Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rafa sztem cserélhetne helyet lili-vel és ezen a védelmen SENKO nem tudna áthatolni főleg ha van előttük egy egészseége Edmilka v Motta!!!!and1-os írta:szerintem meg:Thuram-Marguez-Puyol-Zambrotta
Ez így igazCooltiszo írta:És hát azt se felejtsük el, hogy ezzel nagyon megnőttek a lehetőségeink. Zambrotta sokoldalúsága melett Thuram érkeztével akár felállhatunk úgyis hogy Marquez be vkpbe, Thuram meg Puyi együtt, ez se lenne gyenge, így már nyugodt vagyok, mer rengeteg variációnk van a védelembe. A csatársorról meg a középpályáról meg sztem fölösleges beszélni.
Off:bocsmár,majd legközelebb jobban ügyelek...csak úgy írtam,ahogy eszembejutott.Vito írta:szerintem sem lenne jó Thuram szélre.Zsolti írta:és mit szólnátok mondjuk ehhez:
Thuram Marquez Puyol Zambrotta
bár lehet már lassú lenne Thuram jobbhátvédnek..meg már két éve nem is játszott asszem jobb bekket...
egyébként még annyi kötöszködés, hogy a belsővédő poszton Puyolnak kell jobb oldalon állnia.
NE feledd Oleguer még ott van középre, és szélen is, bár sztem így középen Thuram lesz és Oleguer lesz a jobb oldali védő inkább, bár ez függ attól is, hogy Zambrotta melyik oldalon fog játszaninoname írta:Így már szinte fogalmam sincs mi lesz a jövő évi felállás vagy kenek kell elmennie(sztem Belletti és Silvinho távozik).
A jövő évi felállás:
Zambrotta-Marquez-Puyol-Gio
Thuram-Puyol-Marquez-Zambrotta
...
Puyolt mindenesetre vétek lenne kitenni szélre.
Sztem a legvalószínűbb az h Marquez és Puyol marad középül(jól kiegészítik egymást), Zambrotta a balszélen, Thuram a jobbon.
Bármi is legyen, így már nem lesz a védelemre panasz
szerintem sem lenne jó Thuram szélre.Zsolti írta:és mit szólnátok mondjuk ehhez:
bár lehet már lassú lenne Thuram jobbhátvédnek..meg már két éve nem is játszott asszem jobb bekket...
Nem nagyon hiszem, hogy Thuram szélső hátvédet fog játszani.Zsolti írta:és mit szólnátok mondjuk ehhez:
A juváben még 2002-ben igen gyakran játszott középpályást, de nem akarok kötözködni, mert ide védőnek hoztákdoki írta:Igen,de a 2000-es EB óta balhátvéd.Atesz írta:Eredetileg Zambrotta jobb oldali támadó középpályásVito írta:elméletileg Zambri balhátvéd, a VB-n pedig jobbhátvédet játszott.
itt vajon, melyik posztot szánja neki Rijkaard?![]()
...és, ha idejön, akkor a két-két szélső védő közül, melyiktől akar megválni a csapat?
Igen,de a 2000-es EB óta balhátvéd.Atesz írta:Eredetileg Zambrotta jobb oldali támadó középpályásVito írta:elméletileg Zambri balhátvéd, a VB-n pedig jobbhátvédet játszott.
...és, ha idejön, akkor a két-két szélső védő közül, melyiktől akar megválni a csapat?
Egyébként sztem is Puyolnak középen kéne maradnia, mert ő támadásban azért anyira nem jó, van arra a posztra más is a csapatban, nem is kevés opció van így márfcjoc írta:Szerintem Puyol maradjon csak szépen középen...
Zambrotta----Puyol----Marquez----Sylvinho/Gio
...és Puyol/Marquez cseréje legyen Thuram..
Eredetileg Zambrotta jobb oldali támadó középpályásVito írta:elméletileg Zambri balhátvéd, a VB-n pedig jobbhátvédet játszott.