jaja. öreg már a robi. már csak a hisztijeivel tud bekerülni a hírekbe. de az egész reál ilyen mostanában. hála Istennek.Futo'o Balázs írta:Szerintem ha már így megszivatták ahhoz képest nagyon jól viselte. Márpedig ott fel kellett rúgnia szegény Ilhant különben gáz van. Én bírom Carlost bár az utóbbi időben elég idiótán uram bocsá' hisztisen játszik. Kezd öregedni Gio már jobbEnrique írta:Hányszor láttad azt a meccset h így megmaradt benned??LG írta:káraoly robika nem nagyképu![]()
Hááát...szép volt tole, mikor a torok-brazil meccsen vmelyik torok szétszívatta a csop kis szályát, s utánna kezet vogott vele...En szeretném ot, ha nem a genyálba játszana![]()
1ébként tényleg az volt a világ legeslegnagyobb paraxtsága - az a "kézfogás"!![]()
Undorító...
Gio
-
- Llegenda del Barça
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Szerintem ha már így megszivatták ahhoz képest nagyon jól viselte. Márpedig ott fel kellett rúgnia szegény Ilhant különben gáz van. Én bírom Carlost bár az utóbbi időben elég idiótán uram bocsá' hisztisen játszik. Kezd öregedni Gio már jobbEnrique írta:Hányszor láttad azt a meccset h így megmaradt benned??LG írta:káraoly robika nem nagyképu![]()
Hááát...szép volt tole, mikor a torok-brazil meccsen vmelyik torok szétszívatta a csop kis szályát, s utánna kezet vogott vele...En szeretném ot, ha nem a genyálba játszana![]()
1ébként tényleg az volt a világ legeslegnagyobb paraxtsága - az a "kézfogás"!![]()
Undorító...
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Azt a meccset énis láttam,nekem úgy égett volna a pofám,mint az állat,ha úgy megszivatnának.LG írta:A Torok az 1ik kedvenc válogatottam!!!Enrique írta:Hányszor láttad azt a meccset h így megmaradt benned??LG írta:káraoly robika nem nagyképu![]()
Undorító...
A Torok az 1ik kedvenc válogatottam!!!Enrique írta:Hányszor láttad azt a meccset h így megmaradt benned??LG írta:káraoly robika nem nagyképu![]()
Hááát...szép volt tole, mikor a torok-brazil meccsen vmelyik torok szétszopatta a csop kis szályát, s utánna kezet vogott vele...En szeretném ot, ha nem a genyálba játszana![]()
Undorító...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hányszor láttad azt a meccset h így megmaradt benned??LG írta:káraoly robika nem nagyképu![]()
Hááát...szép volt tole, mikor a torok-brazil meccsen vmelyik torok szétszívatta a csop kis szályát, s utánna kezet vogott vele...En szeretném ot, ha nem a genyálba játszana

1ébként tényleg az volt a világ legeslegnagyobb paraxtsága - az a "kézfogás"!

Undorító...
káraoly robika nem nagyképu
Hááát...szép volt tole, mikor a torok-brazil meccsen vmelyik torok szétszívatta a csop kis szályát, s utánna kezet vogott vele...En szeretném ot, ha nem a genyálba játszana

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hát ja,mondjuk Etoo alázza is elég rendesen.Boixos írta:azzal együtt, h már "évtizedek" óta a braziloknak szurkolok minden világversenyen (és ott természetesen r. carlosnak is), azok után a meccsek után kell megnézni az arcát, amikor az eto'o ellen kellett játszania. nem annyira nagy méretű olyankor. sőt, alig lehet észrevenni...Enrique írta:Az 1ik legnagykébűbb...Rapika írta: Honnan vetted,h carlos nem beképzelt??!!
Azért,mert a csapattársaival összemosolyog...
Lehet látni a képén,h azt hiszi ő a legjobb balhátvéd!
A. Cole sokkal jobb hátvéd nála!
-
- Llegenda del Barça
azzal együtt, h már "évtizedek" óta a braziloknak szurkolok minden világversenyen (és ott természetesen r. carlosnak is), azok után a meccsek után kell megnézni az arcát, amikor az eto'o ellen kellett játszania. nem annyira nagy méretű olyankor. sőt, alig lehet észrevenni...Enrique írta:Az 1ik legnagykébűbb...Rapika írta:Honnan vetted,h carlos nem beképzelt??!!barcafan írta: Bevallom, h a világ összes védője közül Roby Carlos a kedvencem. tőle nem hallani beképzelt szavakat, nem fikázza a Barcát, és nem árulja el a csapatát. Csak jáccik. csakhát nem a legmegfelelőbb csapatban
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Az 1ik legnagykébűbb...Rapika írta:Honnan vetted,h carlos nem beképzelt??!!barcafan írta:Bevallom, h a világ összes védője közül Roby Carlos a kedvencem. tőle nem hallani beképzelt szavakat, nem fikázza a Barcát, és nem árulja el a csapatát. Csak jáccik. csakhát nem a legmegfelelőbb csapatbanBarcaforever írta:Pontosan ő az a játékos aki nem lenn akkor baj lenne.A tipikus csendes társ.Róla nem nagyon hallank de ha ő nem lenne akko másról em hallanának.Hát-hát ha összehasonlítanánk Carlos tavalyi adataival h hány gólt lőttek,gólpaszt+++++hány ember ment el melletük ako elég meglepő eredmény jönne ki.Carlos rajongók számára![]()
![]()
- Rapika
- Entrenador del Barça
Honnan vetted,h carlos nem beképzelt??!!barcafan írta:Bevallom, h a világ összes védője közül Roby Carlos a kedvencem. tőle nem hallani beképzelt szavakat, nem fikázza a Barcát, és nem árulja el a csapatát. Csak jáccik. csakhát nem a legmegfelelőbb csapatbanBarcaforever írta:Pontosan ő az a játékos aki nem lenn akkor baj lenne.A tipikus csendes társ.Róla nem nagyon hallank de ha ő nem lenne akko másról em hallanának.Hát-hát ha összehasonlítanánk Carlos tavalyi adataival h hány gólt lőttek,gólpaszt+++++hány ember ment el melletük ako elég meglepő eredmény jönne ki.Carlos rajongók számára![]()
![]()

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem kár, mert a Barcába jött!Berci27 írta:Nagyon jó játékos, már az Arsenalban is jó volt, kár, hogy elment tőlünk.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Nagyon jó játékos, már az Arsenalban is jó volt, kár, hogy elment tőlünk. 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Tényleg a bíró mi francot csinált??A mi szerencsékre.Hozzá kell tenni h a bíró beintett egy lest ami tutti nem volt az és abból gólt löhetett volna az albacate. 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Egyiket nem ő kapta,csak őt írták ki,vagy valami ilyesmi volt.Bodi írta:Csodálkozok,hogy semmi hír Gioval kapcsolatban,hogy lehet az,hogy két sárgával végigjátszotta a meccset????
Ilyenről még nem hallottam....
emléxen, meg azt is bírom benne hogy hasonló stílusú játékos mint GioCharlie írta:Badi írta:Amúgy - ahogy elnéztem - Sylvinho is nagy formában van.
Én bírom Sylvinhot,szeretem a játékát,emléxik vki mikor még Celtás színekben 1 hatalmas gólt rúgott nekünk?Oldalvonal mellől beadás akart az lenni,lecsúszott,és a rövidbe beakadt!Hatalmas gól volt.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Badi írta:Amúgy - ahogy elnéztem - Sylvinho is nagy formában van.
Én bírom Sylvinhot,szeretem a játékát,emléxik vki mikor még Celtás színekben 1 hatalmas gólt rúgott nekünk?Oldalvonal mellől beadás akart az lenni,lecsúszott,és a rövidbe beakadt!Hatalmas gól volt.
C.
Amúgy - ahogy elnéztem - Sylvinho is nagy formában van.