nem jön és sztem eleve kacsa volt.Ö már tleg sok lenne.Thuram meg nagyon nagy fogás!Nagyon nagy tudású,jó játékos és mivel már idösebb elfogadja h CSAK CSERE lesz..ésez a lényeg mert öt tleg azért igazoljuk h a puyol-rafa kettösenek minöségi cseréje legyen!mert az az igazság h oleguertöl középen én szivrohamot kapok,és a sérülések se szokták el kerülni a csapatot...
Szal én nagyon jo igazolásnak tartanám öt![quote][/quote]

Trezeguet nem jön és sztem eleve kacsa volt.Ö már tleg sok lenne.Thuram meg nagyon nagy fogás!Nagyon nagy tudású,jó játékos és mivel már idösebb elfogadja h CSAK CSERE lesz..ésez a lényeg mert öt tleg azért igazoljuk h a puyol-rafa kettösenek minöségi cseréje legyen!mert az az igazság h oleguertöl középen én szivrohamot kapok,és a sérülések se szokták el kerülni a csapatot...

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Thuram nyugodtan jöhetne. Nagy szükség lenne rá, hiszen Puyol és Marquez mögött nem nagyon van épkézláb védőnk.. Ha jól tudom ő tud játszani középső és jobb oldali hátvédet is.
Trezeguet-re sztem sincs szükség, sztem nem is fogjuk megvenni őt.
Trezeguet-re sztem sincs szükség, sztem nem is fogjuk megvenni őt.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Huu de felhuztam magam.... Mi a F.sznak kell nekünk az a Thuram meg a Trezeguet???????????????????? Akko Eto'o kispados lesz.. meg nem tom ki me jön a 2 nagyágyu....... (számomra nem nagy focisták) Zambrotta az jo lenne de a másik 2 huzon a gyüjtöbe.....(Real Madridba).

- zozinho
- Barça B
Ha ez tleg nem kamu akkor ez elképesztöen jo hir!A kedvenc szélsöhátvédem a barcába igazol!és habár tleg nem merek elkiabálni semmit,a vezetöség is hihetetlenül okos volt...pont a hiányposztokra ilyen minőségi játékosokat...Na de reménykedjünk együtt h tleg igaz a hir!!
Visca el Barca!

Visca el Barca!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ennek nagyon örülnék! Mert az utóbbi napok hírei egyre bizonytalanabbá tett Zambrottát illetően,hogy valóban meg lehet e szerezni,és ha ez a hír nem hápog(remélhetőleg így van
) akkor nagyon nagy esély van rá,remélem annyira mégse nagy neki a hazaszeretete
(gondolok arra,hogy akár a Milanba is menne pár hír szerint,csak ne kelljen eljönni olaszból)
Gyere Zambi
Itt nagy dolgokat vihetsz végbe 

Gyere Zambi

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- The Torreador
- Jugador del Barça
Naon köszi....Los Banditos írta:Én nem merek örülni,szerintem nem lesz belőle semmi max. Thuram jön hozzánk.Ha mindketten jönnek megeszem a kalapom...
Torreador:Újabb hírek jelentek meg a két 'zebra' védő, Thuram és Zambrotta leigazolásáról, a katalán Sport napilap szerint ugyanis a Barça ma délután meg is egyezett a Juventusszal a két játékost illetően. A tegnap óta Torinóban tárgyaló Txiki Begiristain - Fernando Soriano páros állítólag dűlőre jutott a Juve vezetőivel, így már csak a két játékossal való megállapodás várat magára. A katalán gárda 19 millió eurót fizet a két játékosért - Thuramért 5-öt, Zambrottáért 14-et.
Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én nem merek örülni,szerintem nem lesz belőle semmi max. Thuram jön hozzánk.Ha mindketten jönnek megeszem a kalapom...
Torreador:Újabb hírek jelentek meg a két 'zebra' védő, Thuram és Zambrotta leigazolásáról, a katalán Sport napilap szerint ugyanis a Barça ma délután meg is egyezett a Juventusszal a két játékost illetően. A tegnap óta Torinóban tárgyaló Txiki Begiristain - Fernando Soriano páros állítólag dűlőre jutott a Juve vezetőivel, így már csak a két játékossal való megállapodás várat magára. A katalán gárda 19 millió eurót fizet a két játékosért - Thuramért 5-öt, Zambrottáért 14-et.
- The Torreador
- Jugador del Barça
Még jó,h spanyolul van me nem értek belőle semmit
de azé majd elmondanátok srácok,h mi van bele írva

Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA