2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát tényleg nem nagy durranás csak magas erős gyors és annak a célnak amire a reál használni akarja tökéletesen megfelel ő meg az emerson leütköznek mindnkit majd a középpályán és ezért félek hogy jó csapat alakul madridbanZsolti írta:Szerintem Diarra nemis az a nagoyn nagy durranás játékos..felőllem aztán megvehetik.
Hát nem kevés játékost igazolt a Lyon nyáron és még durván lenne fél hónapuk igazolni és abból a pénzből úgy gondolom lehetne egy jó kis brusztolos játékost szerezni vagy akár az utánpótlásukból hozni vkit mer ugye az se rossz...noname írta:Bekemet úgy se teszik ki a cserepadra! Még Capello sem.
Ha Ribery jön, akkor úgyse fog az angol helyén játszani.
Diarrát pedig nem fogja elengedni a Lyon, csak ha lesz valaki más a helyére. Essient elengedték, mert jött Tiago és ott volt Diarra. Ha Diarrát is elengedik, akkor egyedül Tiago marad. Nem hinném h ezt a hibát elköveti a Lyon.
Nah van ez így Káká nevével nyerte meg a választást azt ennyi de sztem a legnagyobb madridisták se bíztak ebben a klubcserében...noname írta:Egy kis gyászjelentés a Madridistáról...Szinte biztosan kijelenthető, hogy Kaká nem szerződik Madridba. A brazil játékos ott lesz a Milan szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésén.![]()
Ribery nagyon jó játékos, de sztem nem elég jó ahhoz, amit a margit el szeretne érni. Egy cseppel se lesznek vele erősebbek. Diarrát pedig aprópénzért akarják elhoizni, mert feleannyit adnak is érte, mint amennyit a Lyon kér. De nem hinném h Diarra otthagyja a Lyont, mert az jelenleg sokkal jobb mint a margit.
Egy kis gyászjelentés a Madridistáról...Szinte biztosan kijelenthető, hogy Kaká nem szerződik Madridba. A brazil játékos ott lesz a Milan szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésén.
sergi1989 írta:ördög:bazzz sergionak 2 éve barátnője van akit a télen valszeg elvesz/
azért mert teccik a haja és mert nekd nincstalán nem kéne lebuzizni arról nem is beszélve hogy kedvenced lenne ha barcás lenne..
Hatalmas király a gyerek, tavaly a PSV ellen rugott 1 káprázatos golt, az nagyon megmaradt bennem. A brazil bajnokságban is rugott 1000 golt,, ugy h nagyon ott van. Ráadáaul a Lyon az 1ik kedvenc csapatom, a Barca és az Inter után, ugy h rohadjon meg a Real ha megveszoAprieto írta:Igazából én csak a VB-n láttam játszani. Akkor sem sokatCharlie írta:Fredet ne igazolják le! Ő 1 nagyon jó player. Nagyon nem örülnék neki ha odamenne.
De sztem neki nincs papírja, és már csak 1 non eu-s fér be assszem a madridba.
C.Ergó nem tudom milyen játékos, csak azt néztem: egy újabb csatár
Ez a hír megnyugtatott, hogy nem kell nekik több csatár csak jövőre. Ez azt is jelentheti, hogy Ronaldo vagy Raúl tuti, hogy elmegy.Swineherd írta:" A spanyol gárda úgy tervezi, hogy nem idén igazolja le a játékost, hanem csupán a következő évadban, amihez opciós jog lenne szükséges. Mijatovic és Baldini ez ügyben is tárgyal hamarosan, s majd kiderül, hogy milyen megállapodásra sikerül jutniuk. "
Mi ott vagyunk, a madrid talán csak menni fog napokon belül.Mental_Theo írta:ugye jól tudom,hogy a Barca,és a Real Madrid is az USA-ban van jelenleg?